PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
INGRID ufff ce ti-as mai trimite-o si pe a mea la un asa curs de educatie.Macar la partea cu salutatul si bunul simt.Nu mai zic de tacut cand e cazul
Stii ca am cumparat si eu seria cu pictorii,ei bine am incercat de cateva ori sa o fac sa se mai uite pe ele,dar n-are chef.Cred ca mai repede l-as determina pe Tudor sa o faca
Pe bune,ca el e mare amator de carti,continua sa "fure" carti din biblioteca si sa stea sa le rasfoiasca de zor.Mai nou prefera enciclopediile.Nu stiu cand ajung cu ea la muzeu nici in we.Sunt tare zombie.Abia ma trezesc dimineata
,pana dupa 10-11 inca dorm in papuci ,cu chiu cu vai m-am tarat si azi la bazin cu ea (aveam chef doar sa zac acasa si sa citesc
) si dupa o ora de inot si o tura de papa mi se inchid ochii de somn,desi am chef de citit.Mai si ploua afara,o fi si asta un motiv.Direct de la inot nu mergem nicaieri ca ne e prea foame si suntem prea obosite deci.Azi nu mergem la nasa,o sa ma fortez maine seara sa mergem.Pe Tudor l-a luat taica-meu la ei,ca husbandu' e indisponibil,dureri de cap,greata tot tacamul.Altfel ar fi venit si el cu noi la bazin si cu Tudor - ca e si un loc de joaca cu multe jucarii acolo,avea unde sa ne astepte.
Na si ce ziceam ,nu e o educatie de pension,e super,doar ca trebuie si ... sa ai cu cine
Si eu am vrut sa mearga de exemplu la curs de inot in continuare,dar cum puteam sa o trimit cu forta? Eu incerc sa o fac sa fie ordonata,ca efectiv tampesc cand vad la ea pe birou 20 de foi imprastiate care incotro si tot felul de alte minuni. Io nici nu pot lucra daca-s toate claie peste gramada,dar ei se pare ca nu-i pasa
Uite si la ora asta o rog sa mearga la culcare,dar nu vrea,ea vrea sa deseneze "ceva dupa model",a luat cartea cu Cenusareasa si a inceput cu vaicaritul ca nu stie,deci iti dai seama in ce liniste voi citi
Speram ca va merge la culcare.Si la inot m-am suparat pe ea azi,pentru ca se tot arunca in apa,inclusiv cand sunt nu doar departe, ci si cu spatele la ea.Nici ca-i pasa ca inca nu stie bine sa inoate
Nu m-as fi gandit ca e asa curajoasa totusi.Nici macar pluta n-o mai foloseste,nici din greseala.
Apropo de mancare ,vad ca toata lumea cu fasolea uscata zilele astea
Noi am mancat niste pilaf de orez facut cu carnita de curcan si mi-am facut salata tzatziki d-aia cu castraveti,usturoi si iaurt
Da' inca mai am si fasole pe stoc ![]()
Cum mai merge Diana ta cu engleza? Cred ca a progresat super! Io n-am mai facut nimic cu ea,nici macar de pe net
Tare i-as lua si eu o profesoara acasa.Cam cat e ora si cat de des face? Sper ca macar la scoala sa nimereasca o profesoara de engleza buna.Deocamdata am vorbit cu coafeza mea care a zis ca imi recomanda o invatatoare super la scoala de langa noi si crede ca va incepe la clasa intai taman cand incepe Diana scoala.Baiatul ei a fost la ea,dar din clasa cincea l-a mutat la liceul de arta,e la ceva instrument.A zis ca macar I-IV a vrut sa fie la scoala normala,ca sa si invete ceva.Ca la astea de arta nu se prea pune baza pe materiile de baza
.Pe mine m-ar tenta sa o dau la liceul de arta,dar asa pentru placerea ei,ca nu cred ca ar face cariera in domeniu.Doar ca e chestie si de distanta si de faptul ca nu se prea face scoala acolo ...
Na ma duc sa citesc.Mai revin in zona sa mai iau cate o gura de cafea ![]()
PS Diana a trecut de la Cenusareasa la Mica sirena.Acum zice ca i-a venit ideea sa o deseneze pe Alisa din Tara Minunilor.In 3 minute le-a si schitat pe toate
"dupa model" doar ca a uitat sa isi aduca modelul din biblioteca
Marea desenatoare
INGRID mai pune desene de-ale Dianei tale,ca uite numa' asa se stimuleaza si madmoiselle Diana mea sa ii puie idei de desenat ![]()
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
asteryaro spune:
Hello la ceas de noapte!@
Mi-am pus un pahar de vin rosu. Si acuma sunt la al doilea
. Brandusa, good ideea mi-ai dat!
So, pe mine m-a lovit creatia, rau, rau, rau. Cine vrea sa vada - www.dropshots.com/astery2" target="_blank">FELICITARI DE MARTISOR
Aici gasiti o mica parte din ele, si sper sa va placa la ochi.
O Doamna deosebita
ma va ajuta sa expun la Bucuresti, ceea ce este MINUNAT!
Nah, trebuia sa ma laud si eu putin, ca oricum mi-au murit laudatorii, si vinu-i tare bun
.
In rest suntem bine, Razvan gradinar in continuare
, sunt tare fericita datorita lui, pacat ca am esecuri in alte privinte. Stima de sine e si aia in cadere libera
, da' sa fiu sanatoasa, ca toate se repara.
Va pup pe toate, nu promit ca mai intru fin'ca o sa am trebusoare de facut, timpu'i scurt tare, dar de citit cumva tot reusesc eu.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
asteryaro spune:
Mi-am schimbat semnatura.
www.dropshots.com/astery2" target="_blank">(FELICITARI HANDMADE)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mi-am dus copilul la gradinita, lipsise trei zile si s-a sculat ea cu dor si chef de colegi. Eu la servici, ma asteaptau dosarele pe masa.
Moni, ieri n-a mai desenat ca s-a jucat cu varu-su. A si dormit cu el sambata noaptea, cuminti foc amandoi.
Ce are Ghita, de ce i-a fost rau? Criza de fiere? Sanatate ii doresc.
In loc sa te bucuri ca ai un copil curajos, o certi ca inoata cand nu esti atenta la ea. Crede-ma ca are gura sa strige daca e ceva in neregula...si sa fim seriosi, nici tu nu inoti la un km distanta de ea.
Diana mea spune ca vrea la inot, dar am indoielile mele. Bine, orice ar fi, va trebui sa stie sa inoate. Inca una din regulile de la care nu ma voi abate. Asa ca, in momentul in care incepem cursul, nu exista cale de intoarcere, nu vreau, ma sperii etc.
Amuzanta e fiica-ta cu desenatul. Iti vrea aprobarea si te vrea langa ea, sa-i dai atentie. Cat e de scumpa...
Sa mi-o arati pe Alice si in general, mai pune desene. Diana se uita, e interesata si de altii cum deseneaza. Concurenta...![]()
Cristina, sunt minunate felicitarile tale. Cele cu carton rosu sunt preferatele mele.
Bravo si la cat mai multe! La cat mai multe vandute!
Razvi tot gradinar? Cred si eu ca-ti ridica moralul un pui asa dragalas.
Tu ai fost la mare, pe bune?
Denisa, cum fu la cabana? Mira, Daniela, Anamaria, Bee
si bagati un rand sa stim ca e totul ok.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.
Cristina superbe felicitarile, mama mia ce rabdare ai! Sincer , nici daca n-as avea nicio grija pe cap - ceea ce nu e cazul defel
- n-as avea nervi sa ma apuc de asa ceva
! Ma bucur ca e la gradi Rzvi si ca e ok! Tu ce vrei cu stima aia de sine? Te-apuca? 
INGRID aha pai vezi daca a avut partener de joaca si Diana ta a mai lasa desenul deoparte.Las ca e fain asa sa ii mai vina varul in vizita
Ghita habar n-am ce a avut,poate de la spondiloza,poate de la vreme.Cat despre Diana si inot,pai eu eram in capatul celalalt al bazinului,e totusi ceva distanta.Mai aproape de marginea bazinului de ea si se poate tine cand nu mai poate ,nu zic ,dar macar pana e asa mica sa o supravegehz cat de cat.Numa' ca n-am pe cine ,iar daca stau in loc fara sa inot inghet acolo,deci trebuie sa mai bag si eu ture.Oricum ieri am lasat-o mai lejera.
Am mers mai tarziu si cu toata gasca,ca de-acolo am mers direct la nasa-mea.La bazin Tudor a fost cumintel,ba la locul de joaca de la etaj,ba jos la bar a stat pe fotolii si se uita prin geam la bazin si la Diana care ii tot facea cu mana ![]()
Azi-dimineata a fost Ghita cu ea la kineto si pe urma la gradi.Tudor a dormit la mami,deci am mai tras un pui de somn acum dimineata,ca si asa am adormit tarziu aseara.Acum Ghita a fugit la socru-meu,ca a sunat vecina ca i-a fost rau.E si cardiac si de la vremea asta nici nu ma mir.Sper sa fie ok,ca mai beleaua asta ne lipsea acum.
INGRID a facut Genu analizele pana la urma? Cand mai merge la control?
Na va las ca am o gramada de treaba
,dar mai revin ca trebuie sa fac si subiect nou.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
SUBIECT NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161489