Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara delfinariu,

Noi am avut o zi plina: am fost la balaceala pentru a 2-a oara, si azi a fost mult mai bine. S-a jucat in apa, a data din maini si picioruse timp de 45 de minute Sper sa facem si poze data viitoare, de stres am si uitat azi acasa aparatul Apoi am fost la ziua de nastere a unui prieten, si asa s-a dus si sambata. Acum doarme de pe la 7, sa vedem daca ne ajuta "inotul" sa avem o noapte mai buna.

Cristina, tu ma uimesti cat de mult te-ai implicat pentru ajutorarea lui Alex...jos palaria Cat de mult conteaza pentru Diana ajutorul asta. Ideea e ca medicina evolueaza si cine stie ce tratament se va descoperi si il va ajuta. Si bravo pentru kg pierdute, azi maine incapi in vechile haine, nu mai fi supi

Pufescu, multumesc mult de sugestia cu lingurita. De azi i-am dat-o si eu sa se joace cu ea. Nu ma gandisem la asta, pentru ca inainte de diversificare deschidea imediat gurita pentru siropuri, oscilo si alte chestii ce i le administram cu ea. Ideea e super oricum

Racusoru, sa stii ca si Victor mai are chef de povesti in miez de noapte dar il las sa pove singur in patut si pana la urma adoarme...cateodata mai fac si drumuri sa-i inchid gurita cu suzeta

ce bine le zici tu Otilia (ref. la Cris)

eladea, multa sanatate lui Eric, sa scape repede si usor de data asta

Carmen, ce rau imi pare de Leti. Sa ajute DD sa gasiti solutia la Viena. Sa stii ca eu am mare incredere in puterea vindecatoare a plantelor. Si asta pentru ca membrii din familia mea s-au vindecat asa dupa ce multe tratament alopate au dat gres. De ex. mie mi se pare ca si alifia de galbenele are o putere incredibila-bineinteles pentru afectiunile pt care e indicata: mi-a vindecat super rapid epiziotomia si o folosesc pentru orice mici leziuni ale pielii.

Ramona, sper ca v-a reusit programul. Sa aveti o noapte cat mai buna!
Paula, aveti grija v. frumosul de Raul sa-si revina repede.

Si era sa uit:

La multe lunite Sebi si Stefan Andrei!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara!

Mi-am pus plodul in pat si am intrat sa va tzuc de noapte buna .

Carmen, deci nu e doar DA... din cate inteleg eu. In orice caz, sper sa-i dati de capat!
Noi cu DA tot ne ia, ne lasa, acum i s-a reactivat de la supita, de fapt ce sa spun, prima data si-a facut aparitia cand i-am dat sa molfaie un morcov... dar deja vad ca se estompeaza din nou.

Kata lui Victor, sa plece conjunctivita repejor!

Eladea, mai mami, zau ca nici nu stiu ce sa-ti spun... imi pare rau ca intrati din una-n alta. Insanatosire grabnica si indelungata!!

Paula, dragul de Raul! Sa-i treaca repede raceala!

Roxana, daca e vorba si de zestre genetica, mare lucru nu cred ca ai ce face... Stiu ca e simplu de zis, greu de facut, dar va trebui sa te resemnezi, poate se va schimba mai incolo. Eu am un ex in familie, verisoara mea manca ffff putin de cand s-a nascut, refuza cam orice, de la LM la orice incercare de fruct, leguma, a terminat-o pe matusa mea, au trecut cativa ani si s-a pus pe mancat! Acum, la maturitate pot spune ca e gurmanda! Sper sa fie la fel si la voi, dar chiar si asa, nu se schimba peste noapte... nervi de otel!

Cris, chiar vroiam sa spun, dieta, uneori, este inamica dispozitiei bune. E drept ca tine de f multi factori, dar infometarea sigur pune o presiune negativa pe starea de spirit.
Eu de kg nu mai zic nimic, de marti merg la sals, sper sa nu am pb cu operatia sau cu muschii abdomenului, ca cred ca am o hernie ombilicala si muschii de deasupra buricului sunt aproape departati. Culmea e ca in rest, muschii se arata de sub tesutul adipos, nu prea inteleg ce-i in neregula pe mijloc...

Fetele, azi cand l-am schimbat pe V (intr-o camera cu lumina f buna de la soare), am observat ca un fel de bubite mici si rosii, dar cand zic ca-s mici, sunt mici rau, tb lupa sa se vada bine, dar sunt pe burtica. Sa fie vreo alergie alimentara mica? Nici nu pot fi sigura de momentul eruptiei. Ar fi culmea sa nu ii pot da morcov si cartof .

Va rog sa scuzati lungimea mesajului.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si eu vreau sa o dau pe Mara la inot. dintre fetele dn bucuresti are vreunu bebicu la balaceala?

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

copil super marait - doame dor cu suzi mami nu o recunosc
se unde aveam 2-3 ore de somn la pranz azi am avu tmaraieli peste maraieli si atat
acum e la mine in brate suge (ce o suge nu stiu) dar macar sunt suzeta buna

am gasit ceva va dau si voua
A Few Foods Good to Mix With Avocado:
Bananas
Pears
Apples
Summer Squash - Zucchini, Yellow (Crooked Neck)
Chicken
Yogurt

mai scriu dupa ce o duc in pat ca o deranjez acum

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara si de la noi

Azi am lasat una bucata bebe cu nasii ei de botez si am fugit la Ikea sa imi iau o bucata din mobila de bucatarie (prima parte am luat-o acum 2 ani). Asa ca atunci cand vor fi montate o sa am bucatarie completa - in sfarsit!

