Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 27
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 of mai chatonel ![]() exact de astea mi-a fost frica atunci cand te-am auzit zicand de mucisori inainte de operatiunea skiatul ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
bine macar ca nu ne-a apucat pe-acolo bolitul, ca asta ne mai lipsea

ramona7575 spune:
Neata la pranz ![]()
M-am trezit cu o durere in ceafa si trimitere catre un ochi, am luat un hap si mi-a trecut... nu stiu pana cand.
About clatite, eu cred ca am gresit la foc, a fost prea iute (nu stiam ca trebuie moale) sau poate fi de la tigaie... mai incerc si in alta zi... merci de ponturi, nu ma dau batuta
pisigri spune:
Hihi andiaroro, o fi lipsa de medici veterinari la tara, dar: francezii nu ne primesc neam cu diplomele noastre, tre sa fac vo 3 ani de studii ca sa echivalez, si astia pe bani. Si daca m-ar primi, tot n-ar fi bine, ca n-am deloc experienta cu animalele mari(de ferma)...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Ilinca, daaaaaaaaa, 4 oua fierte tare ... mai am 2. Nu dau in icter fii pe pace, dar am spus ca voi completa cu cativa cartofi
Stii care e "avantajul" ca fiind inecacioase beau ceai dupa ele cu kila. Caci altfel eu cu apa nu prea ma iubesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
pisigri spune:
Ilinca, visul meu este sa lucrez cu feline mari sau elefanti sau delfini sau balene ucigase.
Daca e sa fiu sincera cu mine, ma multumesc sa inot cu delfinii si sa ramin la pasiunea felinelor mari si a elefantilor.
Suricatele ar fi si ele o optiune.
Cel mai atrasa sint de partea de "rescue" si de conservationism. Si etologie.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Pisico, frumoase planuri ai. Sa iti si reuseasca. Pe mine m-ar speria un pic Africa dar tu stii mai mult si mai bine despre asta. Bine, pe mine ma sperie orice tara straina.
Succes.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
A-NCEPUT SI LA NOI GREVA FOAMEI!!!

Pisigri, sper sa reusesti. E fascinanta Africa (putin cat am vazut eu din ea si mai mult cat am vazut din poze)! Partea buna la Africa este ca inca nu e atinsa atat de mult de poiluare, E-uri si alte nebunii.
Ilinca_M. spune:
Mda, ce-i lipsea chelului- tichie de margaritar; istetzu' de huzband a tinut mortis sa-mi comande nu stiu ce peshti de telefon, un fel de "aifoun" dar nu chiar, cu touch-screen si tastatura ca de laptop, plm, mie-mi era perfect telefonashul meu cu smaltzu' sarit, nu-mi trebuia oratania asta. Asa-i cand ai sotz hartist, numaram banutii si-i intindem de la o luna la alta, avem restantza la impozitu' pe masina etc. etc. si el considera vital sa aiba nevasta-sa "telefon performant". Oricum n-o sa folosesc nici 10% din optiunile lui, pt. mine mobilul e strict de dat/primit telefoane respectiv mesaje. Si de trezit dimineatza:))) Nu de ascultat muzici, intrat pe net si mai stiu io ce
Io primul mobil l-am avut cand au aparut in Ro (96? 97?) si de atunci pana azi am avut in total 4 mobile, mari si late (la propriu:))): caramida Bosch (si-o aminteste cineva?
) din primul an de facultate, apoi un nokia 3310 cand am terminat facultatea (asta era atunci la moda si mi l-a luat mamitza de fericire ca ma intorc acasa, nu neaparat ca am absolvit:))), apoi un samsung de-ala "ou", de se desfacea in doua (iar in maxima voga atunci; l-am luat ca mureau elevii de ras cand imi vedeau nokia, nu de alta!!!) si apoi nokia asta aleasa dupa criteriul culorii:))) inainte sa nasc, ca la Samsung ma lasa bateria tot la 1 ora, mi-era teama ca m-or apuca durerile nasterii pe undeva si nu pot suna:)))
Ei, huzband in 3 ani a avut 3 telefoane. Nu pot sa inteleg mania asta. Voi cum stati cu "tehnologia"? Va pasioneaza?:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Gianina34 spune:
bianca - nu pot sa cred ca vladimir nu mananca
poate il supara ceva (poate gatul)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
simplyana_m spune:
Salut!
Chatonel, bietul pogonici, ce pati! 

Gianina, sa va reveniti repede!

Si noi facem urat la oboseala...
Pisigri, ce misto vise ai! Sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca! Sapt trecuta am vazut Free Willy la tv si am dat apa la soricei ![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/