Prietene la bine si la greu - 101
Raspunsuri - Pagina 9
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro neatza' daca toata lumea din listuta e de acord ca ea sa dispara, eu nu am nimic impotriva, dar nu pot sa o sterg pana nu am acceptul tuturor celor "implicati" |
Eu sunt de acord sa o stergi ca oricum Renus a divortat de fimea de mult!!.Da eu oricum al ador ca-i bubu al nostru frumos foc, si-i trimit si maicasii un buchet de si un , ca sa vada ca nu-s suparata........spor la bb2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lumi_Richard spune:
Monis,Dozz,Tina,Angi,va . Stiu ca sunt nebuna cu gandurile astea,dar,cum spunea si Monis, cred ca e socul trecerii de la cantitati minuscule la cantitati normale...
Angi,imi doresc din tot sufletul ca toti bebeii sa pape,sa veniti toate "ingrijorate" de cantitatile mari pe care le papa!
Lalu,ma bucur ca ti-au placut pozicile
Asaaa...nu am mai revenit cu impresii despre mancarea de linte. Am amestecat-o cu 2 morcovei,un cartof si o bucatica de pui(toate din supa)- bagat tot la blender, si a papat pisicioasa 230 grame!!!
I-am dat si un castronel cu supa sa faca ea ce vrea(ca sa coopereze cat ii dau sa pape)- in care am pus si boabe intregi de linte. Lua cate un bob si baga in gurita,si cu ce pofta le-a mancat!!!!
Maine avem supa-crema de dovleac(am facut-o in seara asta),si nu mai stiu ce....
Si in incheiere,ce credeti ca face un om(mai exact oama) nebun la ora asta????
Mananca gogonele!!! Am vazut la stiri unul care punea muraturi si am murit de poftaaaa!!! (nu sunt deloc borti)
simina_kin spune:
Am citit tot si n-am retinut mai nimi..........eu chiar nu mai am memorie.Chiar stateam si ma gandeam la problema asta, cum fac astia la tv reconstituiri cu fapte petrecute acum nspe zile /luni......pai daca m-ar pune cineva sa fac reconstituire la ziua de ieri eu nu stiu ce am facut.........deci clar n-am memorie!!!!!!
Amvazut ca vb de analize luate din degetel.Noi am facut la Medlife Budimex
Noapte buna tuturor!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
gabitza35 spune:
neata... poftiti,calda,aromata
sa-l spun pe Dragos,sa nu-l spun.Hai sa-l spun ca e de bine. Suntem la a doua noapte consecutiva in care nu se mai trezeste noaptea pt biberon,nici apa,nici lapte... pe la 5.30-6 se smiorcaie un pic si il mufez cu bibe,nu-l bea tot si adoarme iar...pana la 8. Sper sa devina un obicei,sa nu fie doar intamplari fericite....
Dureri de cap+ stare greata dupa ceza am prestat si eu o saptamana ,asa de rau imi era incat nici la pompanu puteam ajunge,ca ei in primele 2 zile au stat la incubator si ii hraneau cu bibe si perfuzie. Branula era parte din mine,nici nu stiu ce mi-au dat ca au venit sa ma consulte si cei de la ATI...pana la urma am putut deschide ochii dupa o cafea combinata cu o pilula.Eu am baut toata sarcina cafea,asa ca isi cerea organismul drogul atunci
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
gabitza35 spune:
am trimis mesajul precedent si m-am dus sa-mi iau baiatul.... azi a cantat mai repede cocosul
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
rgagapie spune:
Edit#350; Neatza tuturor
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz avalansa de intrebari: la cea mai mare viteza a mixerului? cu spirele normale? si cam cat timp dureaza pana iese untul? din cata smanatana cam cat unt iese? acum, avalansa de multumiri: |
Nu ai batut niciodata frisca? Deci sa raspund: la viteza mare (ca sa nu bati mult timp); eu am un singur set de spire, banuiesc ca alea normale; pana iese apa si constitutia de unt, in functie de cat de multa smantana ai; sincer nu am cantarit, eu sunt fericita, am smantana de casa de la bunica si fac dintr-un borcan de 800 odata si iese destul de multa, cred ca vreo 180-200 g.
laurairina13 spune:
Niatza!
Deci a cantat cucosu la bucuresti
Ma bucur ca s-a rezolvat cu listuta de papici, Ancutz, hai ca ti-ai mai revenit putin.
Asa e cu durerile de cap dupa cezariana, si eu am luat niste analgezice pe baza de cofeina..asa mi-au recomandat asistentele de pe acolo, si cica alaptam.... Oricum 3 zile am avut dureri de cap de nici nu suportam sa vad lumina, stateam la orizontala cu perfuzii, cum ma ridicam cum ma lua o durere crunta de cap de nu puteam sa stau in picioare. Norocul meu e ca singura excursie era la 3 ore la alaptat.Cand am revenit acasa dupa 6 zile eram toata fresh si imi revenisem, mai simteam doar operatia, si niste dureri de spate.
Lumi, tare m-am bucurat sa aud ca pisicioasa a devenit papacioasa!!
haidi va pup, la mangalica s-a gandit sa ninga
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lidia74 spune:
Fetelor bagati un ochi la povestea asta trimisa de Lili ca e fenomenala.
http://mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=55%3Arevista-unica-home-delivery-ana-maita&catid=35%3Anasterea&Itemid=54&showall=1
Ramonika spune:
mda... mie pozele mi se par cam... socante nu cred ca am sa pot vedea vreodata nasterea ca pe ceva sublim (dpdv stric "tehnic"), vad ca tot ma impresioneaza in mod negativ astfel de imagini...
am pus si eu acum cateva zile un link cu o nastere in mare, dar n-a zis nimeni nimic, probabil n-ati vazut filmuletul.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz