Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky, Lary! (629)
Raspunsuri - Pagina 13
annare spune:
nelia si crezi k pot sa l iau fara sa mi-l prescrie medicul?
2011 imi va aduce bebele mult dorit
draguta spune:
annare eu zic sa nu iei nimic, asteapta pana maine sa vezi cum iese testul, in caz ca e
poate nu re recomandat acel medicament, posibil sa contina si alte substante, aici no-spa este recomandat la gravidutze pentru relaxarea uterului dar ace;a sa nu-ti faca rau
annare spune:
draguta si dk e bebe,durerile astea de burtica nu-i fac rau...ar fii prima mea sarcina pe care o astept de foarte mult timp si nu vreau sa fac nimic gresit

2011 imi va aduce bebele mult dorit
draguta spune:
Lia din experienta ta cu teste si TB ce-mi poti spune, cand s-a produs ovulatia?
vineri a doua liniuta mai slaba, sambata la fel de intensa, ieri mai intensa si deja secretia s-a schimbat, mucus cervical joi, vineri, sambata
gabyv spune:
Draguta, tu cand faci teste de ov.? Dimineata sau seara? Eu am citit ca varful lh-ului e la ora 14, dar cum beau cafea pana atunci ... iti imaginezi concentratia. Alte pers fac testul seara, pe la 20...de vreo 3 zile asa il fac. Dar nu sunt convinsa...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
annare de-aia spun si eu, durerile pot fi de la marirea uterului , dar e mai riscanta o pastila decat o durere suportabila, daca testul iese pozitiv si durerile continua sa faci tot posibilul sa mergi la doctor sa-ti prescrie el calmantul permis
sarah199065 spune:
hello,fetele!

"jap jap pe dulap"!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lia73,m-ai dat pe spate cu faza asta!faza anului!![]()
![]()
![]()
ce mai faceti,fetele?eu personal o astept pe katy cu noutati pentru ca ea a fost cea mai "apropiata" de mine cand am intrat in acest
!!!!!!!
katy,iti tin pumnii si stii regula:jap,jap pe dulap daca vrei bebe!![]()
![]()
![]()
P.S:cum imi pun si eu un mesaj la semnatura?
draguta spune:
gaby
, eu folosesc minut, se fac in orice moment al zilei, eu le-am facut seara pe toate avand grisa sa consum mai putine lichide inainte cu cateva ore si intervalul de mers la toaleta la fel