Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai ca va salut si eu.
De dimineata trimit mailuri si cv-uri si aplic la joburi de wildlife conservationist prin Africa. Si de "lucrato cu animalele de companie" prin UK.
Mi s-a urit cu ce fac aici. Poate nu mi s-ar uri daca as avea certitudinea vreunui viitor in institutia asta, dar momentan nu am nici o certitudine, asa ca vreau sa stiu ca incerc si altceva, sa nu ma trezesc pe drumuri in toamna. Mai naspa va fi daca va trebui sa aleg intre Africa si facultate

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna pisigri
stii ca de ce ti-e frica nu scapi, nuu?
pare foarte interesant proiectul africa desi cel din UK e muult mai confortabil

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gianina, sa stii ca ceaiul il dau cu zahar deci si asta e bun caci ridica glicemia. Eu am renuntat si la cafea de cand cu regimul si schimbarea caci cafeaua imi facea foame. Adevarat ca am baut vineri una cu zahr evident dar m-a uns pe suflet nu alta. Si a fost una d+aia cantata...adica am iesit cu colega pe holul tribunalului sa mai clatim si noi ochiul la fizice meseriase.

Asa e...ca e mai bine un antrenament soc cu efecte uimitoare dar...ma cotesc si eu si zic ca sunt baba batrana si nu fac fata la stilul ei. Ai mila de mine. Nu spun NU. Daca mai ma nimeresc la ea...cu placere. Ca doar ti-am spus ca am abonament si ma duc zilnic deci automat o voi gasi. Pe cea de-a treia nu o cunosc. Sper sa nu fie "mama lor"

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

apropos de Uk - am vorbit pe la inceputul anului cu cineva "din sistem" si se pare ca anul acesta va fi dramatic la ei; in invatamant vor reduce personalul cu 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

Noi sintem bolnave (adik pogo, io-s ok), cu febra, dureri in git, si avem si otita la o ureche :(( ... ce sa mai zic, gianina, io nu am dormit doua nopti si imi venea mie sa pling de plinsul ei, saracuta pisicuta.
Azi e ceva mai bine, febra a scazut, in sfirsit reactioneaza la medicamente (si avem si antibio ). Insa nu maninca nik ... nici o frimitura nu vrea, nici lapte, citeva picaturi de apa doar. Bine ca ia medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pisigri- eu stiu ca tu ai avut experienta "ciudata" cu francezii, dar sa stii ca astia chiar sunt in deficit de dr veterinari. Mai ales pe la tara. Poate ar fi o varianta interesanta. Sincer, Africa e o super experienta, dar cu riscurile aferente.

Ca sa raspund la tema cu "beutura". Eu fac parte din categoria "niciodata". Nu stiu cand oi fi gustat prima oara, dar e clar ca nu mi-a placut. Apoi nu am mai fost tentata si in + am asistat la atat de multe spectacole ca si de as fi vrut sa intru in randurile bautorilor nu imi puteam permite sa "ma " risc pana nu ma imbatam o data zdravan acasa ca sa vad cum fac. Cum nu am gasit niciodata momentul potrivit sa fac proba, a rams in aer proiectul(glumesc).
Acu sa nu credeti ca-s o sfanta. Imi place mirosul tuicii/ palincii. Si cand ma durea stomacul luam o gurita mica si se rezolva problema, asa ca m-am obisnuit. Cu berea m-am imprietenit cand am fost gravida cu Alex (aia a fost pofta mea). Si m-a tot "scolarizat" barbatul ca nu ma mai stramb la o gura de vin alb langa peste.
Altfel, ador sa fac tot felul de sosuri cu vin si alte combinatii culinare.
Revenind la betivaneli, v-am mai zis ca am fost martorul tacut al muuultor derapaje si pastratorul valorilor celor ce se destrabalau pe acolo....O singura data m-am simtit insa aiurea si chiar mi s-a facut teama la un moment dat. Am fost la un chef intr-un fel de camping pe langa Cluj si din 40 de persoane + 2 parasute aduse ca condimenteze atmosfera, eram singura persoana treaza. Iar lucrurile au fost nasoale rau de tot acolo. Era noapte si chiar nu stiam unde sa ma duc ca as fi fost in stare sa merg si kilometrii...Noroc ca aveam vreo 3 chei de masini si m-am refugiat intr-una si n-am mai miscat de acolo pana s-a facut ziua si m-am putut plimba linistita prin padure.
Pentru mine a fost o lectie...Restul nu si-au amintit prea multe si erau fericiti.Problema e ca nu stiu cum s-o interpretez si nici n-am solutii pentru copii mei care s-ar regasi in aiureli din astea.

Mergi la inceput

of mai chatonel
exact de astea mi-a fost frica atunci cand te-am auzit zicand de mucisori inainte de operatiunea skiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helau!
Io m-am repaozat pana la 10 azi, cu "intreruperile" de rigoare...veni-va oare vremea sa dorm si io nopti intregi?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Asa, cu clatitele: eu doar prima data (cand nu mi-au reusit!!) am respectat pasul "juma de ora la frigider", in rest, am lasat aluatul maximum 10 minute, ca n-am io rabdarea aia sa stau stiind ca mi-s ingredientele gata:))). Asa ca nu din asta li s-a tras la fete. Asta e un pas care poate fi sarit cu succes

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Floric, 4 oua goale? Fierte, sau cum? Bleah bleah bleah, direct in icter as da! Dar tu...succes sa ai!
Pisigri, tu serios vorbesti?! Aplici pentru Africa? Te bate gandul sa va mutati acolo pentru o perioada? Dar tu practic ce cariera/ profesie ti-ai dori: cercetator? profesor universitar? doctor veterinar propriu-zis?...

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput