Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 15
buflea spune:
Inteleg deci ca nu exista vreo ratiune serioasa care sa justifice copiii despuiati pe plaja ...
Intrebarea mea este, la ce varsta le puneti slipii si de ce ?
Selene_Bunny spune:
Noi am fost doar la Felix, la piscina, la 2 ani si 8-10 luni. A avut costum de baie intreg, cu bretelute subtiri.
Pur si simplu, asa mi s-a parut normal.
Am vazut o singura fetita de 2 ani golutza, in rest, copilasii aveau pampers de apa/slip/costum din doua piese/costum intreg.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
J G spune:
Buflea, la un moment dat, in mod sigur, cer ei sa poarte chiloti.
Eu, recunosc, nu inteleg nici batuta de ce sunt copii dezbracati pe plaja (ma refer la plaja obisnuita, nu la nudisti). Nu pricep care e diferenta intre oameni mari si copii, din punctul asta de vedere. Eu chiar nu vreau sa vad genitale, indiferent cat de mic e purtatorul lor.
Un motiv mi-l da o prietena de-a mea, ca e deranj mare cu slipul ud, sa-l scoata, sa-l puna, dar nici asta nu inteleg. Slipul ud se usuca...
Cat despre sutiene la fetite mici, nu mai zic. In afara de faptul ca le sexualizeaza nu vad ce fac.
Aqai spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui salcia
Asa e, Aqai, in Ro cand e cald vezi o multime de barbati topless, cu burtile atarnande aferente. Sau daca nu topless, macar cu tricoul ridicat peste, of course, burta atarnanda. Si asta in plina strada, in oras, nu la plaja. |
Tocma ce ziceam ca nu e doar in ro. si in tara civiliztiei supreme, canada, e la fel
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)
Letitia1 spune:
Citat: |
J/G: Cat despre sutiene la fetite mici, nu mai zic. In afara de faptul ca le sexualizeaza nu vad ce fac. |
Fetitele mici cer asta, ca vad la mama sau alte fete mai mari. Sint la virsta cind imita totul. Eu personal nu vad nimic sexual in asta, din contra mi se pare nostim.
sdcristian spune:
citat din mesajul lui buflea Inteleg deci ca nu exista vreo ratiune serioasa care sa justifice copiii despuiati pe plaja ... Intrebarea mea este, la ce varsta le puneti slipii si de ce ? |
noi am fost prima data la mare la 1 an si 5 l#537;uni, am avut pampers si slipi. de ce - nu stiu, asa pare normal.
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Fetitele mici cer asta, ca vad la mama sau alte fete mai mari. Sint la virsta cind imita totul. Eu personal nu vad nimic sexual in asta, din contra mi se pare nostim. |
Tot asa cer si oja rosie pe unghii, ruj, papucei cu tocuri...
Stiu ca multa lume vede ca fiind amuzant, mie mi se pare nepotrivit
belleane spune:
Nici eu nu suport slipul ud, mi se pare un supliciu sa stau cu el ud pe mine, si in general la orele diminetii sau tarziu cand e soarele mai slab se usuca tare greu, nu merg la nudisti, suport greu pentru ca asa sunt regulile desi as prefera sa am propria plaja.
cristoiu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui J G
Tot asa cer si oja rosie pe unghii, ruj, papucei cu tocuri... Stiu ca multa lume vede ca fiind amuzant, mie mi se pare nepotrivit J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
Stai ca vine buflea sa iti spuna ca intri in detalii irlevante
cristoiu spune:
citat din mesajul lui buflea Inteleg deci ca nu exista vreo ratiune serioasa care sa justifice copiii despuiati pe plaja ... Intrebarea mea este, la ce varsta le puneti slipii si de ce ? |
Dar exista vreo ratiune serioasa care sa justifice impunerea sutienului la fetite de 2 ani?