Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
buna dimineturile!!!!![]()
fete..cam somati
alexxa...a fost soare zilele astea...ceva role..biciclete la activ?
busy...dar tu pleci in multe delegatii??esti mai ceva decat un medic care are nespe conferinte pe an
bobomom..si v-ati obisnuit fara tati, nu?
si noi...ce ma doare e ca pierde multe din frumusetile copilariei Rebeccai..cand se intampla ceva minunat, niciodata nu-i
getikule...ti-a plecat soacra?s-a mai detensionat atmosfera?Ary e ok?tu? cu "pisicu' " stai bine...sau ai nevoie de sprijin?acu' vin!!!unde-i paru'???![]()

roxaly..ia mai zi tu fetitza-tiza mea..ce face Mateiutzu nou..zi-ne muuuuuuulte multe despre el...
lauriciu a disparut pe front, s-a dus dupa Katy cred
.miss u girls!
tiusca, mada_T...ce o fi cu voi???
romanitza...nu mai zic
lorelixuuule, caut-o pe andrutza si mai hai pe la noi..am vazut poze cu Matei-Daniel frumos foc..si creste crreste..si ce daca se urca peste tot...asa-i bun..sa fie energic..s-o mentina in forma pe mami
![]()
alina cred ca a slabit, nu mai are putere sa apese nici la tastatura, asa-i Adela?![]()

sunshine..
pishko..si ati varuit/vopsit camera???gata bagajul de spital..i-ati spus juniorului ce va fi sa vina, l-ati pregatit adica??tu??cum esti? ready for the horse, cum s-ar zice??
rody_ms???alohaaaaaaa???
cryss_oana, vioo, danaflor03....v-a prins revolta in Egipt???![]()
simonette, come back hunny bunny!!!
dankutza???noutati???
magdaz_ina, mai scrie si pe la noi
gabitza, asemenea
dienutzeeeeeeeeeee
ragapie, poti sa scrii si pe la noi, nu ne suparam
rebebe...miss u toooooo
ps:bobomom, am vazut poze cu "coifurile" tale si Nicholas mare si frumos
.cu iti tot schimbi tu look-ul asa des???intreb ca si eu vreau o schimbare majora, adicatelea "blond aluna"
![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
o uitasem pe A_driana: ai la mine o medalie si un
pentru cea mai ECO mamica pe care o cunosc...cum am mai zis:esti toata numai suflet!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Lady - hai ca ti-ai revenit... de mult nu a mai facut cineva prezenta cu tot catalogul

Nu plec in chiar asa multe delegatii... o data la 2 luni, poate mai rar... ca altfel s-ar muta baietii la dr sau la spital 

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
allexa06 spune:
Da, si mie imi era dor de o strigare de catalog
Imi place cum scrii, cum ne intrebi pe fiecare cate ceva ...
Nu, nu am iesit inca cu nimic, abia ieri am fost un pic la plimbare si atat.A fost soare si la noi, dar a batut f tare vantul si nu prea era de iesit cu strumful,iei a fost bine, dar am avut treaba si am mai ratat o zi faina, a trebuit sa stam in casa, ca am avut musafiri.Astazi vom iesi, dar tot asa, doar la plimbare,asteptam sa se trezeasca strumful somnoros .
Camy - cred ca venim saptamana viitoare.Razvan a fost in vacanta o saptamana si a fost belea
, ii place asa de mult sa mearga ca o saptamana cat a trebuit sa stea acasa m-a innebunit,in fiecare dimineata ma intreba cand merge la gradi si in cursul zilei da cate ori isi aducea aminte.Ca sa venim trebuie sa-l lipsesc pe el de la "program "
.M-am gandit sa-l las saptamana asta, sa mearga la toate orele, astazi are si engleza si joi face dans modern si apoi sa faca iar o pauza ![]()
A_driana - astazi fac reteta ta de pate, dar pt Razvan nu pt Stefanut, ca el inca nu mananca asa...doar pasat 
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
| citat din mesajul lui busymummy Buna, fetelor ![]() Am mai intrat sa va citesc, dar nu am apucat sa mai scriu... acum sunt iar plecata din tara, la Geneva Andi a facut iar episod de astm, dupa o pauza de 2 ani![]() , iar Vlad e mucit ... copiii astia ai mei cred ca au un ceas biologic care ii anunta "acum a plecat mami, hai sa o facem lata"![]() In rest sunt super busy si incerc sa ma gandesc la momente relaxante... in martie o sa mergem cu copiii la Fundatica, unde o sa il bagam si pe Vlad la piscina... apoi la mare in august... in Bulgaria ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD |
ia spune-mi mai multe ai ceva link?...ca vreau si eu...
oferta e super buna....
eu vreau pena pe 23 iulie..atunci ii expira pasaportul lui Fla...si nu vreau sa-i mai fac acum altul...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
zua buna,
la noi ii soare frumos, vreme de primavara...am iesit cu David pe jos la plimbare....si io-s rupta ![]()
alexa sa-mi spui cum a iesit si daca i-a placut la fecior...daca ii pui putin pate pe miez de paine si-i bagi in gurita bucatele mici, nici asa nu papa Stefanut?
lady asta te ,vreau'...asta-i lady pe care o cunosc eu 
da spune-mi tu mama draga de ce-s io cea mai ,eco' mamica? ca ma tot gandesc da' pe cuvant ca nu-mi dau seama 
Adriana, mamica pufarinului David
28061982 spune:
Buna
Lady
...de slabit saptamana asta nimik, ne-a rasfatat sotul cu clatite cu 3 feluri de dulceata si s-a dus pe apa sambetei totul.
E asa frumos afara ca fac repede treaba prin casa cand sunt "libera de Adela" ca sa putem iesi afara dupa si n-am mai intrat.
Camy, Bussy eu am fost si anul trecut in Bulgaria la un resort international, adica nepatronat de bulgari si a fost totul super ok. Pentru copii au scaunele de masa si am vazut destui copii si pe nimeni care sa se uite nu stiu cum ca tipa sau ca murdareste prin jur. Adela avea 8 luni atunci si n-am avut probleme cu ea. Camera era deja dotata cu patut de bebe cu asternuturi pe masura si ne-au intrebat si rasinrebat daca e ok aripa in care suntem, daca ne e bine, e liniste sau vrem in alta parte. Era un restaurant si vreo 3 terase in care puteai merge in resort, plus doua restaurante cu specific bulgaresc si respectiv asiatic. Si acolo am fost cu Adela si a fost ok.
Anul asta daca reusim sa mergem tot acolo mergem clar. Ateptam targul de vacanta si ofertele mai bogate.
Salut toate mamicile de fulgusori.
vias spune:
si eu am mers cu Flavius tot in Bulgaria anul trecut..avea 9 luni...si a fost super..
Si sotul zice sa mergem tot acolo unde am mers anul trecut...singura mea problema legat de hotelul unde am stat era ca urcam un deal..si de multe ori nu ma mai simteat seara atat de in forma...
Dar daca nu gasesc nimic...parca vad ca tot acolo ajung...desi as fi vrut undeva mai aproape de plaja..ca eu vreau sa stau f mult in apa 

..si la pranz l-as prostii pe Pustache sa doarma cu fiu-sau, pana ce eu m-as balacii de numa' 

Busy, pls ia da-mi si mie un link pe PM
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
ma pregatesc sa plec acasa...sa stau cu buburuzul mic..![]()
sunt foarte obosita, eu cred ca oboseala mea s-a transformat in boala...
oricat as dormi, tot obosita sunt!!!
vias spune:
Allexa avia astept sa ne vedem...si la fel intreb si eu legat de pateu..ca si A_driana...daca ii pui pe o feliuta de paine si-i rupi tu bucatele mici, nu mananca? Flavius baga in el ca intr-un spital 
Alina si eu am mancat salata de beuf in we..asa ca...tot 76kg 
Lady sa stii ca ma bucur f tare ca ai reinceput sa scrii, asa cum o faceai odinioara..Bravo!!! Legat de ce spuneai tu, ca tati de Becca pierde tot ce e mai frumos din cresterea si copilaria ei..cred ca este general valabil pt 85% din tatici...din pacate ![]()
A_driana te invidiez rau, cand povestesti ca stai cu david afara..eu nici pt asta nu mai am timp ![]()
ma pregatesc sa plec acasa..