LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
IRINA.C spune:
mai e la limita insa nu pot spune ca la Andrei care avea peste 50%limfo+monocite sapt trecuta. Are neutrofilie. De cand e bolnava?
ada_coman spune:
De mai bine de 2 sapt, doar tuse si acu de 2-3 zile si muci curgatori, ca pana acu erau doar super grosi si ii scoateam dimineata cu aspiratorul. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
eee pai dc dupa 2 saptamani face si 38 intrarectal si mai are si hemograma asta da-i linistita!te pup
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C eee pai dc dupa 2 saptamani face si 38 intrarectal si mai are si hemograma asta da-i linistita!te pup www.pediatricblog.info/" target="_blank"> mamica pediatru Primul an cu Andrei Poze Andrei mami cea mai fericita de Andreita |
Sarut mana!

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Cris, Miere 

Iulia e superba Carla cu codite! 

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
ada_coman spune:
Buna dimineata! 

Va la o
fierbinte/calda! Noi azi mergem in vizita la bunici!
Sper sa ma mai relaxez un pic. ![]()
Sa aveti un weekend minunat! 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
crisspy spune:

ANUSCA 

VICTOR 

MATEI 

Noi nu ne-am mai dus la Razvi week-end-ul asta ca are Adi treaba la birou si eu nu prea ma incumet singura din cauza zapezilor.
Asa ca azi zi de smotru si cooking.
tuturor
Crisspy,
fericita de
Razvi si
7 sapt
Leditia spune:
Ana
.La multi ani sanatosi,Ana!Lisa,sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa,fericita,norocoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
Victor
Matei
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
bpaula spune:
La multi ani ANA!!!!!! Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai o copilarie ca in povesti!
La multi ani Victor!!!!!!! Sa fii fericit!
LA multi ani MAtei!!!!!!! Sa ai tot ce iti doresti in viata!
Eu cu munca asta, m-am apucat de strans in casa. Ce o mai fi cand o mai veni mobila o sa mai vad. Pana una alta eu fac curat sa imi aduc saptamana viitoare copilul. 
Week-end placut fetelor!