Ce de bebei bolnaviori! Un pup pentru ei si pentru mamicile lor.
Nasol si cu DA, noi stim foarteeeee bine cum e. Uf! Lasa ca mai e putin pana la 2 ani si o sa scapam de ea (ce optimista sunt!)

La noi urletele sunt cumplite. Cat e treaza e lapte si miere, e dulce, rade gangureste. Cum adoarme (mai mult de 1 ora legata) e dezastru, se trezeste urland, nimic nu o consoleaza. Uf!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Why is it ok to give my baby Yogurt (and Cheese) before she is 1 year old? Is there something special about the dairy aspect of yogurt and cheese?

Yogurt and cheese are a bit special when it comes to these 2 foods being dairy products.

While there is no great magical mystery in Yogurt or Cheese, the most common reasons for yogurt and cheese being ok for baby prior to age 1 year old are:

* Unlike Whole Cow Milk beverage, your baby is not at risk of formula/breast milk being replaced by Yogurt or Cheese.

* The medical community worries that if Whole Cow milk is introduced to an infant prior to 1 year old, that parents would stop formula and/or breastfeeding and use Milk as the replacement. This would possibly be dangerous to your baby's health! They, however, neglect to specify the difference between baby drinking milk and eating yogurt and/or cheese.

* Lactose is broken down with the culturing of the yogurt or cheese and milk proteins are either semi-removed or limited. The culturing makes yogurt and cheese easier to digest. Many people with lactose intolerance often are be able to eat cheese and/or yogurt without trouble. The same is often true for some people with a milk protein (either to the casein or the whey) allergy.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ilinca, da, pana acum planul a iesit perfect. La 21 i-am facut baitza (dupa ce ne-am jucat bine si am obosit-o, mai tare ea pe noi, dar sper sa aiba efect), la 21.30 i-am dat cerealele, apoi san si de la 22 doarme. Acum e in patutz.
Noapte buna.....

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, delfinariu

noi am avut o zi mai ciudata din multe puncte de vedere. mancarea a fost peste media zilnica la toate mesele, mai ales ca si la amiaza dupa legume a papat si de la titi (la 6 dupa 200 g iaurt cu branza a mai vrut ceva si, cum nu aveam nimic pregatit, i-am facut repede cereale, de care a fost incantata). nu a dormit decat o ora jumate de pe la 4, iar seara cum am iesit in oras a stat treaza si atenta la lumini, la rafturi, la oameni... apoi a tot intins manutele sa ne ajute la facut pachetele ptr ai mei (am tot adunat si, cand sa le impachetez, nu mi-au incaput in 2 cutii cum planuisem, plus cutia de la fisher - care trece la o noua etapa, adica iar la un nou-nascut...). am facut o baie in liniste (eu cu mine ) in timp ce Isa statea cuminte in patut. pe cand sa-i pregatesc si ei baita, imi zice tati ca fata doarme. adica de pe la 9!! pai cu asta nu ma mai intalnesc eu, ca tot astept sa se trezeasca cu chef de joaca , dar vad ca nu. Doamne da sa doarma pana dimineata!!

eladea, dragii de voi cum va tot invartiti in problemele astea. sa treaca repede!!

carmen, nu-mi vine sa cred ca atatia medici nu au fost in stare sa puna un tratament potrivit!! si asta in alte conditii medicale fata de Ro, spre ex... pe frumoasa Leti sa scape de cosmarul asta!

faina de orez eu o cumpar la pungulita, de la raionul de copii unde sunt si borcanelele cu papa, n-as avea nervi sa stau sa o mai macin si pe aia. chiar azi ii ziceam sotului ca uneori ma ia disperarea sa fac 5 feluri de mancare/zi cel putin. adica 3 ptr Isa, unul ptr noi si unul ptr Maria, care e cea mai mare mofturoasa, desi era mancacioasa cum e Isa acum. noroc ca in cate-o zi imi zice sa nu fac nimic ptr noi, ca pregateste el seara cand ajunge acasa. dar si daca nu fac eu nimic, tot nu comenteaza si gateste el, cateodata chiar si pentru Maria

vazut poze frumoase de carla la zapada si de Vladut cel dulce si cu strungareata

si in alta ordine de idei, Maria e la inceput de raceala, e ragusita dar nu o doare nimic, inca. i-am dar paracetamol. acum simt eu ceva in gat... sper sa nu racim toate acum!! sa vedem cum o putem tine pe Isa deoparte (nu prea putem...)

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

noapte buna, delfinariu! acuma sigur doarme pana dimineata Isa, am vazut si eu un filmulet, asa ca... la somn!!!

Mergi la inceput

tu fete, eu n-am minte , in loc sa ma pun la somnic si eu cuminte, stau si ma uit la filme, de parca au intrat zilele in sac. dar ziua e galagie, mereu cate ceva de facut... asa ca am vazut 3 filme, acum am revazut si Sex And The City 2... si tot nu imi e somn!! sa ma vedeti dimineata la 10.30 cum sar din pat sa pregatesc papica delfinasei de la 11. mai am 7 ore de somn, pentru mine este bine. asta daca nu se trezeste mai devreme ...

si o tot aud pe Maria tusind asa de urat, ma gandesc sa-i dau acum un paracetamol...

gata, acum chiar ca sting lumina

Mergi la inceput