Ce facem cu distanta ?
Raspunsuri - Pagina 20
oana_lex82 spune:
Andacos..mama..pai daca ai fi citit toate postarile dahrianei..ai fi inteles de ce am eu opinia asta...dar in fine...tu de ce citesti pe forum daca nu esti de acord cu alte opinii in afara de cele proprii??
O persoana care posteaza ceva aici are nevoie de niste opinii, pareri, sfaturi..lumea scrie, eu, tu, x, y...Dahriana nu-i obligata sa ia in considserare tot ce se scrie..alege ceea ce i se potriveste mai mult sau chiar nimik din ce scriem noi...Deci chiar nu inteleg postarea ta...e un nonsens.
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Lui ii e teama ca te duci acolo..ii e teama de reactia mamei lui...nu stie cum sa managerieze o astfel de situatie asa ca prefera sa o lase mai moale..adica ii pasa de tine, poate chiar te iubeste, dar ii e teama de cum va reactiona mama lui cand o sa te vada acolo..mai ales ca i-ai zis ca ai fi dispusa sa te muti la el si sa vii in Romania doar la cursuri..adica ai face cumva naveta...II e teama de mama lui..sunt convinsa..crede-ma ca si sotul meu e turbat dupa ma-sa..avem 7 ani de casatorie si vreo 10 de relatie si tot n-am reusit sa il inteleg de ce atata teama in a-si exprima un punct de vedere, o parere..etc..Asa-s barbatii (unii) mai mamosi!!! |
Oana, deoarece sunt mama de baiat ,pot sa-ti raspund la ceea ce ai scris , categoric nu trebuie sa generalizam!
1.Mi-am exprimat dorinta de a cunoaste prietena fiului meu (din diferite momente , cele in care am realizat ca se intalneste cu o fata destul de des ...etc ) , ce-i drept este cam la inceput dar mi-a raspuns ,,nu este inca momentul" , de unde am dedus ca nu era de mult timp cu ea, ca .... De ce?! Pentru ca eram curioasa s-o vad, sa discut cu ea etc.
2. Nu este (cred ) vorba de nicio teama , in cazul meu in niciun caz , mi-am crescut fiul altfel de cum isi cresc altii copiii, nu i-am dat o educatie spartana!
3. Nu stiu daca dupa ce se va insura fiul meu va fi tot asa ,,turbat" dupa mine !Cum traduc eu acest cuvant ,,turbat" ?! Comunicam orice iar in materie de relatia fata-baiat iti spun sincer ca ma ,,descoase"( pentru ca sunt femeie si am fost si eu candva la varsta lor,este adevarat ca unele conceptii sunt diferite), imi cere parerea (nu neaparat tine cont de ea)in orice ex:vestimentatie si pot sa recunosc ca este cel mai bun critic in tot ceea ce fac .
4. De ce sunt barbatii mai mamosi ?! Iti raspund in cazul meu , pentru ca l-am nascut,l-am alaptat (destul de mult),l-am ingrijit, l-am protejat,l-am imbratisat,l-am pupacit des,....,pentru ca nu l-am parasit (nici la propriu, nici la figurat niciodata)pentru ca imi spune MAMI! Este constient ca in cazul unei fete/femei nu va fi sigur niciodata ca nu-l va parasi !
Dahri, daca ai fi fica-mea, te-as sfatui sa-ti canalizezi aceste ganduri pozitive cat si energia pe care o detii in alta directie, tinand cont si de obstacolele (timp, spatiu,material) pe care le intampini. Sunt foarte sigura ca ai putea sa realizezi ceva mai constructiv si mai ,,solid" .
La un moment dat a avut si fiul meu o situatie aproape identica cu a ta , se indragostise de o fata care locuia la ceva distanta de el. Suferea sa stii, asa ca i-am spus sa nu se mai ,,aprinda" asa repede (asta in cazul lui), era foarte indragostit iar cu timpul a realizat ca nu se indragostise de ea ci de ceea ce spunea ea (comunicau la fel ca tine)!
Numai bine iti doresc !
oana_lex82 spune:
Am vorbit mai pe la inceput cu el de mama lui , si mi-a spus ca e f geloasa si posesiva , ca el a dus o singura femeie in casa lu` maicasa , o saptamana , iar maicasa nu a vorbit cu el dupa , o luna.
Ti-am transcris o parte dintr-o postare anterioara a Dahrianei ca sa vezi de ce am postat eu opinia de mai devreme. Nu am generalizat..nu "toti" barbatii sunt mamosi, ci unii dintre ei, se lasa influentati si manipulati sentimental de mame...Stai linistita, am si eu baiat..asta e..o sa-l sfatuiesc ca atunci cand se fa casatori sa plece urechea in primul rand la sotia lui si apoi la restul....Eu nu stiu de ce-ai sarit tu cu lamurirea??? Te simti atinsa? Sau nu inteleg???
Era o parere...chiar sunt curioasa ce crede Dahriana despre opinia mea?? Eu am scris-o numai in virtutea unei postari de-a ei mai vechi ...Ma gandeam ca asta e o temere de-a lui, sa nu-l preseze ea cu mutatul la el si el sa nu stie cum sa scoata "camasa" in fata mamei..ce explicatii sa-i dea mamei, mai ales ca mama-sa reactiona asa rau cand il vedea cu femei la usa ei..atat..dar ce sa fac eu daca tu si altele nu aveti timp/chef sa cititi postarile ei anterioare..habar nu aveti de subiect si totusi va dati cu parerea..nu-i ok.Fara suparare!
luisa1983 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oana_lex82 Am vorbit mai pe la inceput cu el de mama lui , si mi-a spus ca e f geloasa si posesiva , ca el a dus o singura femeie in casa lu` maicasa , o saptamana , iar maicasa nu a vorbit cu el dupa , o luna.
Ti-am transcris o parte dintr-o postare anterioara a Dahrianei ca sa vezi de ce am postat eu opinia de mai devreme. Nu am generalizat..nu "toti" barbatii sunt mamosi, ci unii dintre ei, se lasa influentati si manipulati sentimental de mame...Stai linistita, am si eu baiat..asta e..o sa-l sfatuiesc ca atunci cand se fa casatori sa plece urechea in primul rand la sotia lui si apoi la restul....Eu nu stiu de ce-ai sarit tu cu lamurirea??? Te simti atinsa? Sau nu inteleg??? Era o parere...chiar sunt curioasa ce crede Dahriana despre opinia mea?? Eu am scris-o numai in virtutea unei postari de-a ei mai vechi ...Ma gandeam ca asta e o temere de-a lui, sa nu-l preseze ea cu mutatul la el si el sa nu stie cum sa scoata "camasa" in fata mamei..ce explicatii sa-i dea mamei, mai ales ca mama-sa reactiona asa rau cand il vedea cu femei la usa ei..atat..dar ce sa fac eu daca tu si altele nu aveti timp/chef sa cititi postarile ei anterioare..habar nu aveti de subiect si totusi va dati cu parerea..nu-i ok.Fara suparare! |
Atinsa ?! Nu !
Poate ca ,,Am vorbit mai pe la inceput cu el de mama lui , si mi-a spus ca e f geloasa si posesiva , ca el a dus o singura femeie in casa lu` maicasa , o saptamana , iar maicasa nu a vorbit cu el dupa , o luna." este doar un argument (spus de el) , nu putem sti nici noi si nici ea ca este o certitudine !
Am citit postarile ei , sunt multe lucruri pe care ea le-a auzit de la el si pe care nu le poate verifica ,chiar daca ar vrea !
Eu ,cand se va casatori fiul meu (va mai trece mult timp pana atunci, cred ), o sa-i spun sa nu plece urechea la nimeni, sa se consulte cu cea pe care a ales-o sa-si imparta atat bucuriile cat si necazurile!
Si daca vor avea nevoie de mine vreodata ,prefer sa mi-o ceara impreuna !
oana_lex82 spune:
Aha si unde am gresit eu cand am presupus ca tocmai ideea ei pe care ia expus-o de-a se muta la el, l-a facut sa se gandeasca ,probabil, la atitudinea mamei lui cand ar afla??/
Sau nu mai am voie sa fac presupuneri??
andacos spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Andacos..mama..pai daca ai fi citit toate postarile dahrianei..ai fi inteles de ce am eu opinia asta...dar in fine...tu de ce citesti pe forum daca nu esti de acord cu alte opinii in afara de cele proprii?? O persoana care posteaza ceva aici are nevoie de niste opinii, pareri, sfaturi..lumea scrie, eu, tu, x, y...Dahriana nu-i obligata sa ia in considserare tot ce se scrie..alege ceea ce i se potriveste mai mult sau chiar nimik din ce scriem noi...Deci chiar nu inteleg postarea ta...e un nonsens. |
Lasa mey sticla aia ...zau asa!
Dar cum ai ajuns tui la concluzia ca nu-s de acord cu alte opinii?Doar pentru ca mi se pare fals ce ai scris tu?
Baby...asa este ai drepate,insa am vrut inca odata sa arat ce influientza poate avea un sfat pe forum!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
oana_lex82 spune:
Andacos..si de unde ai tras tu concluzia ca am influentat-o eu pe Dahriana??/ Mie nu mi se pare ca ar fi influentat-o nimeni de aici, de pe forum, dar in fine..Astept sa imi aduci un argument in care sa imi arati cum am influentat-o eu sau parerea mea pe care o citasei tu mai devreme, pe care apropo, Dahriana nici nu cred ca a vazut-o din moment ce nu a raspuns nimik...Deci astept!!!!
andacos spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Andacos..si de unde ai tras tu concluzia ca am influentat-o eu pe Dahriana??/ Mie nu mi se pare ca ar fi influentat-o nimeni de aici, de pe forum, dar in fine..Astept sa imi aduci un argument in care sa imi arati cum am influentat-o eu sau parerea mea pe care o citasei tu mai devreme, pe care apropo, Dahriana nici nu cred ca a vazut-o din moment ce nu a raspuns nimik...Deci astept!!!! |
Deci n-ai intzeles nimic!dar nimic...nu ca asa doar o parte!
Reciteste topicul si ai s avezi ce am vrut sa spun!Sau poate esti vreun guru al sectziunii asteia si nu stiu?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
oana_lex82 spune:
Ce tot o tragi mai cu guru asta... ma lasi??? Ai zis clar ca am influentat-o, te rog sa-mi dai un argument..nu te mai afunda ca magaru in ceata, sat nu ai ce sa mai zici..expilca-te!!!Parca vb chineza, zau asa..chiar ca
oana_lex82 spune:
[hr
Unde e influentata Dahriana??
Abia astept sa intre pe forum si sa ne "lumineze"!!