Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Luciana, multumesc de intrebare, momentan, ma simt bine, ma deranjeaza in continuare sanii si o stare de greata, dar suportabila. Nu ma pling
Sunt in saptamna a sasea, daca am calculat corect...mare stres, fiindca data trecuta problemele au inceput in sapt. a sasea. Incerc sa ma menajez, chiar daca tre sa lucrez 9 ore toata saptamina, ma fofilez cind e vb. de carat ceva - sper sa fie bine.
La tine cum e? in ce zi esti i cind sa tinem pumnii la liniute ?
A, la mine primul semn care mi-a dat de gindit a fost ca imi cumparasem mandarine si cind am desfacut una, mi se parea ca mirosea a ceapa (?!), chiar daca nu aveam asa ceva in casa.
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

si mie mi se pare ca as avea o parte din simptome, insa mi-e frica sa nu ma autosugestionez (pana la aparitia celor doua liniute, singurul semn cu adevarat cert este intarzaierea menstruatiei)
AMR 3 zile pana la al 3-lea test ("programat" sambata)
Doamne ajuta!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Luciana, multumesc de intrebare, momentan, ma simt bine, ma deranjeaza in continuare sanii si o stare de greata, dar suportabila. Nu ma pling
Sunt in saptamna a sasea, daca am calculat corect...mare stres, fiindca data trecuta problemele au inceput in sapt. a sasea. Incerc sa ma menajez, chiar daca tre sa lucrez 9 ore toata saptamina, ma fofilez cind e vb. de carat ceva - sper sa fie bine.
La tine cum e? in ce zi esti i cind sa tinem pumnii la liniute ?
A, la mine primul semn care mi-a dat de gindit a fost ca imi cumparasem mandarine si cind am desfacut una, mi se parea ca mirosea a ceapa (?!), chiar daca nu aveam asa ceva in casa.
O zi frumoasa tuturor!

sa ai o sarcina usoara si fara probleme
Eu incerc sa nu-mi imaginez simptome Oricum sunt mai pesimista de data asta , sper sa nu ma avant iar aiurea cand se apropie data " scadenta"
Sunt in zi 18 din 24-25 , deci undeva prin 2 februarie voi sti ceva.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

neata fetele ..b]clau[/b] bine ai venit...si eu am avut ultima menstra pe 26 decembrie...si ieri am facut testul si a iesit pozitiv...tin pumnii sa fie si la tine la fel...pupici pt toate..

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Klau ditza, Luciana, va tin deja pumnii. Sa vi se indeplineasca visul!
Eu am scapat de teste si asteptare de data asta: ma dusesem la medic din cauza dereglarilor de cm si mi-a luat singe, mi-a dat nush ce medicamente, iar dupa vreo doua ore ma suna disperat ca sa nu iau nimic din ce mi-a recomandat ca sunt insarcinata! ...oricum nu avusesem timp sa ajung asa de repede la o farmacie...cea mai apropiata e la vreo 10 km.
De aia nici nu aveam teste de sarcina in casa, ca as fi facut unul - aveam doar teste de ovulatie, si am facut vreo trei...au iesit toate foarte pozitive, in ziua 28 de cm (?!?!?), ceea ce m-a enervat, cum, ovulatie asa de tirziu ??? si m-am dus val virtej la cabinet.
Am programare pe 11 febr., cind o sa vedem si bobuletzul, sper sa fie totul bine. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Tzuky cu siguranta va fi totul bine!
Si ma bucur ca macar cate una dintre noi mai scapa de asteptarea asta nesuferita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

wow! Felicitari annare
eu mai rabd pana la testul de sambata (ziua 35).
Mentionez ca sunt la prima incercare si nu vreau sa imi fac iluzii, desi sper din tot sufletul sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

wow! Felicitari annare
eu mai rabd pana la testul de sambata (ziua 35).
Mentionez ca sunt la prima incercare si nu vreau sa imi fac iluzii, desi sper din tot sufletul sa fie

Neatza fetele!
klautin pumnii sa fie . Poate esti printre fericitele care reusesc din prima.Multa bafta!
paula mersi de cafea!
si eu urmeaza sa ma testez duminica - luni, dar nu imi mai fac niciun test pana nu am o intarziere de cel putin o zi
multi la toate fetele si o zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Cixinica , eu m-am ars cu intarziere de o zi , eu mai fac teste dupa ce trec macar 4 zile ; de fapt asa zic acum nu stiu daca ma voi abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni pe unde esti?
Cum stai cu slabitul?Mai ti cura?

Hello Luci, hello gagici,
sunt aici, va citesc pas cu pas insa nu intervin pentru ca nu am lucruri importante sa spun. sunt dezamagita pentru ca am slabit doar 1 kg si jumatate in 2 saptamani si de ieri am inceput un regim adevarat(nu dupa ureche, cum am tinut astea 2 saptamani) - regimul Montignac care este foarte permisiv si de care stiu demult de la colege (care au si slabit cu el)
sa vedem ce fac cu acest regim

in legatura cu activitatea sexuala, pot sa spun ca sotzul de data asta m-a alergat (eu declarand tacit pauza ) si m-a alergat in perioada fertila...deci sa vedem.
nu m-am mai stresat, nu m-am mai gandit, personal nu as vrea ca luna asta sa se intample minunea (ca sa mai am timp de scuturat kilograme). daca se intampla insa minunea este binevenita

nu stiu cand trebuie sa imi vina ciclul pentru ca nu mi-am mai facut calculul (nici de ovulat nu stiu exact cand am ovulat )

va pup si va citesc in continuare

PS felicitari tuturor burticilor
bag sama' ca ne imputinam deci trebuie sa ne bagam mintile in cap si sa o tulim la odisee

MAXIM am zis!!!

Mergi la inceput