Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky, Lary! (629)
Raspunsuri - Pagina 12
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta buna fetele e tarziu pentru cafeluta? annare bafta la test maine , mai ai durerile de burtica si sani?Paula nu ti-a prescris si duphastone in luna cu closty ?eu stiu ca asa trebuie ajuta endometrul si regleaza CM duph. ![]() Lia ai inceput monitorizarea din nou? ai avut ovulatie luna asta? ![]() ![]() ![]() tuturordidi in ce stadiu mai esti cu FIV ul? ![]() ![]() sa fie cel norocos |
iubita inca nu am inceput jap jap pe dulap ptr bebe
mai am 3 luni si jumatate
dar ma pregatesc intens cu monitorizarea
vreau sa am cateva grafice sa le pot compara
ca sa stiu exact cum sta treaba
Ac nu mai iau ca sa isi revina la normal ovulatia

pozulici

www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
draguta spune:
Lia
, la TB m-am referit
hai ca trec repede cele 3 luni , iti doresc sa ramai din prima luna de incercari si sa fie bine de data asta, in vara sa fii cu burtica mare asa cum iti doresti tu![]()

PaulaFrida spune:
draguta mai este cafelutza si pt tine

nu,nu mi-a dat duphastone,numai Closty si atat
si aveam si endo subtirel cand am fost la eco in Z 12 si nu mi-a dat nimic pt asta
adevarul e ca medicul lipsea si mi-a facut alta dr eco si a dat ea niste recomandari
in Z 3 tre sa merg sa fac analizele:Fsh,Lh,estradiol,Testosteron si Prolactina
si tot din Z 3 ma apuc iar de Closty,2 pe zii pana in Z 7
abia astept sa mergem si sa vedem ce-i de facut cu ciclul asta lung
sunt Z 53
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
annare spune:
dragutza inca mai am durerile de burtica iar sanii sunt foarte tensionati.cel putin la atingere...nu stiu ce pot sa iau pt durerile de burtik pt k mie frica...stiu k se ia nospa dar nu stiu dk pot gasii aici asa ceva

2011 imi va aduce bebele mult dorit
gabyv spune:
Buna fetele
O saptamana frumoasa va doresc!
Annare, sigur exista nospa in IT, ca si in Fr este.
La mine nimic nou.
Va pup 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
Paula eram sigura ca nu t-a dat duphastone, de-aia te-am si intrebat auzind de CM asa de lung, tu chiar aveai nevoie la microchisturi, astea formandu-se din lipsa de progesteron, off doctorii astia incompetenti..
, vor sa le facem vizite dese sa le decartam banuti
ti-ar trebui 5 zile de duphaston sa apara menstra, asa cum a primit bella,sa poti incepe analize, stimulare
si am lipsa de progesteron dar se manifesta altfel, faza luteara scurta, cand i-am spus doctorului meu a zic ca nu-i problema
annare nu lua nimic daca nu gasesti no-spa sa nu-i faci rau lui bebe, hai ca maine dupa test vezi ce si cum daca mai continua durerile
, asteptam maine vestea cea mare
annare spune:
dar exact asa se scrie nospa?am dat cautare pe net si nici macar in romana nu mi-l da...eu o sa intreb azi la farmacie sa vad dk au...cred k pana sapt viitoare nu ajung la dr si de aceea vreau sa mi cumpar nospa
2011 imi va aduce bebele mult dorit
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare dar exact asa se scrie nospa?am dat cautare pe net si nici macar in romana nu mi-l da...eu o sa intreb azi la farmacie sa vad dk au...cred k pana sapt viitoare nu ajung la dr si de aceea vreau sa mi cumpar nospa 2011 imi va aduce bebele mult dorit |
se numeste buscopan
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
PaulaFrida spune:
draguta atunci ce sa fac?sa iau de capul meu duphastone?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
draguta spune:
Paula faci cum vrei tu dar sunt sigura ca daca te duci la doctor tot asa iti va presrie si el : 5 zile de duphaston, 2 comprimate pe zi( in urmatoarele 10 apare menstra) decat ca trebuie sa platesti pentru vizita pe care i-o faci