Ce facem cu distanta ?
Raspunsuri - Pagina 19
Dahriana spune:
Da , medicina veterinara . De unde stii ?
Chiar asa m-am gandit si eu sa decurga lucrurile . E o idee buna sa ramanem intr-un stadiu de genul asta.
Sa lasam loc liber si altor persoane in viata noastra . Adica sa nu fie o relatie. Ceva de genul : Daca e sa fie , tot impreuna ramanem.
Eu oricum nu am timp de prea multe . Doar scoala si iesiri cu colegii mei . Alta viata sociala nu am timp sa am .
Acum sunt mult mai ok de cand am reinceput cursurile . Incep sa-mi revin si colegii ma ajuta f mult sa uit si sa trec mai departe tinandu-ma tot timpul cu mintea ocupata si facandu-ma sa rad.
Iar el , nu stiu ...Daca e sa fie , o sa fie , daca se termina definitiv , inseamna ca asa a fost mai bine.
Facultatea e prioritatea mea . Nu as renunta pt nimic la facultatea asta pt ca mi-am dorit-o f mult si e singurul lucru care ma face sa ma trezesc fericita dimineata. E un lucru care depinde doar de mine , nu de altii , cum e relatia cu el.
As evita sa-l vad in martie daca va venii.
n/a spune:
In legatura cu facultatea.... Ai scris tu ceva care a tradat asta.... ca iubesti animalele si ca daca te iubeste va trebui sa accepte asta ca ai treaba cu ele in permanenta.... ceva de genul, la un moment dat. Si pentru mine a fost mai mult decat evident
In legatura cu iubitul, amicul, fostul viitorul.... Pai el vine in martie special pentru tine sau vine el de nu stiu cate ori pe an cu alta treaba aici? Ca daca vine strict pentru tine.... eu zic sa0i zici sa nu vina ca nu vrei sa-l mai vezi ca ti-e incomod datorita celor intamplate intre voi.
Dahriana spune:
Mda... nu m-am gandit ca am dat detaliul ala ...
El NU vine des aici . Mai mult decat atat cand a venit la mine a fost si prima data cand a venit .
Si daca ar venii nu ar venii decat pt mine , ca alta ocupatie n-are pe aici .
babyblue spune:
ce am zis eu?? ca va mai impacati si certati de cateva ori, pana la concluzia finala.
poti dormi linistita.
eu nu stiu de ce stai TU sa te framanti atata despre acest domn sicilian.
pai ai ajuns sa ti zica un barbat ce relatie are el cu tine?? adika cum, te anunta? iti comunica ca de azi el e amic cu tine si va intra pe webcam sa te vada?? nu inteleg! sa moara calu' dc inteleg...
adika in puii mei, vorba aluia, tu nu ai nimic de zis? stai asa gura casca si inghiti gogosile masculului? dupa ce te mai pune pe liber 3 zile, tu mai stai si gura casca sa i asculti concluzii LUI!
mancati-as gura ta dc faceam asa ceva.:)))
ori am ajuns eu sadica la batranete, ori m-am prostit de tot.
da'pe mine dc ma ignora mucifer asta 3 zile si apoi imi baga si concluzii, de fapt n-avea cui, ca il flituiam rapid, dupa ce ii raspundeam DOAR la telefon, ca sa-i consum cartela.
o data ii raspundeam si ii ziceam : te rog, suna-ma mai tarziu putin ca am o treaba urgenta acum.
apoi il mai lasam sa sune de 3-4 ori si abia apoi ii raspundeam la telefon, retine NU sms, NU chat, NU mess, doar la telefon (adika eu NU consumam un cent pt discutia cu el si nici mkr efortul de a scrie pe net)!!! si il tineam juma de ora, in care il lasam sa abereze, oftam cand si cand plictisita si apoi il lasam cu ochii n soare, la modul,pisi stai ca ma suna cineva apel in asteptare, vorbim alta data! fix cand era el mai in verva. ca sa-i consum si cartela si ca sa mi bat si joc de el nitel asa. ca oricum, barbatilor le place. parol!
chat, mess, mail, sms??? no way..doar cand suna la telefon, pana consuma la cartele de-l ustura. uite asa, ca merita pedepsit.:)))
de ce ti-e frica dahri sa fii mai "scorpie" cu genul asta de barbati? crezi ca poti influenta destinul? dc e sa te lase, te lasa oricum. si dc renunti la faculta pt el.
nu stiu, retine si tu un singur sfat de la baba babyblue: nu stiu dc am facut bine, dar eu, pe masura ce am imbatranit, n-am acceptat niciodata sa detina un barbat controlul, sa mi comunice EL mie ce e de facut, ce vrea, cum vede relatia, sa ma duc el de lesa prin parc, ca pe caine. la mine, eu faceam cartile, EL statea in incertitudine legat de mine, nu eu, EL se gandea ce planuri am cu el,nu Eu, El se framanta dc l vreau sau nu, dc l iubesc sau nu, nu EU. mie-mi ajunsese!
tie nu ti-a ajuns sa te framanti legat de barbati???
chiar nu vrei sa traiesti in certitudini? sau iti place asa sa si bata cate un neica nimeni din astia, joc de sufletul tau??
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Dahriana spune:
babyblue , nu ca nu as fii si eu o scorpie , dar nu cu el .
De ce ?! Pt ca mi-am propus ca in relatia asta sa fiu cat mai sincera si mai deschisa.
Si sincer nu-mi prea plac jocurile , astfel ca prefer sa nu le fac si sa nu mi le faca.
Relatia s-a incheiat in momentul in care eu i-am spus ca o incheiem . Nu am stat nici o secunda sa ma milogesc la el . I-am dat doar ocazia sa-si spuna parere referitor la noi si la el , avand in vedere ca , toate banuielile mele referitoare la el sunt doar banuieli , nu am nici o certitudine ca ar exista alta , sau ca are alte motive ascunse sa se comporte asa.
Am preferat sa fiu maleabila , nu proasta , si sa nu stric definitiv relatia cu o persoana care are o singura vina si aceea ca s-a nascut la 2000 de km departare.
Am considerat ca nu are rost sa o fac pe inabordabila , interesanta , dracoasa , pt ca nu era cazul si nici momentul .
Eu sunt sigura ca el a apreciat sinceritatea si maleabilitatea mea , la fel cum am apreciat si eu ca nu s-a ascuns dupa degete atunci cand mi-a spus sincer si deschis ca el si-ar dorii o relatie la apropiere.
Chiar daca adevarul doar , eu il prefer unei minciuni .
Daca o faceam pe smechera si pe inabordabila cu el , nu faceam decat sa ma mint si sa-l mint . Iar noi 2 am promis de la inceput ca o sa discutam orice probleme apar . Chiar daca ne-a luat ceva timp sa punem cartile pe masa , consider ca am facut amandoi ceea ce trebuia si trebuie sa acceptam amandoi realitatea.
Nu pot sa-l invinuiesc de tot pt ca nu stiu cum ar fi fost relatia asta daca locuiam in acelasi oras.
Daca era o relatie reala , atunci as fi putut sa vin cu altfel de pareri despre el .
Nu pot sa-l fac in toate felurile pt ca-l cunosc prea putin ca sa ajung la concluzia ca e un om de nimic si mai ales , zilele pe care le-am petrecut impreuna , desi putine , au fost cele mai frumoase pe care le-am petrecut cu o persoana de sex masculin , pana acum .
Eu prefer sa inchei lucrurile amiabil , sa las loc de buna ziua . Si pot sa fac asta fara sa ma fac presh si fara sa devin patetica.
Nici o secunda nu m-am milogit . Doar l-am ascultat si m-a ascultat ce am avut de zis , fara sa ne jignim sau sa ne catalogam .
Am fost amandoi de acord ca , relatia asta ar fi fost alta , daca nu erau acei mii de intre noi .
Si nu , nu ne-am impacat . Faptul ca vorbim , nu inseamna ca am revenit asupra relatiei si nici nu vrem deocamdata sa o facem nici unul dintre noi.
Pt ca sincer , nici eu nu-mi doresc , desi am trecut peste faza cu telefonul lui ..sunt constienta ca neincrederea provine din cauza distantei si e mai bine asa.
babyblue spune:
eu nu te judec, nu te critic si nu te sfatuiesc nimic. e relatia voastra si problema voastra.
eu sunt o terta persoana care aberez pe un forum, iar tu nu trebuie sa iei in serios tot ce se zice aici. eu nu sunt implicata emotional ca tine si nu va cunosc personal pe niciunul.
deci nu o lua asa in serios.
eu n-am spus ca e un om de nimic, doame fereste.
poate e un om minunat si e dreptul sau sa faca ce vrea el cu femeile, asa cum e prb ta ce faci cu el.:)
din partea mea, iti urez doar bine si fericire, cu el sau cu altul.:)
dc esti lamurita exact despre ceea ce e intre voi si concluziile sunt clare, eu nici nu ma mai bag sa mi dau cu parerea pe viitor si poate chiar e o idee buna sa inchizi subiectul.
te pup!
_
12+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Luna1 spune:
Eu am zis la fel ca Dark Bendis mai in urma. Parerea mea e ca prea l-ai luat repede, cu planuri, cu presat sa-i zica ma-sii de tine, etc etc. Pana la urma inceputul e dulce si oricat de multa iubire ar fi nu te gandesti asa repede la viitor, vrei sa vezi daca te potrivesti, daca chiar iubesti persoana resepctiva sau e doar flacara inceputului (sau poate doar atractie sexuala).
Ia lucrurile pe rand, tine legatura cu el, insa nu te inflacara, iubeste si apreciaza ceea ce traiesti. Au englezii astia o vorba "Is better to have loved and lost than never to have loved at all".
Eu cel putin asa am trait povestea mea la distanta. Am trait ca doua vieti, viata mea reala cu trairile respective, si viata mea cu el care era ireala pe moment, ma bucuram din plin insa fara sperante si planuri prea multe. Faptul ca "we lived happily ever after" e un bonus, insa n-as fi regretat experienta relatiei mele cu el chiar daca ne-am fi despartit.
oana_lex82 spune:
Lui ii e teama ca te duci acolo..ii e teama de reactia mamei lui...nu stie cum sa managerieze o astfel de situatie asa ca prefera sa o lase mai moale..adica ii pasa de tine, poate chiar te iubeste, dar ii e teama de cum va reactiona mama lui cand o sa te vada acolo..mai ales ca i-ai zis ca ai fi dispusa sa te muti la el si sa vii in Romania doar la cursuri..adica ai face cumva naveta...II e teama de mama lui..sunt convinsa..crede-ma ca si sotul meu e turbat dupa ma-sa..avem 7 ani de casatorie si vreo 10 de relatie si tot n-am reusit sa il inteleg de ce atata teama in a-si exprima un punct de vedere, o parere..etc..Asa-s barbatii (unii) mai mamosi!!!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Lui ii e teama ca te duci acolo..ii e teama de reactia mamei lui...nu stie cum sa managerieze o astfel de situatie asa ca prefera sa o lase mai moale..adica ii pasa de tine, poate chiar te iubeste, dar ii e teama de cum va reactiona mama lui cand o sa te vada acolo..mai ales ca i-ai zis ca ai fi dispusa sa te muti la el si sa vii in Romania doar la cursuri..adica ai face cumva naveta...II e teama de mama lui..sunt convinsa..crede-ma ca si sotul meu e turbat dupa ma-sa..avem 7 ani de casatorie si vreo 10 de relatie si tot n-am reusit sa il inteleg de ce atata teama in a-si exprima un punct de vedere, o parere..etc..Asa-s barbatii (unii) mai mamosi!!! |
Cu sigurantza...nu e asa!
Face exact ce trebuie si cum trebuie!(el-personajul din povestea Dahrianei)
Luna,exact asta am spus si eu,insa vad si repet d e fapt lucrul asta ,Dahriana se lasa influientzata puternic de forum,de unii ce se erijeaza in guru-ul sectziunii asteia!
Dahriana,cum adica daca el vine pentru tine in ro,cum sa nu-l bagi in seama?pai nu.-i mai corect din partea ta sa-i spui sa nu vina?
editez sa spun ca chestia cu guru chiar nu s-a dorit a fi vreun atac,insa eu zic ca subiectul asta este un exemoplu perfect de"cum ne lasam influientzati de...forum"!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
babyblue spune:
si a cui e vina, ma rog?
ca doar nu a venit forumul aks la dahriana si i-a zis ce sa faca?
_
12+ cu