Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxita spune:
Lorex, felicitari! Eu la dreptul mediului daca-mi amintesc bine am luat un 7... deci felicitari! Sigur e Mercur in mers rectliniu sau a iesit din vreo faza retrograda...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Lucia, am fost la posta si mi-au spus ca ar ajunge cam intr-o sapt,2 si ar costa vreo 50 lire(dar nu ai acoperire,nu poti verifica statusul coletului) uite un link cu mai multe detalii http://pricefinder.postoffice.co.uk/portal/po/PriceFinderResults?pageId=pc_sltc_po_results&keyname=rmPriceFinderResults&catId=91100756 Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)Motto-ul de azi: "Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ." |
saru'mana pt link
dragutza ca de obicei

tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI, TUDOREL BUTUREL! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Hihihi! Ne-ai trimis cadane!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro
nyny spune:
Am zis ca fac si eu o treaba... l-am bagat pe David la culcare in camera lor pe la ora 1 si pe Mara in camera noastra pe la 1.30. Pe la 2, dupa ce mi-am terminat si eu treaba prin casa (ca deh...azi am terminat serv mai devreme) zic ... hai ca ma bag si eu langa Mara... sa vezi ce pui de somn trag. Si era asa de bine... liniste...caldurica...mmmmmm...m-a luat un somn duuuulce...cand...a inceput Tarzan sa-si faca numarul in camera cealalta

. M-am trezit, normal...da nici nu-l bag in seama... sa vedem ce face...
Si eu sunt iar intr-o perioada cand as manca numai DULCE...bantui prin casa sa gasesc o ciocolata... ceva ...cat de mica... caut dulciuri si nu gasesc...toate dulciurile sa vina la mine
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui lorex Am luat 10 la dreptul mediului..picasem pe subiect Maine am iar examen! Va pup! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |

Hai ca meritivarsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro
nyny spune:
| citat din mesajul lui lorex Am luat 10 la dreptul mediului..picasem pe subiect Maine am iar examen! Va pup! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Felicitari!!! Tine-o tot asa...
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui nyny Am zis ca fac si eu o treaba... l-am bagat pe David la culcare in camera lor pe la ora 1 si pe Mara in camera noastra pe la 1.30. Pe la 2, dupa ce mi-am terminat si eu treaba prin casa (ca deh...azi am terminat serv mai devreme) zic ... hai ca ma bag si eu langa Mara... sa vezi ce pui de somn trag. Si era asa de bine... liniste...caldurica...mmmmmm...m-a luat un somn duuuulce...cand...a inceput Tarzan sa-si faca numarul in camera cealalta ![]() ![]() . M-am trezit, normal...da nici nu-l bag in seama... sa vedem ce face...Si eu sunt iar intr-o perioada cand as manca numai DULCE...bantui prin casa sa gasesc o ciocolata... ceva ...cat de mica... caut dulciuri si nu gasesc...toate dulciurile sa vina la mine Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
tu chiar vorbei serios ieri, esti o fericita ... sigur sunt copii adevarati
glumesc desigur ... or fi ai mei mai cu motz si mai bazdacosi, eu azi am incercat s-o adorm pe A 1 ora si 24 minute, de fapt am reusit dar eram cu nervii prastie

.
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
tu chiar vorbei serios ieri, esti o fericita ... sigur sunt copii adevarati glumesc desigur ... or fi ai mei mai cu motz si mai bazdacosi, eu azi am incercat s-o adorm pe A 1 ora si 24 minute, de fapt am reusit dar eram cu nervii prastie ![]() . |
eee stai linistita ca Mara nu adormea nici acum daca nu ma ratzoiam putin la ea....iar David... pai ce crezi ca mai adoarme pana diseara la 9? Asta i-a fost somnul...aproape 1 ora si 30 min toata ziua (trezit de la 8 dim). Da lasa ca ne facem noi mari.....
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui nyny Am zis ca fac si eu o treaba... l-am bagat pe David la culcare in camera lor pe la ora 1 si pe Mara in camera noastra pe la 1.30. Pe la 2, dupa ce mi-am terminat si eu treaba prin casa (ca deh...azi am terminat serv mai devreme) zic ... hai ca ma bag si eu langa Mara... sa vezi ce pui de somn trag. Si era asa de bine... liniste...caldurica...mmmmmm...m-a luat un somn duuuulce...cand...a inceput Tarzan sa-si faca numarul in camera cealalta ![]() ![]() . M-am trezit, normal...da nici nu-l bag in seama... sa vedem ce face...Si eu sunt iar intr-o perioada cand as manca numai DULCE...bantui prin casa sa gasesc o ciocolata... ceva ...cat de mica... caut dulciuri si nu gasesc...toate dulciurile sa vina la mine Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
parca zici de mine...ieri am dovedit o ciocolata DARK EXTREME in 10 min ...pe urma eram pe turbo...si ma mai minunam de ce e pitica duracell

...PLUS vre-o 2 cioco mai micute ...d-alea amarui fara zahar 

intrebare intrebatoare....pt fetele cu Monti (Mire) ....avem voie cioco cu peste 80% cacao ...darrrrrrrrrrr ...nu zice nicaieri ca fara zahar ...darrrrrrrrrrrrrr.....el oricum e impotriva zaharului ...deci cu sau fara zahar ????....eu pana acum 2 sapt n-am pus gura pe zahar ....dar mi-a zis o pritena care tine Monti ca ea mai baga ciocolata DARK EXTREME (85% cacao)

Mamica mandra de odorul ei
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
ce inseamna igG si IgE. eu stiam ca analizele sunt gratuite. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
sunt analize pentru imunitate.

LA MULTI ANI, TUDOREL BUTUREL! 

...a inimii mele...