Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Office, ca doar n-o roade morcovul! Eu zic ca da, nu are cum sa rupa bucati din el, ca doar e tare. Nu acelasi lucru poate fi facut cu marul, din ala rupe bucati cu gingiile f. usor.

Eu sunt doar cu bolfosenia acasa, tati a plecat cu Iustina la piscina.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

un si pentru tine, Andr33aaa, sa treci mai repede peste problemele cu sotul.

sa va spun una din ale sotilor: pe la 2 luni, Tudor voia numai in brate drept, cu fata spre "public" si sa stai in picioare. Il las eu pe sot cu una bucata copil si plec la dus. Cand ma intorc, sotul statea pe scaun cu copilul in brate, care bineinteles urla. Il iau pe "rasfatila", il linistesc, fara sa-i zic nimic sotului ... la care el spune "stii ce greu este sa stai cu el in brate, in pozitia aia ... ma dor incheieturile", la care eu, zambind :"crede-ma ca stiu" si ne-a pufnit rasul.

Cum zice Lora, suntem de pe planete diferite ... iar noi am fost mame inca de la testul de sarcina, cu greutatile si bucuriile unei sarcini, nasteri etc ... ei s-au cam trezit tatici, ca in rest au stat pasivi si poate le trebuie vreo 9 luni sa realizeze ce-i cu ei

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Haha, dupa ce m-a facut cu nervii o saptamana...

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna ziua fetelor! La multi ani sarbatoritilor!

Fulguta, ce curaj ai sa revina bebe la supt.Eu nu mai indraznesc!

In mod normal pana la ce varsta trebuie sa bea bebe LM?Sa nu imi ziceti pana la 2 ani ...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:

Voi ce credeti: i se poate da lui bebe un morcov crud in mana la 5 luni sa-l roada?

Meme de Maiu si Lulia

Office si mie mi-a spus cineva de metoda asta pentru calmarea gingiilor, dar n-am incercat. Cica sunt buni morcovii aceia cu capul mai rotund.

Vreau si eu parola de la mailul comun ... sunt in plina documentare despre diversificare. I-am dat lui Tudor 2 zile cereale, dar l-a durut tare rau burtica, a plans seara din tot sufletul. Ieri nu i-am mai dat si a fost OK, o sa incerc iar luni, sper fara dureri
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

buna,
eu ii pun miere pe gingii lui sebi e super.

am pus poze noi in album.am reusit sa le descarc si pe cele din primele zile.

despre soti?daca stau o ora la calculator i s epare o venicie........................cum adica sa tina bebele in bate?sa stea cu el o zi?
asa sunt toti.
unde o fost cand l-o facut?sau ce se astepta sa iasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

plangea puiutul si i-am spus sa imi arate unde il doare,pt ca se tinea de degetul meu si mi-a bagat degetul in gurita lui si l-a dus exact la caninul care aparea si a repetat asta de vreo 5 ori la intervale mari de timp.altfel, dam din picor cand nu ne place jucaria si plangem daca mami ne lasa jos din brate.aruncam cu ciuda suzeta si tipam,asa ca ne place.
radem cand mami ne pupaceste pe fundulet si incercam sa mergem,dar cand suntem pe burtica,adica sa o luam de-a buselea,dar mai avem.
multumesc lui Dumnezeu,chiar sunt multumita de evolutia strumfului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

fatza de andrei se comporta impecabil... oricum andrei doarme de la 8-9 seara pana la 7 dimineata (cu o pauza de masa / ceai pe la 3-4 cand nu-l aude deloc), deci nu are cum sa-l deranjeze, de fapt il prinde foarte putin treaz. el ii face baie, in fiecare seara, ii vorbeste, il rasfata. in schimb... noi 2 ne-am racit cam mult. cred ca ii e greu sa accepte ca nu mai e singurul rasfatat. eu sper sa mai am rabdare... si ziceti ca la bb2 situatia sta diferit??? se maturizeaza pana atunci?

Mergi la inceput

Citat:
In mod normal pana la ce varsta trebuie sa bea bebe LM?Sa nu imi ziceti pana la 2 ani ...

daca mai ai energie, pana pe la 6 luni. orice depaseste 6 luni e bine venit . oricum, daca iei decizia sa opresti LM, incearca-l cateva zile cu LM + LP si schimba-l treptat.chiar daca ii dai 3-4 zile doar LP, mentine ritmul la muls, sa nu scada lactatia. eu n-am avut optiunea asta si s-a trezit direct cu LP si de atunci problemele cu kk... asteptam niste minuni de la mar dar nu au aparut tot la 2-3 zile presteaza.

Mergi la inceput

cami, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
[...] Azi vreau sa fac asta!

Alina,dar cu ce am gresit de ma pedepsesti asa tare? Yo ma abtin de la dulciuri si tu imi faci in ciuda ?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Si mai e si buna rau! Bravo ca poti!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput