Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Lucia, am fost la posta si mi-au spus ca ar ajunge cam intr-o sapt,2 si ar costa vreo 50 lire(dar nu ai acoperire,nu poti verifica statusul coletului)
uite un link cu mai multe detalii
http://pricefinder.postoffice.co.uk/portal/po/PriceFinderResults?pageId=pc_sltc_po_results&keyname=rmPriceFinderResults&catId=91100756
Mami de
Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)Motto-ul de azi:
"Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ."
Beatrice1982 spune:
lorex felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!
go go go!!!!
toa asa s-o tii!!!!!!!!!!!!
ce face bobitza?
Forever in love...with my baby...
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Cris.d, Myky - sanatate. Suna cam horror ce povestiti voi. Eu ma duc la medicover sa-i fac control si vaccin. L-am luat de la farmacie ca e mai ieftin asa. Nu merge si la euroclinic? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
ba da, dar eu nu credeam ca e diferenta de pretz....ca doar acelasi vaccin este
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Felicitari si bafta si la cel de maine!!! ![]() Mamica mandra de odorul ei |
Subscriu!

de
Yannis
xela_07 spune:
Pe fuga si eu ...
LA MULTI ANI ARIANA
Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Simpli, ai o fetitza f frumoasa si deosebita, ai de ce sa fii asa emotiva 
LA MULTI ANI TUDOR
Sa cresti mare, frumos, destept si macar jumate de ambitios cat e mami tau! Tomaca, felicitari pentru primul anisor!
LA MULTI ANI AMARIS
Multa sanatate si tot ce iti doresti in viata!
Ayanna - esti the best. Am ramas masca la ce-ai gatit tu acolo 
. Felicitari de 1000 de ori 

!!!
Cred ca o sa visez mult timp poza aia cu masa 

F scumpa zgubi in poze asa cum m-am si asteptat de altfel 

Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca
Trece de 4 zerouri pe luna? cate adica 5? EUR/RON? WOW! Nu mai sunt locuri libere? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
ce tare sunt si ce v-am mai infierbantat imaginatia! am zis si eu 4... dar pot fi la fel de bine 3... sau 2? 4 suna foarte tare, mai tare decat salariul lui Esca. L-am cumulat si eu pe toata perioada contractului (12 luni)... si avand in vedere ca eu voi fi doar "eminenta cenusie" din spatele cortinei (de pe unde am scos-o asta?! de la o ruda de-a mea la adresa nurorei ei mai mare cu 9 ani decat fiu-su)... si, sa nu uitam, lucrez de acasa, desi ar fi trebuit sa fiu la locul faptei (undeva in vestul romaniei)... si a bagat 2 strambe si sotul... si inca nu e stabilit nimic... eu vreau 4 zerouri, de ce nu lasati omu' sa viseze frumos?--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
ba da, dar eu nu credeam ca e diferenta de pretz....ca doar acelasi vaccin este de Yannis |
acelasi, acelasi, dar cu gross margin. De ex, priorix in oras 60 lei, la medicover 85 lei.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro
xela_07 spune:
Noi o sa avem party duminica, 10 adulti si 5 copii. Bine ca sunt toti de-ai casei ca eu saptamana asta nu apuc sa fac nimic cu am2 muciosi si full time singura cu ei 
. Sper sa recuperez sambata, cu toate ca nu stiu pe unde scot camasa si la mancare si la curatenie si la alintat pe C ...
Ayanna - fac si eu rulada aia cu pate, ceva impresii ...? De ce nu a iesit glazura la tort, sper sa nu am surprize ...
Ruxita - felicitari ptr job!!!!
De acasa e f naspa, iti spun in cunostinta de cauza, dar poate tu esti mai meseriasa si iti iese ...
Nu ai intrebat de pachetul salarial? Frate, eu asta chiar nu o inteleg ...
Myky - multa sanatate! Of ce e si pe capul tau 
Lorex - felicitari ptr nota si multa bafta in continuare
!
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Pe fuga si eu ... LA MULTI ANI TUDOR Sa cresti mare, frumos, destept si macar jumate de ambitios cat e mami tau! Tomaca, felicitari pentru primul anisor! |

Lui Tudor ii plac cartile, si tasu mereu zice, Ästa seamana cu tine."

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro