Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Ramohd, multumim de incurajare! Abia astept sa uite, caci momentan e inca speriat, nu se mai rostogoleste, nici nu prea mai gandureste si indata izbucneste in plans, parca m-ar certa asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Noi papam Lp la 4 ore sau 3 ore 1/2. I-am inlocuit o singura data masa cu fructe+biscuite ras, dar de obicei mananca la 1 h 1/2 dupa masa de fructe (mere rase+suc de portocale+suc lamaie+biscuiti). Stiu ca nu e indicat glutenul, dar nu-mi sariti in cap... bebele nu a patit nimic. Chiar mananca cu pofta si ia in greutate.

Seara am inlocuit treptat masa de lapte cu cereale (in 2 sapt). Mananca 130 cereale si ii mai dau completare lapte (dar ia max 50ml). So, consideram ca am inlocuit o masa.

De la 5 luni o sa incep cu legumele si sper sa inlocuim masa de la 14. Vad si in functie de cum le va accepta. Intai ii voi da putin si daca mananca bine (150-200g) inlocuim o masa. Daca nu, nu.

Intrebare: are cineva robot de gatit la abur? Se merita? Vreau sa iau si eu pentru fierberea legumelor pt asta mica.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

buna

Aveti o viteza fantastica, abia reusesc sa citesc in diagonala.
La noi nu e nimic nou, doarme ziua in carucior si noaptea in pat cu mine. Se foieste la fel de rau cand doarme noaptea si se trezeste din 2 in 3 ore ca sa pape. Eu ma trezesc din ora in ora ca sa o calmez, caci altfel se foieste pana se trezeste . Sunt praf... abia mai reusesc sa ma joc cate putin si cu cel mare :(.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori , sper sa le treaca repede.

Si ca de obicei vin cu o intrebare. Incerc sa explic intai: Biancai i s-a infectat vaccinul din maternitate, cel facut in manuta. Mereu a fost un pic inflamat si rosu, dar acum 2 zile a facut varf galben care s-a spart cand am sters-o dupa baita. I-am pus baneocin. Acum e ca o bubita care pare sa se vindece.
A mai patit cineva asa?
o zi buna tuturor

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Parca l-ai descris pe baietelul meu cu somnul...Numai ca el ziua doarme la mine in brate, nici macar in landou nu vrea. Oare isi vor repara ei somnicul vreodata?

La vaccin e normal sa se intample asa. Si la noi a fost, dar s-a trecut. Cred ca e bine cu Baneocin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

La multi ani si multe lunite pentru sarbatoritii de astazi: Mihai Alexandru de office, Mircea de inbox si Alexandru Stefan de andra_b. Sa cresteti mari pui mici si sa va bucurati parintii in fiecare zi.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Pe noi ne-ai uitat?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

irina, eu stiu ca asa trebuie sa se faca, s-a mai vorbit de vaccin si parca asa au zis toate fetele, ca trebuie sa se faca rosu si sa puruleze, inseamna ca si-a facut efectu....mai intreaba si doctoru daca esti ingrijorata! lui Darius i s-a rosit dar inca nu e purulent...dar noi suntem mai mici!!!

office draga, nu ne servesti cu nimic? ...zise tigancusa pofticioasa

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mersi frumos de raspuns. . Banuiam eu ca e ceva de genul asta si ca s-a discutat, dar am ratat eu discutia. La Vlad nici nu s-a vazut unde i-au facut vaccinul in maternitate si am fost un pic mirata de Bianca.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

un pup mare, mare si un La multi ani fericiti si la cat mai multe lunite pentru Alesia Maria de Arianna11

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Scuze,nu vazusem mesajul asta ....acbia acum citesc din urma
multumim

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Arriana la multi ani pt Alesia, sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa foc este. Un special de la Tavis pt Alesia.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

selenar ai PM

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Multumim la toate pt urari ...azi am mai pus o lunitza la varsta noastra..suntem domnisorica
Va invitam la un bufet suedez cu de toate si bineinteles tortul de ciocolata si un pahar de sampanie

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Arriana la multi ani pt Alesia, sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa foc este. Un special de la Tavis pt Alesia.

pozele noastre
varsta lui Tavis

Multumim din suflet ,Alesia s-a inrosit toata cand a auzit de Tavis

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput