Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
Andreea82 spune:
Buna dimineatza de amiaza si de la noi ![]()
La multe, multe lunite pentru sarbatoritii zilei! Sa creasca mari si sanatosi
Puiutza, La multi, multi ani fericiti! Multumim de tratatie

Anuta, capul sus ca trece si perioada asta grea. Mai are si al meu sot iesiri cand o tine pe Ale de 5 minute in brate si el nu mai poate

...ca nu are nervi de asa ceva, ca e obosit, ca...
Pe de alta parte insa ma ajuta cat poate, noaptea nu se enerveaza, la inceput cand plangea Ale noaptea dormea langa ea ![]()
![]()
![]()
Incearca sa discuti cu el cand nu sunteti nervosi si obositi si poate te intelege si el pana la urma. Multi

mihaelka77 spune:
LA MULTI ANI PETRU!!! La cat sunt de zuza il uitasem pe sarbatorit 

Eu mai am un singur neuron si nu stiu pe unde circula. Mi-a pus un afis cu "vin imediat" acum multe luni si de atunci il tot astept sa se intoarca. Asa ca iertare Mari ca l-am omis pe Petru dar neuronul meu plecat in vacanta e de vina!!!
Multumesc ANA, ADELINA si IUNIA pentru PM.
In disputele cu sotii nu ma bag ca noi dormim fiecare in patul lui la distanta de un continent
asa ca nu avem nici un fel de divergente
Sunt sigura ca nu va mai fi atata liniste si armonie din februarie
camy81 spune:
BUNA FETELE
Nu stiu daca cineva inca mai savureaza cafeluta dar eu daaa![]()
Am reusit si eu sa va citesc in sfarsit si ce ati scris ieri pt. ca eu am fost absenta![]()

PUIUTZA

LA MULTE LUNITE FERICITE BB SARBATORITI AZI

ANA curaj ca treceti voi si peste asta
va
ca plec sa pun amiaza![]()
CAMI mami de
ALEXIA 27.01.2006 si
CARINA 10.10.2010
LoraG76 spune:
'Neata la amiaza!
Am lipsit pana acum, ca am avut de facut mancare. Ma saturasem de-atata carne, asa ca azi va invit la ciorba de legume cu urzici (mai aveam 2 pachete la congelator) si varza calita. Nu's daca o sa-i convina bolfoseniei varza calita diseara, dar eu sper ca da, ca tare-mi era pofta. Un meniu mai "taranesc", asa.
Puiutza, "La multi ani" fericiti si sanatosi!

Ana, calmeaza-te, ca o sa fie bine si-o sa treceti si peste asta...nimic nu e anormal, tuturor ni se intampla, totul e sa va pastrati calmul.
Intr-adevar, femeile si barbatii vin de pe planete diferite! ![]()
Ma duc sa mananc cat doarme bolfosenia. O zi buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Mihaela, ce mai mananca Petra? Cum decurg mesele la voi? Eu i-am introdus nou cartoful in supa - adica il fierb alaturi de celelalte legume si-i pun si-n blender cand pasez. Asta de vreo 3 zile. Momentan, vad ca nu a avut probleme cu nimic. Eu inca nu i-am inlocuit o masa, totul decurge la fel - cateva lingurite de mancare, apoi, dupa jum. de ora, biberonul.
Chichiuta, voi ce mai faceti? Ce mai face bebe Tomita?
Pity, n-ai mai trecut de multa vreme pe-aici!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
ana_25 spune:
Multumesc de sustinere!
cate un
la fiecare!
ANDREEA una vb cand suntem calmi si alta facem cand e (suntem) nervos.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
mihaelka77 spune:
Lora nici noi nu am inlocuit o masa. Acum e mai greu cu lingurita din cauza dintilor; nu prea are rabdarea, vrea sa composteze lingurita dar macar cateva inghitituri tot ii dau pe zi. Si pe mine ma tenteaza sa incerc cartoful.
I-am mai dat suc de mere, pere si gutui sau morcovi (diferite combinatii ca nu prea e fan ceai si trebuie ceva hidratare), supa in care am pus si ardei, dovleac copt. Cam tot pe aici ne invartim, nu prea am mult idei .
I-am dat orez de la Nestle si am mai luat de la Humana cereale cu piersici i maracuja dar nu i-am dat inca (azi incercam).
LoraG76 spune:
Eu cereale nu-i dau inca, pentru ca a mea, vorba lui tati, e un mic "tanculet" - la 4 luni avea 7.300g si 70cm. Deci multa vreme o sa ne invartim doar in cercul legumelor si fructelor. A, si lingurita o molfaie si Adelina la greu. Mai mult o tenteaza ceea ce tine in mana, sa duca la gura, insa e, totusi, prea mica sa-i pot da bucatele, sigur s-ar ineca. Iustinei bucatele am inceput sa-i dau de la 6 luni.
A, inca ceva nelamuriri am: matus-mea din Israel zice ca la ei la 5 luni bebe poate manca avocado, e permis. Oare la noi cand e? Nu ca tin eu musai sa-i dau acum, dar ma intereseaza sb.
office spune:
Buna ziua fetelor! La multi ani sarbatoritilor!
Fulguta, ce curaj ai sa revina bebe la supt.Eu nu mai indraznesc!![]()
In mod normal pana la ce varsta trebuie sa bea bebe LM?Sa nu imi ziceti pana la 2 ani 

...
Meme de
Maiu si
Lulia
office spune:
Voi ce credeti: i se poate da lui bebe un morcov crud in mana la 5 luni sa-l roada?
Meme de
Maiu si
Lulia