Floricele de liliac mai-iun (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna seara!
Artu multa sanatate Sabinei!
Vivela e frumos foc DamianSi Sebi e frumos,dar ce sa mai pui ca e si destept mai maribell!!
Craaaa craa craaaaaaaa
Sunt sigura ca nu ai vrut sa spui ce ai scris,ca daca aia ai vrut sa spui,daca o sa ai baiat sa-ti pui la semnatura:"mamica de fetita frumoasa si baietel urat"(glumesc,evident)
Ehhh,eu am mai spus-o,exista un singur copil perfect pe lume,si fiecare mamica il are.
Despre par cret,mereu se intampla asa,cine il are cret il vrea drept si invers
Saracul parul meu prin ce traume a trecut ca sa devina si el ondulat,numai el stie,mai aveam sa fac pipi in priza,ca restul le-am incercat;dar nu vrea si nu vrea,el are convingere dreapta,ce sa-i faci?
Sebi doarme dintotdeauna in patutul lui,iar salteaua i-am dat-o jos de muuult,de pe la 5-6 luni,cand a inceput sa dea semne ca vrea in picioare.
Dar avem patut din lemn.
Marylenac imi pare rau de sperietura, sa uitati repede amandoi
Eu sunt in stresiune de asta va citesc si eu cum/cand pot,iar de raspuns,scurt si la obiect
Va pupam

PS:si eu imi doream fetita pe care sa o dragalasesc si sa o imbrac in roz,ca pe o bomboana fondanta,dar cand l-am cunoscut pe miezos am si uitat ca as fi vrut altceva inainte.
Un copil e o binecuvantare indiferent ce ii atarna/sau nu intre picioare,cum are nasul,ce culoare are parul/daca il are etc

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Ah, adevar graiesti Cris

Mai, dar ce aveti cu parul cret? Eu il am asa si e adevarat ca mi l-am mai indreptat, dar cred ca de max 10 ori in viata, oricum mie imi place sa fie cret, e asa usor de purtat si de aranjat, nu te doare capul Doar ca inainte il aveam mai cret, acum parca s-a mai lasat, e mai mult ondulat, si tare-mi pare rau dar asta e, parul cica se innoieste si isi mai schimba structura la fiecare 10 ani...

Marylena biata de tine, cred ca ai tras o sperietura, bine ca nu s-a intamplat nimic, vor mai fi de-astea, nu esti super-mom sa fii non stop langa copil! Eu o mai las pe Patricia sa se joace in patut sau in tarc si merg sa-mi mai fac din treburi prin casa. Noi am lasat patutul pe nivelul intermediar, dar marmotzica deocamdata nu se ridica in picioruse decat rar, mai mult in genunchi si se prinde cu manutele de margine, sper sa nu-mi faca si ea vreo pozna, ca tare-i nazdravana si neastamparata! Cum o vad ca se ridica in picioare insa, o sa las patul jos de tot.

Aly, nici eu nu pot dormi cu pitica in pat, o mai iau spre dimineata uneori dar dorm iepureste, nu ma odihnesc deloc.

Corina, felicitari prietenei tale, e ceva sa tii sarcina gemelara 38 de saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
O cafea tare? Un ceai fierbinte?
Ca eu sunt cheauna de somn si oboseala...
toate cele bune!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Buna seara!
Ehhh,eu am mai spus-o,exista un singur copil perfect pe lume,si fiecare mamica il are.

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

eu am doi perfecti, ce norocoasa sunt .

eu cred ca fizionomia tine nu doar de par, ci de toate elementele. am vazut oameni frumosi cu par drept, cret, ondulat si oameni mai putin "estetici" cu aceleasi tipuri de par. si oricum, la barbati frumusetea conteaza mai putin, vorba aia "sa fie un pic mai frumos decat necuratul" . frumusetea si "lipiciul" vin din cu totul alte surse decat structura parului.

eu pe damian il las pe covor, pe paturica. mi-e frica sa-l mai las in pat, el sta in fund si isi face avant, se arunca in cap. a facut-o de cateva ori , el nu s-a lecuit, dar m-am lecuit eu.

of, ne chinuim si noi tare rau cu primul dintisor... speram ca el macar sa scape de chinurile astea.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
O cafea tare? Un ceai fierbinte?
Ca eu sunt cheauna de somn si oboseala...
toate cele bune!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

