Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 15
Ramonika spune:
shtephy multumesc mult pt. raspuns. deci nu cred ca e cazul sa-mi fac prea mari probleme, daca tu ai avut anestezie generala si ai facut doar 3 ore pauza de , eu voi face locala, doar la dinti/masele. probabil ca voi scoate primul lapte (daca pot ) si atat.
pupam Iustinutul racit sa-i treaca repede.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
lylyana.ion spune:
Lidia
nu am cumparat test mai astept o zi doua
multumesc pt incurjarile cu serviciul, sper sa fie bine pt toti
Ramonika spune:
asa, in sfarsit a adormit, credeam ca nu mai doarme azi
shtephy nu ti-am raspuns la intrebarea despre Vladut momentan motanul e la mama, care mai are o pisica, Fulgusor l-am dus in august cand ne-am pus centrala si era deranj la noi in casa si a ramas acolo. pentru moment e mai bine asa, pt. ca Ruxi merge numai in 4 labe si ar culege prea mult par de pe jos, daca ar fi motanul aici. cum baga ea in gura tot ce prinde, sigur ar baga si par... oricum il vom lua inapoi cand va merge mai bine in picioare cretulina.
nu mai pot sta, ca-mi curge nasul si stranut si mi-e sa nu o trezesc.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Lidia74 spune:
Raluci inca un link despre branca ursului
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=59745
raluci_b spune:
sarumana fetele de linkuri, vad ca e cam interzisa branca in alaptare o sa mai caut
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
simina_kin spune:
http://www.radiozu.ro/farse/farsa-cufureala-la-solar-45
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
Ramonika, uite si linkul astawww.anesthesiaweb.org/breastfeeding.php" target="_blank">despre alaptat dupa anestezie.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
grigore_tina spune:
slingul de vara
Si buna seara.
Geo doarme.A adormit in 5 minute.
La pranz a adormit foarte repede.Fara plansete.
.
Azi m-am dragalit cu fi-miu.Am fost singuri asa ca ne-am facut de cap.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
many_bani spune:
Laurici eu stiu ca se tine cont de varsta gestationala si nu de cea echografica, cea echografica se modifica de la un echo. la altul
mami de Vlad (29.10.2009)
miany75 spune:
buna seara!!
am adormit un pui mic,care era rupt de oboseala...am reusit si am iesit pe afara ,la sanie...asa ca l-a doborat plimbarea!!
voiam sa zic,daca foloseste cineva Aptamil junior,donez cu drag o cutie de 800gr,expira in 2012;e pacat sa il arunc ..