Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)
Raspunsuri - Pagina 12
cleo78 spune:
ce liniste aici!!
Tati a plecat, io is cu fifi - ne facem de cap.
Desiree, pupaturi si imbratisari calde, si stranse!!! Mult a fost, putin a ramas - cat analizele ies bine, consider ca sunteti pe drumul cel bun. Va urez multa sanatate, si rabdare. Va imbratisez strans strans strans, va stiu f. aproape de sufletul meu 

Doloress, tu ce faci, lasi pe Magnetism in fata ta? ![]()
Lorich spune:
Si eu sunt singura cu puii, aia mari au pelcat ;la cumparaturi. Eu fac cu Robert activitati, Ana doarme.
Alysh si eu am specializarile tale! Le trecem oare in CV?![]()
edit: mai, nu stiu de ce, asa greu adoarme Robett seara...de ne capiaza..mai mult de o ora ii ia!! E drept, cine merge cu el sa-l culce primeste tone de pupici, alintari, cantece, poezii...da' orisicat..mai mult de-o ora!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Si eu sunt singura cu puii, aia mari au pelcat ;la cumparaturi. Eu fac cu Robert activitati, Ana doarme. Alysh si eu am specializarile tale! Le trecem oare in CV? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
eu am invatat si sa tricotez cu fundu pe capacul la wc 1 h, cat dureaza sa s e joace Mara in cada, si sa citesc pe sarite, cu cartea de la Adevarul intoarsa cu fundul in sus (evident, in paralel miinile imi merg)
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui cleo78 ce liniste aici!! Tati a plecat, io is cu fifi - ne facem de cap. Desiree, pupaturi si imbratisari calde, si stranse!!! Mult a fost, putin a ramas - cat analizele ies bine, consider ca sunteti pe drumul cel bun. Va urez multa sanatate, si rabdare. Va imbratisez strans strans strans, va stiu f. aproape de sufletul meu ![]() ![]() ![]() Doloress, tu ce faci, lasi pe Magnetism in fata ta? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cleo, multumesc.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Cleo pai am vrut tare sa i-o iau lui Magnetism inainte, adica sa nasc azi, ca e 29, si voiam asa simetrie - unul pe 29 aprilie, unul pe 29 ianuarie, de parca n-am invatat in 3 ani de zile aproape ca si bebe mai are ceva de spus, in orice-l priveste. Era asa, o dorinta de-a mea. Acuma vad ca slabe sanse. Vrea sa stea pana la termen baiatul. Adica oricum nu ma lasa astia pana la termen, ca am diabet, daca nici saptamana viitoare nu se intampla nimic, ajung la inducere in saptamana 39.
Ieri m-am agitat continuu, am jucat si fotbal cu piticul, pasiunea mea
, prin casa, asa. Si nimic domnule, nimic, nimic. Adica niste contractii amarate. Dopul cade la greu, cate putin, cate putin, col nici nu mai stiu daca mai am, ca era 1 cm ultima data cand l-au masurat adica la 33 de saptamani. Ma gandesc ca s-a lipit la loc
desi doctorul mi-a zis ca nu e posibil.
As iesi afara sa dau zapada insa n-am geaca
ca alea de iarna groase nu se mai inchid si nu mi-am mai luat alta daca tot am stat prizoniera in casa. Scari nu am prin casa, iar pe sot nu-l pot convinge deloc sa
desi din mai suntem la repaus total, asa ca, nu prea stiu ce sa fac.
37+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Doloress Cleo pai am vrut tare sa i-o iau lui Magnetism inainte, adica sa nasc azi, ca e 29, si voiam asa simetrie - unul pe 29 aprilie, unul pe 29 ianuarie, de parca n-am invatat in 3 ani de zile aproape ca si bebe mai are ceva de spus, in orice-l priveste. Era asa, o dorinta de-a mea. Acuma vad ca slabe sanse. Vrea sa stea pana la termen baiatul. Adica oricum nu ma lasa astia pana la termen, ca am diabet, daca nici saptamana viitoare nu se intampla nimic, ajung la inducere in saptamana 39. Ieri m-am agitat continuu, am jucat si fotbal cu piticul, pasiunea mea As iesi afara sa dau zapada insa n-am geaca desi din mai suntem la repaus total, asa ca, nu prea stiu ce sa fac.Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
mi-am adus aminte de Simonacip la sarcina no.2 - col deschis din sapt 32 - si a nascut... dupa termen
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Tata a murit in noaptea asta. I-a curmat Dumnezeu suferinta. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Dumnezeu sa il ierte. Condoleante, Gabitzam, si multa tarie mamei tale!
YLARI spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Tata a murit in noaptea asta. I-a curmat Dumnezeu suferinta. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Dumnezeu sa-l odihneasca, Gabi

Condoleante, scumpa...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE