Pepenasi de iulie-august 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
voiam sa va multumesc pt ganduri..si sper sa nu fiti suparate pe mine pt ca nu am vrut sa vb cu nimeni...nici pe mess..nici la telefon. Pur si simplu..nu pot sa vorbesc...
am vazut ca ati citit ...si probabil stiti ca nu are autism...vom vedea maine in urma eeg-ului ce vom afla...
nu-mi gasesc cuvintele...pur si simplu nu stiu ce sa spun... pt ca nu mai doresc sa iasa circul de data trecuta..aici la pepensi din pacate ma simt ca pe un teren minat....
voiam doar sa va multumesc pentru gandurile voastre indreptate catre noi. chiar va multumesc din inima!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Ce mi-era teama tot s-a intamplat, s-a molipsit si Aida de la mine [:(((]. De ieri a inceput sa faca febra, azi a fost incredibil de molesita, niciodata nu a mai fost asa (alta data si cu febra mare era vioaie), a vomat de 3 ori si desii mancase doar iaurt am vazut ceva maroniu destul de mult cantitativ acolo si ne-am speriat sa nu fie sange asa ca am fost cu ea la doctor. Concluzia a fost ca ala nu pare sa fie sange ci mancare de ieri (nu am inteles de ce nu a facut niste analize ceva ci doar si-a dat cu parerea...). Nu a prea vrut lichide, sau ma rog ce a vrut a vomat dupa aia. Acum seara insa a fost mai bine, a mai baut niste apa, a luat cateva linguri de supa si a mancat multa paine la cererea ei. Uf, sper sa isi revina repde-repede ca nu am mai vazut-o asa Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
sanatate multa puiului mic!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Didi81 spune:
Camy, multumesc mult
. Si tinem pumnii sa iasa bine eeg-ul!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Marina_1609 spune:
oooo, Camy, speram sa iasa bine eeg-ul. Dar fii optimista. cu siguranta va fi bine. Am vazut ce tot povesteai la odiseea voastra. Momente din acelea am avut si eu cu Sofia. si acum mai face tot felul de chestii ciudate. iar de jucat...te plangeai ca nu se joaca singur mai mult de 10 min. Pai Sofia nu se joaca nici acum mai mult de 2 minute singura! Numai Sib stie cat de paranoica sunt si cum o stresez cu diverse aiureli....
Iti zic astea ca sa te incurajez...
Asteptam sa vii cu vesti bune!
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Marina_1609 spune:
Didi, multa sanatate Aidei!
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
vias spune:
Marina
mai..si eu cred despre mine ca exagerez...dar mai cred si ca ORICE OM NORMAL IN LOCUL MEU AR FI LA FEL!!!
I-am facut azi eeg-ul...nu are epilepsie... de fapt..nu arata ca ar avea ceva..totul e normal si perfect.
Mi-a spus ca mai sunt copilasi care au astfel de momente..care in timp pot trece...sau nu...
Ideea e ca deocamdata nu facem nimic, pt ca nu avem ce trata, trebuie doar sa il urmaresc in continuare atenta (sper eu si fara prea multa paranoia
)
Deocamdata episodul asta ramane asa..si sper sa nu mai fie nevoie de nimic..sper sa dispara
Dar va multumesc SINCER pt ca va ganditi la noi.
Chuny spune:
Camy, ma bucur mult ca e asa! si sper ca si eeg-ul lui Vladi sa iasa la fel de curat! Din pacate multi copii sunt descoperiti tarziu ca fac absente, tocmai pt ca uneori sunt greu de identificat de catre parinti. Asa ca in caz de banuiala mai bine verificat.
Marina, ![]()
vias spune:
Syb eu sper din toata inima ca si eeg-ul lui Vladi sa iasa la fel de bun ca si al lui Flavius. Eu doresc tuturor copilasilor si nu numai sa le fie bine..sa fie sanatosi..nici un copil nu trebuie sa sufere...ma doare sufletul cand vad copilasi suferind...si cate o particica moare cand vad parinti cu copilasi bolnaviori..pt ca stiu zbuciumul interior...cunosc neputinta si suferinta!
Va multumesc pt gandurile bune!
Tecky spune:
Camy ma bucur ca te-ai linistit!
Syb tin pumnii sa fie totul bine!
Didi sanatate multa pt amandoua!
ina C spune:
Camy, multi pupici si din partea noastra!
Si sa fii in continuare tot asa, pentru ca esti o mama minunata !

Ma puteti ajuta si pe mine sa ma hotarasc daca inscriu copilul la o gradinita cu program normal sau una cu program prelungit?
Dezbat zilnic avantajele si dezavantajele, dar se pare ca imi lipseste un mic impuls.
Multumesc.