Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Chato, si eu in vremurile alea bune faceam ceva exercitii acasa. Imi puneam laptopul in fata si dadeam pe iutube vreun program de gimnastica si faceam. dar nu iesea niciodata ca la sala. Adica, nu oboseam ca acolo si nu transpiram ca la sala. Acasa...e ca acasa, poti sa tragi chiulul la un exercitiu, dar la sala mi-e jena de cei din jur si trag de mine ca de un caine mort.

Asa ca Ina, e bien ca te mentii cu Legul cela dar merita sa vezi lumea de la hotel

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Se aude si la Braila cum sforaie forumul...Halal duminica...
Dar atunci, ma bag si eu in gasca, doar is profesionista.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Chato, doar 18 grade in casa ??? Pai dragoanca sta imbracata bine sau in sac de dormit.
Pai as dardai si sub pilota . Noi avem cam 21,4 grade... la culcare punem o paturica uda pe calorifer dar nu cere Stefan lapte decat pe la 6 dimi. Partea nasoala e ca se dezveleste des si nu vrea in sac.

Am vazut pozele tale Chato, sunt super-faine, mie imi place la munte dar la anul poate mergem cu familia pe undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello,sunt pe fuga. Imi da si mie cineva pe pm parola mailului comun? Am ratacit-o

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io muncesc din greu, tocmai am scris doua pagini de eseu si mi-a iesit limba de-un cot...si mai am de scris vreo 8, deci va dati seama ce "harnica" sunt. Dar no, daca io nu-s din generatia "copy-paste" stau si-mi storc creierii si cel mai greu mi-e pana fac o introducere care sa mi se pare mie suficient de originala, adecvata etc. Sophiphi numa bine a dormit 2 ore ca sa pot eu sa-mi storc creierii-n liniste, amu s-a trezit si ma trage de pantaloni, ma duc sa vad ce doreste si revin!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Tufetele antrenate, felicitari pentru rezistentza pe baricade.
Floric vad ca a dat-o-n extrema cealalta, isi tot calculeaza caloriile...la regimul disociat nu-i nevoie sa le calculezi, dar nu-i rau ca esti mai catolica decat papa! Sa nu cadeti in capcana de a va cantari prea repede (inainte de 1 saptamana de regim) nici prea des (1 data/ sapt. e suficient). Cam atat cu invatzaturile lui Neagoe.
Cuscra ne-a dat iar teme multe si interesante, e inventiva, imi place. Hmmm, cu interzisul...cand e o chestiune de sigurantza (gen vrea sa treaca strada desi e roshu) o iau pe sus si gata. Urla ea pe moment, revoltata, dar isi revine repede. In rest nu prea am ce sa-i interzic...Cand nu vreau sa ia telecomanda sau mobilul ii fac cu degetul "nununununu!" si asa ma distreaza ca am suprins-o in timp ce punea inelele alea in ordine si daca vedea ca a pus gresit singur isi spunea singura "oooooo"(asta e traducerea ei pentru "nununu") si-si facea si cu degetul:))). Si de multe ori face asa, se uita la pixul cu care scriu, incearca sa mi-l ia si apoi se razgandeste brusc si foarte serioasa zice "oooooo" in timp ce face si cu degetul:)))

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Hihi, eu am remarcat demult ca Pogonicea s-a facut blooondaaaa

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Inapreda, vreau poze cu noul look!! Muusai!
Chatonel, m-ai omorat cu 18 grade noaptea! La noi nu e veci sub 22. Si cand da frigu'-n mine bag pe 24. Io-s friguroasa rau, dorm invelita la 23-24 de grade. Si factura la gaz e pe masura

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Poze "INTERZIS PENTRU ILINCA". A venit tati de la vanatoare.

Rares vanator

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Alooooooooooooo, unde sinteti?

Eu am pus o tocanitza la foc, merg sa pun si de o zama de fasole verde cu ciolan

Da' scrieti ceva ca asa m-am plicti de F5

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput