Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 30
Ilinca_M. spune:
Mireal, cuuum, cum s-a intamplat?! Cobora singur scarile de la bloc? Le urca si a picat inapoi? A cazut sotzul cu el in bratze? Cum s-a intamplat?
Scuza-ma ca cer atatea detalii, dar sa stim si noi ce situatii sa evitam
Mi s-a facut pielea de gaina, saracutzul Theo!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
simplyana_m spune:
Doamne, Mireal!!!!!!Nu-mi imaginez ce e in sufletul tau si prin ce a trecut Theo, dar va pup si va doresc sa nu mai patiti niciodata asa ceva!!!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m EU acum sunt ocupata cu recuperarea si curatarea aparatului foto aruncat de Luca in buda (proaspat folosita, l-a strecurat pe langa mine ![]() ![]() ![]() .http://www.lucamic.blogspot.com/ |

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Fac eu capitol nou sau lucreaza deja altcineva la asta?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Gianina, notat retzeta, dada...am un folder cu retzete si ghiciti cum e intitulat? "Praz"!!:))) Fiindca prima retzeta salvata a fost prazu' lui Monnvas:)))
Doamne, innebunesc cu telefonul asta; trebuie sa ma pun sa-i citesc instructiunile, ca e bai. Deocamdata am reusit sa-mi dau seama cum trebuie sa sun pe cineva, atat:))) Amu sa nu va imaginati c-a dat huzband salariul pe 5 luni, ca-l strangeam de gat, lui i-au sclichirit ochii-n cap ca demul ii placea telefonul si acum a fost o "super-oferta": 95 de euro la prelungirea abonamentului cu 2 ani. Ca la liber e 485 de euro

No way, nu mi-ar trebui un mobil de atatia bani nici de-as castiga lunar 3000 de iepuroi.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hei, ce fursecuri de-ale Denisamadei? Precis ca atunci cand s-a dat retzeta n-am bagat-o-n seama caci ma subestimam, toate retetele mi se pareau grele:))) Dar acum ca sunt o mare maestra in ale bucatariei, as vrea reteta ![]() [...] Tema: v-ati imbatat vreodata? Cand, unde, cum, de la ce, de ce?:)))) Asta-i tema de-aia sa exulta dushmanii si sa ia notitze!!!:))))))) |
Nu-s kiar fursecuri... da'e bune, mai ales ca le poti face in forma preferata.

Mey, cu tema... ce sa zic... kiar sa mi se taie filmul, nu am patit, ca am inkis supapa la timp.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute