Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 16
BoboMom spune:
Adriana, e posibil sa fie SI la kiwi, dar prima reactie a avut-o inainte sa pape kiwi, dupa grapefruit. A doua reactie a fost mult mai puternica si nu stiu daca a fost asa pt ca bause deja de doua ori suc de grapefruit sau pt ca a doua oara in afara de sucul respectiv mancase si cateva bucatele de kiwi (fara seminte, maxim un sfert de fruct). Aseara i-au iesit iar cateva bubite, dar i-am dat Benadryl si a fost ok. Ii mai dau azi inainte de somnul de praz si diseara, iar de maine nu-i mai dau, daca nu mai ies bubite.
Cami, cum e in Poiana? Mi-e asa dor de munti... Sper sa ajungem si noi pe-acolo anul asta, dar nu se stie inca.
vias spune:
Laura...in Poiana este frumos...sanius la greu deocamdata..as vrea sa schiez...dar cu Pustache..si cum suntem cu copilul de gat...nu avem cum..mai amanam schiatul vreo 2 ani pana il ducem si pe Flviusica..
Siiiiiii...sub Tampa..s-a redeschis piscina 
am fost azi acolo sa vedem cum este..si este super...ne-am facut abonament toti 3 

asa ca de saptamana viitoare..la balacit cu noi 

...abia stept...

Tot vanam ceva oferte pt vacanta de vara...si inca nu ma pot decide...oricum..clar va fi tot Bulgaria, din cauza de copil mic...si buget restrans 
..numai ca vreau un sejur de 8 -10 nopti si un hotel bun..sa avem coinditii in primul rand pt Flviusica 
..si nu ma pot decide..oricum, sunt cu ochii in 4 s nu cumva sa mai jung ca plang ca am fcut cine stie ce prostie 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
Salutare !
Gata, am terminat sesiunea
.Am scapat de examene.
Camy- f fain, ma bucur pt voi.Imi place ca mergeti impreuna
.Deci, balaceala placuta ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
camy, sa va distrati!
alexxa, bv!si mama a terminat..cu 10 la toate examenele
.isi da licentza anul acesta!![]()
fete...sa aveti spor in toate, poooooooop!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
BoboMom spune:
Camy, super cu piscina!
As vrea si eu, dar cu programul lui Daddy n-avem cum acum... Lucreaza f mult. Nu mai stiu daca v-am zis ca pe 1 aprilie mergem si noi cu Daddy in Kansas (stam 3 nopti) si ne vom vedea cu fratele lui si sotia acestuia, care locuiesc in KS - stau la 3 ore de unde vom fi noi, dar or sa vina sa ne vedem. Asa ca o sa avem un mini-concediu - eu si Bobo, pt ca Daddy o sa lucreze. Profitam acum sa zburam, cat nu trebuie sa-i platim si lui bilet, ca de la 2 ani...
Legat de laptele de vaca (de la celalat subiect) - lui Nicholas i-a placut fff mult de la inceput (ii dau organic, integral). De capra inca nu am incercat, dar o sa ma uit in magazine si ii iau daca gasesc. Nu tin minte sa fi vazut pe undeva aici, dar probabil ca o sa gasesc intr-un whole foods store.
I-am zis lui Nicholas mai devreme 'It's snowing!' si imediat s-a uitat pe geam Ma uimeste in fiecare zi (si sunt convinsa ca asa e si la voi) cu cat de mult intelege, cand nici nu ma astept.
Am facut supa crema de legume pt intreaga familie cu putin cartof, morcovi, pastarnac, ceapa, dovlecel verde si galben, broccoli si telina verde, putina sare, unt organic si putina smantana. A inceput sa pape mai bine Bobo, pt ca timp de cateva zile am cam avut probleme. Probabil a fost asa din cauza racelii si a dintisorilor. Oricum remarc din ce in ce ca ii place mai mult mancarea 'de oameni mari' decat aia de bebei - respectiv dimineata a preferat cerealele normale cu lapte in locul celor pasta, de bebei (dar i le-am combinat pana la urma si le-a mancat si pe alea de bebe) si in general prefera sa-i dau bucatele decat pasta sau pasat.
Am uitat sa zic ca si Bobo are pete pe fata cateodata si e cam clar ca (la noi ce putin) e de la frig si aer uscat de iarna. Incerc sa-mi amintesc de fiecare data inainte sa iesim sa-i dau cu crema pe fata. (tot de la celalt subiect)
Va pup!
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
vias spune:
buna ziua si de la mine...as bea o
..nu ofera nimeni?????? ![]()

cu piscina..ce sa zic?????? si noi vom merge doar duminica..ca atunci este Pustache acasa, in restul saptamanii este exclus... dar nu-i nimic, ne revansam atunci..abia astept!![emoticon cu sarit in sus de bucurie..si cu nerabdare..ca e abia luni]
]
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Allexa felicitari pt examenele luate...acum cand vii la Brasov???????![]()
LauraG eu sunt hotarata ca macar pana la 1 an si jumatate sa nu-i dau lv...mai vedem apoi. Si eu as vrea sa-i dau lapte de capra, e mult mai bun..dar este si de 4 ori mai scump decat cel de vaca 
cu Kansas???? 

Si ce tare..nu stiam ca in SUA nu platesti biletul de avion pana la 2 ani 

busymummy spune:
Buna, fetelor
Am mai intrat sa va citesc, dar nu am apucat sa mai scriu... acum sunt iar plecata din tara, la Geneva
... si ca un facut, s-au imbolnavit amandoi copiii...
Andi a facut iar episod de astm, dupa o pauza de 2 ani
, iar Vlad e mucit
... copiii astia ai mei cred ca au un ceas biologic care ii anunta "acum a plecat mami, hai sa o facem lata"
In rest sunt super busy si incerc sa ma gandesc la momente relaxante... in martie o sa mergem cu copiii la Fundatica, unde o sa il bagam si pe Vlad la piscina... apoi la mare in august... in Bulgaria
Camy, noi mergem la Obzor Beach Resort... ne costa 400 euro/10 zile un apartament si are si chicineta, asa ca putem sa ne facem mancare daca nu iesim la restaurant (nu cred ca Vlad va fi apt de restaurante
)
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
BoboMom spune:
Camy, noi nici duminici nu avem impreuna decat una din trei pana la sfarsitul lui aprilie, asa ca n-ar merge. Poate mai incolo. Oricum sper sa ajungem si noi la mare in Europa (probabil Bulgaria) anul asta si daca nu, macar mergem la lac aici in Michigan, unde e cam ca la mare
Da, nu platim bilet de avion pana la 2 ani pt cursele interne, iar pt Romania platim o suma modica, asta probabil pt ca are dreptul si la bagaj de mana si la un bagaj mic de cala, plus carut. Cand am fost in aprilie am platit un pic sub $100 pt el. Asta daca il tii in brate, pt ca daca vrei sa-i iei loc platesti. Chestia e ca mai mereu gasesti loc liber, asa ca nu prea are sens sa iei loc, mai ales cu preturile de acum 
O saptamana buna!