Floricele de liliac mai-iun (48)
Raspunsuri - Pagina 11
NicoletaB spune:
Neata!
O cafeluta/ceiut de la mine!
O zi frumoasa va doresc!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
cris_09 spune:
Neata!
www.eplante.ro/poze_art/146.jpg" target="_blank">Cafea pentru toata lumea!
Cristina,
mamica lui Sebastian Mihai
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.20108 lunite frumoase
povestea stelutei de mare
Crissy_C spune:
Neatza!
Rocsyyyyyyyy, intreb si eu ca nu-s in tema
: sigilarea asta a molarilor se face din 6 in 6 luni pana cand? Toata copilaria?
corinasmile spune:
Neatza!
Multumim pentru cafea, fetelor!
Sa vedeti ce cupil muzical am io ![]()
De fiecare data cand ta'su pune mana pe chitara, "canta" si ea. Aveti dovada pe webshots + cateva poze noi (scuzati calitatea video, s-a pierdut undeva pe drum la upload).
Crissy_C spune:
Fetelor, oare care-i cel mai bun moment sa mutam copilul in camera lui? Exista asa ceva sau depinde de fiecare bebe in parte? Noi pana acum am tinut-o pe Patricia cu noi in camera, in patutul ei, ma rog, o mai iau cu mine in pat daca se trezeste prea dimineata
, dar de regula da sa se trezeasca pe la 6, ii bag suzi si readoarme pana la 8, deci cu acest program pe care si l-a facut ma gandesc ca ar fi un moment prielnic s-o mutam in camera ei. Sper sa nu aiba probleme de adaptare, ma gandesc ca acum cateva luni probabil nu si-ar fi dat seama in ce camera e pt ca nu se ridica in genunchi sau in fund si nu ne cauta cu privirea, dar acum o face, pe de alta parte atunci se trezea mai des noaptea si mi-ar fi fost mai greu...
Voi cum ati facut/intentionati sa faceti?
corinasmile spune:
Vero, tot vreau sa te intreb: de unde ati luat buburuza aia mecanica, cu care se lupta piciul tau?
Sau cum se numeste, cine o produce?
Merci 
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Vero, tot vreau sa te intreb: de unde ati luat buburuza aia mecanica, cu care se lupta piciul tau? Sau cum se numeste, cine o produce? Merci ![]() Corina, mami |
eu am luat-o de la o mamica
e marca playschool
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
lenabum spune:
fetelor cum sau comportat copilasi vostri cand au iesit dintii?
bia a fost maraioasa toata noaptea,are febra 38.2 ,o doare gurita,face kk des si moale si refuza papa
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si
mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
mamanati spune:
Buna fetelor,
Merci de cafea. Desi e pranzul deja, o savurez cu placere.
Of, ce ma bucur si eu caci in sfarsit a plecat vechea proprietara de la apartamentul nostru si ne putem apuca de renovari. Tre sa terminam cat mai curand posibil, sper in 3 luni, caci in iunie (si chiar de ziua lui Bety) vom fi pentru prima data nasi!
Corina,super tare filmuletul, ce scumpa e Maria. Tre sa iau cat mai curand un autograf de la voi, ca vezi in cativa ani nu mai razbat la mica vedeta.![]()
Rocsy, 
Lena, imi pare rau ca se chinuie pitica asa. La noi primii doi au iesit OK, fara febra, doar putina maraiala. Acum iar o dor gingiile, mai tare plange seara, dar in general fara febra (deocamdata).
Si Cami de pe la un an e prietena cu periuta de dinti. Pe la 2 ani juma, ma dispera, cu plansete ca vrea sa-si spele dintii de 4-5 ori pe zi... cu pasta neaparat. Gurita a invatas sa o clatreasca pe la 3 ani.