De toate, va rog!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Si pentru Sofia locul de joaca este pe covor pe o paturica , este mai ok ... cel putin pana acum ... dar a descoperit ca poate merge de-a busilea si s-a cam terminat cu linistea ; trebuie sa o supraveghez non stop ca o atrag toate cablurile si prizele din casa ( cu prizele mai e cum mai e ca le-am protejat pe toate, dar tot ma stresez si nu o las sa mestereasca la ele cu degetelul ei mic si subtire ... bine-nteles ca ar vrea sa scoata priza din perete ). Seamana cu tat'su ... mestereste la carucior, la carusel, tranteste telecomanda ca sa ii sara capacelul care protejeaza bateriile si altfel sa ajunga la ele etc ). Harnica fata, ce sa mai zic.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Nicoleta multumim pt , ceai! Eu mi-am facut o cana de lapte cu cacao.
Daca m-am culcat la 21:30 m-am trezit si odihnita, bineinteles ca m-a lasat si Justina.
Ne chinuim si noi cu primul dintisor..e maraita, azi nici nu prea a vrut fructele, fff greu am reusit sa-i dau.
Am scris mesajul cu ea in brate. Abia am putut sa scriu ca se impinge in toate partile.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna ziua fetelor,

hai ca si noi suntem mai bine, maine cred ca scapam de tratament; bebe mai haraie asa din piept dar sper sa treaca, facem aerosoli in continuare.
Vad ca mananca si mai bine acum, sper sa o tinem tt asa.

In schimb eu am racit binisor da.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna ziua fete dragi,

intr-adevar asa este,iti iubesti neconditionat copilul indiferent cum are sexul,parul,urechile,nasul,pentru tine oricum e cel mai frumos si destept copil pt ca este al tau,cand am ramas gravida noi eram siguri ca-i baiat,asta ne si doream,cand ne-a zis la echo ca-i fata am ramas amundoi tablou,nu ne asteptam...de ce?nu stim, iar acuma mi-e draga de mor si daca ar fi sa aleg la al doilea parca tot fata as vrea sa fie numai ca nu o sa fie cazul,ne oprim la unul

marilena cand am citit ce ti s-a inttamplat mi-o tot inchipui pe emma cum topaie si sare din patut,ca si ei bara ii ajunge undeva la piept si e tare neastampara,numai in picioare sta,se balangane,topaie,eu tot o pun in fundulet ii dau jucarii da nici nu se uita la ele,se ridica imediat,ar sta toata ziua in picioare iar cand se plictiseste incepe sa tipe,si ma tipaaaaa de ma dor urechile si capul,cedez,las treaba balta si o iau in brate ca altfel nu-i chip sa te intelegi cu ea

fetelor voua copilasii dupa masa mai vomita din cand in cand?ca noua ni se intampla cam des in ultima vreme,cam la doua,trei zile dupa masa de fructe la o ora imi vomita aproape tot.... am urmarit-o si eu zic ca ar fi din cauza degetelor care si le baga pana in gat si-si face a voma insa mi-a vomat si asa fara sa-si provoace

sanatate multa copilasilor bolnaviori!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Seara buna si de la noi
Vad ca azi nu am mult de recuperat cu cititul ca a fost f slaba activitate pe-aici .
Fetele care sunteti la cura de slabire cum merge ?
Eu m-am apucat de 10 zile si e cura nesanatoasa care o tin eu de obicei, prin infometare.
Nu prea am rabdare cand vad ce incet merge acul cantarului in jos

Tatyana si Alexandru mai da afara dar nu imediat dupa masa , s-a intamplat cam la 3 ore dupa masa cand a scos aerul i-a venit putin din pireul de fructe dar cam cat o lingurita de 5 g, cred ca era surplusul.

Azi mi-a sosit prin posta cartea cu cele 350 de retete pt bebelusi si copii pana la 3 ani si am inceput sa o citesc pagina cu pagina cu toate ca la inceput nu spune nimic din ce nu stiam, deci deocamdata nu m-a impresionat.

Si, in alta ordine de idei sunt in cautare de cresa pt. copii ca as vrea sa renunt la bona si stiu ca nu as face fata singura avand in vedere ca nu am pe nimeni din familie in Cluj.
Initial m-am gandit sa imi caut alta bona dar mi-am dat seama ca nu are rost sa tot schimb pe bone cum am auzit pe la altii ca nici una nu m-ar multumi suficient si nici o bona nu se va gandi niciodata la toate asa cum face o mama, pt. ea e doar un job.
Sotul meu zice ca ar trebui sa ii spun tot ce nu imi convine la ea dar ar fi chiar prea penibil ca ar trebui sa ma duc cu lista
Asta e daca nu i le-am spus la timp ”sa n-o supar” suport consecintele.

As vrea sa ii duc la program scurt, doar dimineata ca sa reusesc si eu sa mai fac ceva acasa .
Fetele care aveti copii mai mari l-ati dus careva pe primul copil la cresa ?

ca stiu ca dintre floricelele de liliac nu e nimeni la cresa

Mergi la inceput