Prietene la bine si la greu - 101
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina [blue]Buna ziua, Ancutza ma bucur ca s-a rezolvat.N-ar fi mai bine ca documentul sa fie editat dor de tine,iar cine are ceva de adaugat sa iti rtimita pe mail sau PM?zic si eu.Sa nu fie cu suparare. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici! |
Tina, eu nu as vrea asa, cred ca e mai greoi sa trimiti Pm de cate ori ai un meniu de adaugat, sau poate eu nu sunt mereu pe faza cand sunt postari care contin retete... eu am zis ca suntem toate fete descurcarete in ale IT-ului si o sa putem completa fiecare acolo cate o idee-doua...plus ca m-am invatat minte si il mai salvez din cand in cand pe PC
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Ramonika, uf, cam multe zile de boala...oare ti-a scazut imunitatea de la probleme anterioare? sanatate! Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
probabil.
Ancutz da cum de a nascut acasa mama ta? a fost alegerea ei sau s-a grabit frate-tu prea tare?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
rgagapie spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Rgagapie, eu cred ca sunt ok cerealele dimineata, dar ce inseamna prea grasa? Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Avea 12,600 kg acu vreo 2 saptamani, la fata nu ii asa grasa, dar are o burtica si niste picioruse.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Ramonika Ancutz da cum de a nascut acasa mama ta? a fost alegerea ei sau s-a grabit frate-tu prea tare? Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
mai, au apucat-o contractiile si a chemat salvarea sa mearga la spital, in 10-15 min frati'miu a scos capul la lumina , iar cand a ajuns salvarea i l-au pus in brate( cordonul ombilical nu era taiat inca) si au luat-o la spital...asta a fost tot
si pe mine tot asa de usor m-a nascut, dar a reusit sa ajunga la spital ca era prin oras cu treaba
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
Tina,acum cateva luni, cred ca pe la 10 luni am vazut si eu acumulare sub preput la Dragos....fuga la pedi care a zis ca e secretia normala, ca se pare ca avem un pic de fimoza si dupa ce face un an sa mergem la chirurgie la Spataru la Medlife; pana atunci sa incerc eu decalotari usoare dupa baita cu Vit A.
Am tot incercat eu cum m-am priceput, situatia e ca la inceput,ba a crescut cantitatea de secretii acumulate,l-a vazut si pedi la vaccin la 1 an si 1 luna,a zis ca nu e grav. La chirurgie nu-l primeste decat dupa 1 an juma-2, ca asa vrea doctorul,nu se grabeste, se zice ca pana la 3 ani nu e fimoza
Eu o sa incerc intai sa-i colectez niscaiva pipi,cu borcanelul dupa el,a altfel nu am reusit,sa vad daca nu are vreo infectie urinara ...imi pare un pic cam rosu "locul". Mai la vara incercam o vizita la chirurgie sa vedem ce zice...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
na_bo spune:
Salutare!
Incep mesajul pe la 11 dar nu stiu cand reusesc satermin cu o lipitoare pe langa mine.
Dar ma bucur ca e mai bine , a tusit doar in doua ture aseara si azi noapte si a facut kk normal.
Lili- multumim de sfaturi, dar can stau in casa ma bucur ca mai am activitate cu statul in geam, sincer nu m-am gandit ca mai tarziu ar putea escalada singura. Pupam Lila cantareata
Ancutza-imi pare rau de listuta, dar de acum dalvez repede cand e ceva interesnt, macar e invatatura de minte
Se pare ca s-a rezolvat intre timp, ma uit mai tarziu
Monis- i-am dat si ridiche , se pare ca isi face efectul, pupam Santi pe saniuta
Lumi- pupam pisicoasa mancacioasa
Lyly-suntem mai bine. Voi cum mai dormiti?
Ramonika- sanatate, revino-ti repede
Meniul nostru de azi>
Paine cu ou, branzica,unt si putina ceapa taiata marunt, facute ca o pasta si servite soldatei de catre ea, altfel nu vrea sa pape dimineata
Supica de pui cu morcov, patrunjel, broccoli, orez
pe la 4 ii dau mar, clementina si biscuiti
pe la 6 gris cu lapte
la culcare 8.30 lapte
Azi merg si eu sa caut linte sa experimentez si eu si Amalia
Pupici tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria
marijan90 spune:
Dau si eu buna ziua!
Legat de nasterea acasa, nu stiu daca as avea curaj. Eu am nascut prin cezariana si la mine a fost super ok. La 8 eram la spital, la 9 am nascut, m-a dus in rezerva si la ora 15.00 o tineam in brate, eu eram la pat. Nu am avut nici o durere si de a doua zi mi-au adus-o in rezerva si nu a mai iesit de acolo decat cand am plecat. Oricum eu am nascut miercuri pe 21 oct. si vineri mi-au dat drumul acasa
Cred ca innebuneam daca mai stateam o zi.
Meniul de azi:
dimineata: cateva lingurite de mar, para+biscuite, un pic de cascaval, un pic de mozzarella, pe urma m-am lasat pagubasa
pranz: ciorba de vacutza (un castron plin ochi)
17.00 iaurt cu biscuiti
seara tzitzi
marijan90 spune:
Deci sa inteleg ca analize gen ca, mg, p+, sideremie, proteinemie, ALT, ALP etc nu se fac din degetel?Eu nu pot sa ii fac din vena nu as suporta sa o vad cum plange
Lidia74 spune:
Ramonika te pupic. Ce nasol ca ti-a iesit herpesul ala...asa doare . Eu am ratat filmul tau pt ca ma gandeam ca o sa fie prea socant pt mine. Dar la tanti asta m-am apucat de citit textul fara sa ma uit la poze. Abia apoi mi-am dat seama ce reprezinta primele poze in care ea sta pe vine. Oricum, abia acum mi-am dat seama cu adevarat ca ceea ce ne fac medicii ginecologi in spitale nu prea e ok. Eu ma gandeam ca toate medicamentele administrate de ei ne ajuta f mult dar lucrurile nu stau chiar asa.
Lyly uitandu-ma la pozele tale am senzatia ca parca copilasii vostri au crescut brusc in ultima perioada.
Marijan ce misto ca ai scapat asa usor .