Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 14
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumi_calin vaiiiii ce de variante de mic dejun!!! Eu ii dau in fiecare dimineata fructe simple. Cred ca voi incepe si eu sa mai schimb, dar intreb : atunci cand dati dimineata ou nu mai dati dupamiaza carne? sau cand dati dimi branza, iaurt, cascaval ce mai dati la 6??? ca eu ii dau mereu la masa de seara iaurt, branza si cam atat. Sanatate picilor si printilor bolnavi. Mamica de Calin |
Eu cand ii dau dimineata ou, la pranz ii dau, de ex, spanac cu cuscus sau branza de vaci cu unt si mamaliga, iar daca ii dau dimineata iaurt, seara ii dau cereale cu lapte (mai gros facute, nu ii pun in bibe cereale niciodata, sau cereale cu BV. Cateva exemple
mami de Vlad (29.10.2009)
simina_kin spune:
Mic dejun:
-mare succes are branzica "Hochland creme" pe paine
- fructe blenduite +/- biscuiti
-ou fiert amestecat cu branzica de mai sus + dumicati de paine bagati in gurita de ea
-omleta +/- branzica/smantana
-lapte cu gris/painica/biscuiti/paste
nu-i place cascavalul
nu accepta iaurtel dimineata
N-am incercat dar vreau sa incerc, magiun cu unt si branzica cu unt
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
many_bani spune:
Raluci sunt multe chestii, insa trebuie sa stii cum sa le iei, ca pot interactiona si dai in altele. Asa cum au spus si fetele branca ursului, in multe feluri, tinctura, pulbere, tablete etc, face minuni(nu si la mine) si este recomandat sa ia ambii parteneri, ceaiul de cretisoara buna ptr endomedru, tinctura de marar, buna ptr. fertilitate (da volum si fermitate bustului )etc.
Eu sucul de orz verde l-am luat ptr. revigorarea organismului(dupa un an de alaptat) si are gama larga, actioneaza pana la nivel de celula. Imi place decizia luata , sunteti tineri si faceti treburile pe rand. Este drept ca se cam duce chestia cu CIC 2 din CIC 1, dar voi sa fiti sanatosi
Miany un alt motiv ptr. analize a fost lipsa poftei de mancare de atata vreme, lucru care m-a dus la disperare, si pedi a zis ca i se pare cam incercanat.
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
Multumesc fetele, o astept si pe Andre
Lyly si tu servici hai curaj uite la fete ce bine fu
daca-i dau ou dimineata ii dau si carne la pranz nu prea mai tin cont mereu, insa cum nu are carne zilnic se mai nimereste ziua cu ou sa fie fara carne. la 6 ii dau rondele de ovaz/orez, sau tot asa orez/gris/fidelutza cu lapte
oricum de miercuri de cand am fost la bazin, coincidenta sau nu, mananca de rupe, orice
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
Lidia74 spune:
Raluci si eu stiu de branca ursului ca e fff buna pt fertilitate. Sotia unui prieten nu ramanea deloc insarcinata si dupa ce a inceput cura cu branca ursului a ramas gravi
Lidia74 spune:
Uite mesajul lui Andre despre cum se ia branca ursului:
”15 picaturi in putina apa de 3 ori pe zi, inainte de masa, pana la ovulatie, cand se aprindea testul ca vine ovulatia, le lasam. Asa mi-a zis homeopatul, ca daca raman insarcinata ii face rau la samburel, deci dupa ovulatie pana la eventualul ciclu pauza. Parca scria si pe prospect. Sotul 15 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa, toata luna. Am cmparat 20 de sticlute ca nu mai credeam ca pot ramane gravida vreodata si am ramas dupa primele 2 luni.”
miany75 spune:
many david n-a mancat niciodata grozav nici lapte,nici solide...acu,de cand cu cuiul de la pedi,l-am urmarit si eu mai atent si nu stiu mi se pare mie sau chiar e usor incercanat..daca ii pun pe ai mei sa-si dea cu parerea,iar zic ca-s dusa...mno,scuze ca tot te bat la cap..
raluci ce fain ca ai unde merge la bazin!!! asa m-as duce si eu cu david (imi place si mie apa de mor)...nu cred ca e coincidenta papatul lui Bubu...imi amintesc de frate-miu,care facea volei, ii manca si urechile la maica-mea(venea de la volei,bea un litru de lapte ca apa ,dupa care manca;dupa alte doua ore intreba ce mananca)....
p.s puiul doarme de 2.30 min,sunt curioasa daca mai doarme ca e si tati langa el..de regula,cam asta e targetul!
monica_80 spune:
raluci uite cate ceva despre branca ursului aici http://www.formula-as.ro/2010/906/medicina-naturii-44/miracolul-romanesc-branca-ursului-12124 si aici http://www.sfaturimedicale.ro/branca-ursului-(heracleum-sphondylium).html
Mami fericita de printesa Mariuta
miany75 spune:
ca tot vorbeam de meniuri...
lapte 120ml
mic dejun: un sfert/juma de felie de paine de pate ficat (facut de mine,din ficatel de casa)o feliuta de ardei rosu(asta a fost noutate,l-a halit pe tot -il lua de pe soldatei si in gura cu el)+ juma de iaurt; dupa vreo o ora a papat cateva feliute de mar si juma de banana ( a venit buni cu ele si i-a dat,nu ma gandeam ca mai vrea)
ptr.pranz avem: ciorbita de legume+orez+carne vita
cartof copt+putin unt si pastrav la gratar,cu mujdei de usturoi( cred)
seara: nu stiu inca..