Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 29
Gianina34 spune:
of mai mireal prin ce-ati trecut
mi s-a facut rau cand am citit
slava Domnului ca acum sunteti bine
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Bianca, o fi vrand si Vladimir sa-i tina isonul lui Floric si tufetelor puse la degresat! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Ha, ha, ha. Si asa stiti ca Vladi este febletea mea. M-o fi simtind cumva.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gianina34 spune:
ilinca - ai notat reteta de fursecuri?
(ca mi-am propus sa testez totul pe tine ca producator![]()
)
Bianca2503 spune:
MIREAL,maica mia ce ati patit. V-am zis eu mai demult ca am viziuni d-astea: ca scap copilu din brate, ca ne calca metroul, ca sare de la balcon, ca pica pe scari/fereastra. Naspa!
GIANINA, nu il incerc cu nimic. Acum doarme. Cand s-o trezi sa faca ce vrea el. Daca se duce la frigider alegem noi de acolo ceva. Daca nu il mai intreba daca vrea una, alta si in functie de raspunsuri ma adaptez.
FLORIC, cred ca e disociat pe zile...:)) L-am intrebat de dimineata:"ce vrei sa mananci in dimineata asta?" iarraspunsul lui a fost :"OU". Nu i-am dat pentru ca ii dadusem ieri.Pana la urma a mancat niste cereale.
Gianina34 spune:
simply - ai cumparat blender/mixer ?
tu nu te alaturi trendului cu clatitele?
hai si fa o bucurie lucosului![]()
chiar asa bianca - poate vladimir a simtit mirosul clatitelor de pe aici si e in greva pana i le "prezinti" si lui ![]()
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 of mai mireal prin ce-ati trecut ![]() mi s-a facut rau cand am citit ![]() slava Domnului ca acum sunteti bine ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
+1
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 simply - ai cumparat blender/mixer ? tu nu te alaturi trendului cu clatitele? hai si fa o bucurie lucosului chiar asa bianca - poate vladimir a simtit mirosul clatitelor de pe aici si e in greva pana i le "prezinti" si lui Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
ehe, i-am prezentat clatitele de vreo saptamana. Am facut chiar si de dimineata ca moi-a zis Robert sa merg la cafea. Nu avrut sa manance. Stia meniul lui Floric:))
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 simply - ai cumparat blender/mixer ? tu nu te alaturi trendului cu clatitele? hai si fa o bucurie lucosului chiar asa bianca - poate vladimir a simtit mirosul clatitelor de pe aici si e in greva pana i le "prezinti" si lui Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
inca nu, cred ca in we mergem la shopping
http://www.lucamic.blogspot.com/
anamariame spune:
Multa sanatate Iziei!
Ma bucur ca e bine Vladimir, eu ma gandeam cu inima cat un purice ca poate din cauza asta nu ai mai intrat, Bianca!Mireal, ma gandesc cu groaza la patania voastra, bine ca a trecut!Floric, nu e ok oua cu cartofi, dar cred ca stii si tu asta, nu?Eu de ieri sunt la Scarsdale. Daaar, nu stiu de ce
, am baut vreo 4 cani de ceai detoxifiant, si toata noaptea m-am detoxifiat
, de m-am trezit dimineata plata rau si ametita de numa'. Nu m-am putut tine de cuvant, si m-am cantarit, imi arata cantarul cu 1.5 kg mai putin decat ieri
Si eu, ca si Gianina, prind rar cate o pasiune pentru un anumit model de telefon, acum am Galaxy S
. Am avut vreo 5 modele de telefon pana acum, primul in 2000, in anul I de facultate.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simplyana_m spune:
EU acum sunt ocupata cu recuperarea si curatarea aparatului foto aruncat de Luca in buda (proaspat folosita, l-a strecurat pe langa mine
) 

.
http://www.lucamic.blogspot.com/