Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

In Bacau s-a dat trezirea la ora 6, n-a mai fost chip sa-l pacalesc cu somnicul, dar poate-i mai bine asa, ca nici eu nu cred ca mai puteam adormi.
Cum au fost azi noapte delfinasii?

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005

Denisa Maria de anca_vlad 6 luni!! Sa fii sanatoasa, ascultatoare si papacioasa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

In Bacau s-a dat trezirea la ora 6, n-a mai fost chip sa-l pacalesc cu somnicul, dar poate-i mai bine asa, ca nici eu nu cred ca mai puteam adormi.
Cum au fost azi noapte delfinasii?

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005

Denisa Maria de anca_vlad 6 luni!! Sa fii sanatoasa, ascultatoare si papacioasa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

neata

ne pregatim de plecare si nu cred ca azi voi mai avea timp sa intru de FB sau DC!

Va multumesc in numele Mariei de urari, va dorim si voua crestere usoara si sa va umple sufletul si viata de bucurii!

cu drag Maria, Vlad si Anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza si de la noi.
nimic spectaculos de povestit

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Ce noapte am avut... de la 1 juma pana la 4 numai cu plansete, foieli, suzeta, luat in brate, apa, papa, urlete, si tot asa. Abia a domrmit pana la 6 juma, cand a inceput cu un plans/urlet de mi se parea ca nu mai ajung odata la el in camera sa vad ce are. Si la 7 juma iar trezirea, si am lenevit pana la 8 juma in pat, dar fara sa mai doarma. Am trimis azi noapte sotul in living si nu a sforait deloc!!!

Roxana, daca asa ai fost si tu cu alimentatia in copilarie... probabil asa e si Theo. Incearca si varianta cu laptele fara lactoza, poate un pic va fi mai bine.

Ilinca, ce fain program de sambata, balaceala, petrecere! Ma bucur ca i-a placut mai mult! Maine, poimaine il dai la cursuri de inot.

Rodi, sa fie alarma falsa cu raceala MAriei! Culca-te noaptea!!!

La multi ani Tudor frumosul cu gropite si Aida scumpica la 7 luni!!!

La multi ani Maria manechina!!!

Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!

Azi noapte i-am dat 2 mese-la una a papat 180, la alta 150. Acum era vremea fructelor. Mai stau o juma de ora, sa vedem...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iar legat de cura, nu am ce face decat sa mananc portii normale. Eu pana acum mancam foarte mult, o portie mare, mare de cartofi prajiti cu 2 gratare, cu paine, si smantana. Acum ma limitez la 2 gratare cu o salata. Dureaza un pic pana se obisnuieste stomacelul cu noile portii. Nu pot sa zic ca imi e foame tare. Mai mult cred ca pofta. Ceva tre sa fac, ca de la sine nu merg kilele astea! Iar de mers la piscina, nuuuuuu. Nici inainte de sarcina nu mergeam. Am un costum de baie din 2 piese, dar e gen maieu si chilot. Io mereu am avut burtica, toata lumea ma intreba daca is "graviduta". ce ma enervau! Asa mi-e constitutia. Iar talia nu cred ca mi-a fost vreodata mai mica de 80cm.. asa ca zic pas la balaceli. Poate daca dau 10 kile jos, atunci da.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata mamici!

la noi e fffff frig...-14 grade.... brrrr...

cine ne trimite si noua un pumn de caldura si ceva raze de soare???

in alta ordine de idei, miracol sau nu, sau poate efectul granulelor homeopate adminsitrate, dar Eric nu mai are febra!!!! nici nu pot sa ma bucur inca...astept sas vedem cum evolueaza in continuare...na, mi-a mai revenit si mie moralul pe o scara normala...

va invit la niste poze cu Actimelu' si babuta...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Multa, multa
La noi cred ca a fost cea mai grea noapte de cand s-a nascut Raul. Nu stiu daca am dormit 2 ore legate. Nu poate respira din cauza mucusului din gat...degeaba ii curat eu nasucul cu aspiratorul, ca mucii sunt in gat. Nu stiu ce sa-i mai fac. Am avut doar o tura de plans, de abia l-am potolit azi noapte, dar in schimb geme si isi cauta locul si nu poate respira...
De abia astept sa vina luni, sa mergem la pediatra lui. Chiar nu cred ca Nurofenul il ajuta la ceva...poate doar la febra. Si nu stiu daca pot sa-i dau si oscillo si nurofen
Ce rau e sa nu sti ca tb sa tusesti, ca asa se mai curata gatul!!!
Orice, oricum sa fie, dar sa fie sanatos!!!!
Copilul nu pot sa zic ca se resimte f mult. Poate e un pic mai marait si nu mai rade asa mult. Si azi l-am adormit prima data in brate.
La multi ani Tudor si Aida!!!
La multi ani Maria!!!!Are mama fetita mare!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza! Noi am dormit de aseara de la 22 pana la 24 cand s-a trezit, a marait, a plans...asta pana la ora 2. No atunci m-am dus la ea, am luat-o langa noi, i-am dat san si a adormit pana la 6, dup-aia inca o tura de 1 ora....totusi sunt 11 ore din 24, fara de 6 ore din 24 cum era pana acum 3 zile. O sa continui deocamdata cu programul asta.
Azi tati are treaba ca ajuta baietii sa puna tapetul la noi in casa si eu merg cu Raisa la mami (si tati al meu are treaba), asa, intre gagici.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Noi am facut faina prin rasnita cea antica.Insa intai l-am spalat f bine,l-am lasat la uscat si apoi la macinat.
Iar medicul ne-a dat unda verde la orez cu lapte f bine blenduit.

Voi sunteti de acord cu medicii care spun ca de la 7 luni le putem da tot ce mancam noi??Am fost la un pediatru si mi-a spus ca ii pot da sarmale,ardei umpluti si alte mancaruri.

Mi se pare cam mult pt el

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

apropo de mancare la bebe...niste cunostinte de-ale naostre, oameni cu scoala,(medic si profesoara) cu idei largi si bine informati, mi-au spus ba chiar m-au rugat sa nu mai citesc toate cartile despre alimentatie si sa hranesc copilu cu de toate, sigur, cu micile restrictii... ca ei i-au dat fetitei lor de mica (de la 5 luni) sa pape ce mancau ei,(sigur, cu f putina sare) si fetita in ziua de azi mananca de toate, e sanatoasa si n-are pb...

si vorba tipei: 'daca tie nu-ti place latura pe care i-o servesti, de ce-l obligi pe el s-o manance?'

m-a cam pus pe ganduri,...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

offf, paula...imi pare tare rau de raul... stiu cum e...ce sa mai zic...eventual culca-l noaptea in carucior cu spatarul ridicat, sau chia rin scoica, camera bine aerisita, dar sa fie totusi umiditatea asigurata, aspirat bine, sa nu ajunga secretiile la urechi, Nurofenul e bun pt ca e si antiinflamator, ajuta...in rest rabdare si putere...da, stiu, e fff greu ...crede-ma ca mai multe n-ai ce face...sanatate multa multa...

roxana, theo al tau seamana bine cu eric al meu...la mofturi si cantitatea de papa mancata...din pacate, tind sa cred ca asa-i e felul...nici noi nu suntem deloc mancaciosi, suntem f mofturosi, deci cu cine sa semene???? stiu insa prin ce frustrari treci si sunt alaturi de tine...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput