Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)
Raspunsuri - Pagina 14
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
trb sa ai ambitie ca nu poti sa iti sufoci copilasul cu tutun. si eu fumez da nici nu ma gandesc sa nu ma opresc cand o sa raman gravi. trb sa iti impui,unchiul meu sa lasat dupa 20 de ani de tutun asa pur si simplu intr-o zi. deci daca vrei poti ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu ![]() |
si eu m-am lasat brusc dupa vreo 15 ani de fumat. am pus stop pe 23 iunie 2008
SS-Tzuky spune:
annare, iubita, sa iti povestesc cum m-am lasat eu, sper sa te ajute:
-dupa 15 ani de fumat tigari tari (Marlboro rosu, 1 pachet pe zi)...cind am aflat ca sunt insarcinata, am zis vai mama, tre sa pun stop!
-am aruncat pachetul pe care il aveam, cu gindul ca pur si simplu din clipa asta nu mai fumez!
Dar! asa de tare n-am fost, nu ma gindeam decit la tigara, cu un sentiment de vinovatie de nedescris...
N-am rezistat, m-am dus la chiosc...mi-am luat insa un pachet de "scobitori"- acele tigari slim. Am fumat una, m-am linistit. Urmatoarea data cind am mai vrut una, mi-am gasit ceva de facut prin casa (ex. calcat) - asta asa, ca sa le si raresc. Apoi am fumat juma' de "scobitoare"...Urmatoarea data am tras trei-patru fumuri si am aruncat-o...si tot asa. Cind m-a taiat rau de tot, am mai tras cite un fum. UN SINGUR fum.
Am o saptamina de cind nu am mai fumat deloc.
La mine a mers cu metoda asta, din aproape in aproape.
Iti urez bafta si sper sa te fi ajutat!
Aminteste-ti ca renunti la fumat de fiecare data cind stingi tigara. Doar tu decizi sa nu te reapuci, si asta pur si simplu neaprinzind-o pe urmatoarea.

klau_ditza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monique77
si eu m-am lasat brusc dupa vreo 15 ani de fumat. am pus stop pe 23 iunie 2008 |
felicitari monique77
eu m-am lasat de fumat pe 01 ian a.c. (tot dupa vreo 15 ani)
sarah199065 spune:
buna dimi,fetelor!

tzuky,cum mai e cu bebe in burtica?ceva probleme gen greata,varsatuti?
apropo,si eu sunt tot din iasi cartierul tatarasi!tu?![]()
2011 imi va aduce un bebe!
Lia73 spune:
helalau![]()
am vinit si yo
m-am lasat de fumat dupa 18 ani de tras la greu
un pachet pe zi
am stiut ca fumatul duce la infertilitate
m-am lasat pe 1 nov 2009 si pe 16 am aflat ca sunt insarcinata
pus si simplu am terminat pachetul pe care-l aveam si nu mi-am mai cumparat
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Cixinica , eu m-am ars cu intarziere de o zi , eu mai fac teste dupa ce trec macar 4 zile ; de fapt asa zic acum nu stiu daca ma voi abtine ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
luciana ai dreptate, dar CM-ul meu este f exact si nu apuc sa fac niciun test.
SS-Tzuky spune:
Neatza, Sarah...Nu pot sa zic ca am greturi, varsaturi - dar ma deranjeaza anumite mirosuri pina la greata - si eu de felul meu nu sunt gretoasa. am cumparat un odorizant auto si mi-a placut cind l-am cumparat, acum a trebuit sa-l arunc
si era de ala scump, la naiba. Bueeeeeh![]()
Eu in Iasi locuiam in blocul turn de linga Moldova Mall, dar aveam multi colegi de scoala care staeau in Tatarasi, bunicii mei tot in Tatarasi locuiau.
sarah199065 spune:
neata,tzuky!
ma bucur sa aud ca totul merge bine!

acusi dau si eu startul sa vad ce o iesi...
vad ca si tu tot in delegatie prin tari straine![]()
![]()
....
sarah199065 spune:
fetele,scuze de off-topic dar de dimineata stau pe net sa caut o reteta de tort si gustos si aspectuos dar nu gasesc nimic sa imi placa!aveti voi vreo idee?ceva ce ati testat si a impresionat musafirii?trebuie sa fac pt viitorul tati,ziua lui e pe 5 februarie

ca sa nu incarcam prea mult aerul
imi puteti trimite un mesaj privat!merci
neliaCris spune:
Neatza mai pe la amiaza...fiumeo nu ma lasa sa scriu,e mereu pe net sa butoneze si el
,afara e fr frig,of...intru in depresie...
Legat de tigari.hm...tatal meu fuma snagov pe vremuri,acum vreo 8 ani sa lasat dupa aproape 2 pachete la zi,dupa un timp m-am apucat eu...deh,eram si eu la liceu,si eram prea perfecta,am zis sa fac si eu ceva sa intru in randul lum
ii.M-am lasat si eu si sotul dupa vreo luna de cand am hotarat sa avem un copil,eu m-am trag cate una la 2 sapt sau cand sunt nervoasa,sotul insa ma uraste chiar si daca ma miroase un pic...bineinteles el nu stiu ca trag eu,ci ca stau langa pers ce fumeaza...
revin![]()
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

4+