Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky, Lary! (629)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annare spune:

nelia si crezi k pot sa l iau fara sa mi-l prescrie medicul?

2011 imi va aduce bebele mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

annare eu zic sa nu iei nimic, asteapta pana maine sa vezi cum iese testul, in caz ca e poate nu re recomandat acel medicament, posibil sa contina si alte substante, aici no-spa este recomandat la gravidutze pentru relaxarea uterului dar ace;a sa nu-ti faca rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

draguta si dk e bebe,durerile astea de burtica nu-i fac rau...ar fii prima mea sarcina pe care o astept de foarte mult timp si nu vreau sa fac nimic gresit

2011 imi va aduce bebele mult dorit

Mergi la inceput

Lia din experienta ta cu teste si TB ce-mi poti spune, cand s-a produs ovulatia?

vineri a doua liniuta mai slaba, sambata la fel de intensa, ieri mai intensa si deja secretia s-a schimbat, mucus cervical joi, vineri, sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Draguta, tu cand faci teste de ov.? Dimineata sau seara? Eu am citit ca varful lh-ului e la ora 14, dar cum beau cafea pana atunci ... iti imaginezi concentratia. Alte pers fac testul seara, pe la 20...de vreo 3 zile asa il fac. Dar nu sunt convinsa...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

annare de-aia spun si eu, durerile pot fi de la marirea uterului , dar e mai riscanta o pastila decat o durere suportabila, daca testul iese pozitiv si durerile continua sa faci tot posibilul sa mergi la doctor sa-ti prescrie el calmantul permis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

hello,fetele!
"jap jap pe dulap"!!!!!!!!!!
lia73,m-ai dat pe spate cu faza asta!faza anului!
ce mai faceti,fetele?eu personal o astept pe katy cu noutati pentru ca ea a fost cea mai "apropiata" de mine cand am intrat in acest!!!!!!!
katy,iti tin pumnii si stii regula:jap,jap pe dulap daca vrei bebe!
P.S:cum imi pun si eu un mesaj la semnatura?

Mergi la inceput

gaby , eu folosesc minut, se fac in orice moment al zilei, eu le-am facut seara pe toate avand grisa sa consum mai putine lichide inainte cu cateva ore si intervalul de mers la toaleta la fel

Mergi la inceput

sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

si tie draguta

Mergi la inceput