Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Dedicatie pt Simonapro http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/Poze#5568048385862258386 Este singura poza care o am de cand mi-am schimbat culoarea Si tocmai am descoperit ca nu am nici o poza de Craciun sau revelion

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io m-am intors.
Anaan, imi pare rau, acum am vazut intrebarea ta. Chiar nu stiu ce sa zic, ar trebui probabil un antibiotic injectabil; pe gura...mai greu si cu efecte nesatisfacatoare.
Revin...sper.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Floric, Ariana nu bea apa noaptea pt ca nu se trezeste deloc, insa dupa ce ne punem in pat cere sticla cu apa de vreo 5 ori pana sa adoarma. Cred ca bea cam 300 ml de apa plata inainte de somn.

Chatonel superbeeeeee pozele

Fetelor, imi trimiteti si mie parolele de la contul de pe picasa si de la mail. Multumesc

Trebuie sa imi cedez locul la calculator ca Ariana vrea: "dese cu baga bani" adica desene cu bugs bunny.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Nu ma uitati si pe mine cu parola la mail, va roooog!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io am mai scris freo 3 pagini la eseu Da' nu mai poci, ma doare capu', vai ce-am obosit. Bine ca de la forum nu obosesc niciodata

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Adee, faina culoare!
Anaan, ce mai face cutzu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bon soir!

Pisik si Adee, aveti PM!

Chatonel, am admirat pozele. Iti sta super cu parul scurt!Izia are ea o mutrita mai serioasa, de-aia cred ca nu arata a bebe; oricum, este simpatica foc!

Ilinca, aha, deci scriai la eseu...spor la treaba, sa-l dai gata repede, sa poti sta la povesti!

Tufete, si eu il scot pe Andrei afara, numai ca el ar sta cinci ore, ceea ce e imposibil pe gerurile astea, de-aia ziceam eu ca m-am saturat de iarna.

Floric, eu n-am curaj sa ma uit la pozele vanatoresti

Pisigri, merci de sfat. Maine mergem la veterinar, ca mi-e frica...

Ina, cat timp muncesti la produsele culinare, pune-l pe Jambo sa-ti faca o poza, sa te vedem si noi cu noul look.

Tema:Forumit vs intimitate
Eu as prefera ca forumitul nostru sa fie numai al nostru, dar sunt constienta ca avem si cititori nevazuti si nestiuti (o vreme unul dintre ei am fost si eu), asa ca e evident ca nu putem spera la o intimitatea totala, chiar daca visam la ea. Pe mine ma deranjeaza foarte mult ideea de a fi spionata de cineva cunoscut( de ex, m-ar deranja teribil ca H. sa citeasca ce scriu, chiar daca sunt lucruri dintre cele mai banale- bine, el stie asta si, oricum, nu e firea lui sa exercite asupra mea un asemenea control). Din aceste motive, eu nu prea dau cunoscutilor amanunte despre forumul pe care scriu, fiindca e un "loc" pe care-l iubesc si care nu vreau sa-si piarda semnificatia pe care i-am dat-o: un loc unde stau la taclale cu prietenele mele, despre ce ne trece prin cap, fara sa fiu nevoita sa ma justific pentru spusele mele in fata cuiva care nu face parte din club sau sa "camuflez" ce simt si ce gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Adee, imi place culoarea!

Pisik, asteptam poze si cu Blonzimea Voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tocanita mi-a iesit o minunatie
E de porc; n-am mai facut, poate de mai bine de 2 ani; de mincat, am mai mincat la mama dar eu n-am mai gatit porc de cind il am pe Ian si mi-era o poftaaaaa; credeti ca pot sa-i dau lui Ian? Daca ziceti ca nu-i ok, va mai dau o varianta: la sfirsit, am adaugat 2 pulpite de pui, gindindu-ma sa i le servesc lui Ian cu piure; astea sint ok?

V-am zis ca si zama o fac cu ciolan; in rest, are multe zarzavaturi si legume (morcov, telia, patrunjel, rosii, ardei rosu, ceapa, ardei verde si fasole verde) si verdeturi (leustean si tarhon). Asta clar nu e pentru copii dar sa guste pot?

Am intrebari din astea incuietoare, pentru ca Ian in continuare nu maninca mai nimic; asta inseamna ca gusta doar portocale, mere, kiwi, migdale, morcovi cruzi, putin iaurt, mozarella; dar nu mult si, evident, nu toate intr-o zi; mincare nu serveste neam; oricum, nici cu porcinele nu cred ca o sa am succes; as vrea insa sa incerc -nu ca sa fac un obicei din asta, pentru ca nici noi nu mincam porc decit foarte rar; ca sa va faceti o imagine, nici de Craciun nu am gatit cu porc-

Multu

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc de parola

INAPREDA, ma bucur ca pana la urma te-ai lamurit in sufletelul tau si ai luat decizia corecta. Eu te inteleg pt ca am avut un episod similar si a fost f neplacut, m-am simtit efectiv dezbracata, nu pt ca as fi avut ceva de ascuns, ci pt ca cineva urmarea ceea ce scriam special ca sa vaneze ceva.

Noi suntem epuizati si fizic si psihic. Sambata am fost plecati la munte, doar noi 2 cu nasii, am schiat, a fost suuuper. Dar azi noapte ne-am scos parleala. Ana s-a trezit urland la 3 si a urlat pana la 6.30. Cam de 2 saptamani e f f agitata, mult mai rau decat era. Adoarme f greu, se trezeste urland din somn mereu, nu vrea sa faca nimic, alearga si urla cand e vorba de imbracat, nu mai mananca nimic, totul e cu forta (taiat unghii, uscat pe par, pieptanat si orice in general). Seara adoarme greu, f greu, noaptea se trezeste si urla si nu ii trece cu absolut nimic, ziua adoarme la fel, f greu si cu urlete si doarme numai pe mine sau pe ta'su (azi a dormit 2 ore numai pe pieptul lui, cum o punea jos cum urla si se trezea). E un chin si efectiv nu stiu ce sa fac/nu fac.
Orice as incerca da gres. Am vb cu doctorita mea de spital si mi-a spus ca mai mult ca sigur nu e ceva fizic, ci psihic, ca e perioada cand incep sa viseze, cand constientizeaza ceea ce li se intampla, plus ca la ea se combina si cu adaptarea la gradi si fiecare reactioneaza in functie de personalitate si temperament
M-a mai linistit, dar tot e f greu, suntem epuizati amandoi si cu nervii intinsi, pt ca totul cu ea e o lupta
O sa ma duc sa o si consulte dr vineri ca e de garda si o sa ma duc si la o evaluare la un psiholog care mi-a fost recomandat de tipa aia cu materialele de parenting.
Imi pare rau ca v-am impuiat capul, dar stiti cum e cu nevoia de descarcare.
Acum insa incerc sa trag aer in piept si sa gandesc pozitiv ca e o perioada care va trece. Azi noapte de epuizare si disperare incepusem sa ma gandesc la toate parascoveniile pamantului, din categoria celor mai sumbre ganduri. Le-amalungat insa si le voi inlocui cu ganduri bune si speranta.

Ma duc la baita si la nani ca cine stie cand si pt cat timp o sa am nevoie de forte la noapte

Mami de minune mica

Mergi la inceput