Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 5
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() ![]() mami de Alex si Radu |
... mersi!
in tot cazul o sa-mi dau toata silinta! ... nici nu am intrebat de pachetul financiar --------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
micky sanatate multa la pui.....si tie putere multa !!!!

Forever in love...with my baby...
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g acu, impresii ayanna si simply, uite ca exista si papusi vii......ayanna, vorba aia, jos palaria, 25 de oameni ![]() ....si ce masa....![]() ![]() ...bey, da crema aia e buna si la jijei mari? legat de tort, totusi, sa nu fiu nedreapta....asta mic a mancat cu mare placere, ca tot nu era pre dulce _ mama lui Stefan, pui scump |
ana imi pare rau de tort....acu se simte si ranza mea bine ca am o colega de suferintza...al meu a fost urat URT...dar bun....altau frumos dar...fara gust...
in ceea ce priveste crema...pt jiji mare...daca vrei iti trimit una....scrie pe ea cum se foloseste...sa dea roade
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
... mersi! in tot cazul o sa-mi dau toata silinta! ... nici nu am intrebat de pachetul financiar -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
In euro?
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui blue_flower
In euro? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
mami de
Alex si
Radu
decenuela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
... mersi! in tot cazul o sa-mi dau toata silinta! ... nici nu am intrebat de pachetul financiar -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
pe praful asta....daca primesti o oferta care sa fie si in asentimentul tau...si de acasa....de ce nu?????
si daca mai e si cu 4 zerouri...wow...din primul salariu ...pedalezi repede la un spa...te faci..mai gagica decat esti....sa nu te mai recunoastem noi....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
MYKY sanatatea multa baietilor cucuieti 
si tie putere multa sa ii ajuti sa se faca bine
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Eleysa spune:

LA MULTI ANI, ARIANA!!!
LA MULTI ANI, TUDOREL BUTUREL!!!
LA MULTI ANI, AMARIS!!!
sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!

Mamica mandra de odorul ei
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 micky sanatate multa la pui.....si tie putere multa !!!! ![]() ![]() ![]() Forever in love...with my baby... ![]() |
saru-mana! dar poate ne-ai incurcat...zic si io! ca nu avem probleme. in afara de dragoste de tzatza si iubire de laptop...suntem ok.
chestia cu calciu..e cah, trece repede. nimic serios

Kiti
(povestea nasterii)

LML Uca!!!!