LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

La multi ani Anushca! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Si pentru ca am cam ramas in urma cu urarile, zic La multi ani! si pentru: Eva, Robert, Miguel, Clara, Calin si Filip

Ada imi pare rau pentru Karina, multa sanatate!
crisspy spor la treaba.Ar fi super pentru voi daca reusiti sa-i aduceti pe parintii tai in Bucuresti. E asa bine sa ai pe cineva aproape care sa te ajute.
bebelusi sper sa-ti treaca repede durerile, eu nu stiu ce sa-ti spun, am nascut natural. Da' o poza cu piticii nu ne mai pui si noua?
miere ce bine ca nu a fost ceva mai complicat la A. Mai dar ce baiat destept ai, felicitari!
micola zic si eu ca fetele, scaunul de masina este printre putinele lucruri cu care nu am facut nici o concesie in privinta Theei. Si s-a invatat, in general sta cuminte in scaun. Se mai plictiseste pe distante mei lungi, dar ii mai distrag atentia cu jucarii, ceva bun de rontait, sau ne uitam pe geam si comentam...Intr-o seara, ne intorceam toti trei acasa de la bunici,(drumul e scurt, cam 10 min).Eu eram la volan si ta-su a zis ca o tine in brate in spate, dar cum ne-am urcat, fata mea s-a cerut in scaunul ei.
roxanaz ti-am admirat copiii si pe invitatii lor in pozele de la ziua Evei. Bag seama ca nici Pupu nu e mare amatoare de moate, nu-i asa?
Si nu esti singurul om fara cont pe FB, mai sunt si eu.
iuliacris e o dulceata Carla cu coditele ei, iti vine sa o papi.
Cadia unde ii faci tortul Clarei? Si eu as vrea ceva cu Mickey, dar mi-e greu sa ma hotarasc.
Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat in continuare.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Anusca, sa cresti mare si sanatoasa!! Lisa, sa-ti traiasca ciufulita blonda, sa va umple viata numai de bucurii!!

La multi ani Victor si Matei!!

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Anusca! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Lisa, sari cu tortul!
La multi ani, Victor si Matei!
Ada. Multa sanatate Karinei!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Ana!!
LA MULTI ANI, Victor!!
LA MULTI ANI, Matei!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii si un week-end frumos la toata lumea!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ANA
MATEI
VICTOR

mama de Carol (29.12.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cu intarziere, urez un mare LA MULTI ANI!

licuricilor Eva(roxi), Razvan(anna mama),Clara(spic),Robert (porumbita),Ana (axis), Ioana(bleuberry), Miquel, (arrya), Clara ( Cadia), Calin(rein), alexandru(ralux), Filip (anuc),

si sarbatoritilor de azi:

Ana(lisa), Victor(aresa), Matei(cristina)

Am vazut torturi peste torturi, copiii frumosi, bucalati, parinti fericiti!!Sa fiti sanatosi si impliniti cu totii!!

Eu nu mai reusesc decat sa citesc, de scris nici, sunt atat de obosita ca nu imi trebuie decat un pat oricum si oricand.sper sa fie doar perioada de acomodare, dupa o leneveala de 2 ani. ai mei sunt raciti toti 3, sursa e flavi , de la gradi.altfel f vioi.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Ana, Victor si Matei! Sa fiti sanatosi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muulti ani, Ana, Victor si Matei! Sa fiti fericiti!

Va multumesc pentru urarile primite in numele lui Calin, sunteti foarte dragute si sufletiste!
Azi l-am serbat si noi in mod oficial, cu tort si cantat in cor, am intalnit parintii si socrii la un restaurant in Piata Sfatului, in Brasov. A fost o zi superba, a fost soare, in piata zapada stralucea, iar zeci de copii alergau bucurosi dupa porumbei.
Am fost numai noi, familia restransa, dar nu va pot exprima in cuvinte bucuria intalnirii, mai ales ca fratiorii nu s-au vazut de o luna. Asta nu i-a impiedicat desigur sa-si dispute masinile pe care le-au primit cadou de la o chelnarita draguta.

Tot azi, am vazut pe drum o vila cu etaj in flacari, o torta care emana caldura chiar si la distanta la care ne aflam- noi treceam pe dn1. Parca era o gramada de chibrituri, nu mi-am inchipuit vreodata ca focul poate face asa distrugere totala. Sa fim feriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

ANA
VICTOR
MATEI
RADU

Sa cresteti mari si sanatosi!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput