Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Niatza!!!
E Weeekend!! rise and shine, chiar daca vremili afara is urate
Zmau aspira si fetili freaca menta. Laura A bine ca lipitoarea nu te-a dezbracat, eu m-am trezit cu pantalonii de pijama trasi jos de Amalia
Tare ma bucur sa vad atatea fete care au intrat sa mai povesteasca aici
Smara, noi suntem la extrema cealalta, rechinasa nu mai suge la san, dar nici lapte nu bea. Dimineata primeste un iaurt, iar seara haleste maxim 150gr cereale cu lp, ii mai strecor si branzica de vaci in cereale. Nu stiu cum sa o fac sa accepte lv...
In disperare de cauza cred ca o sa cumpar lp..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Neatza,
Renus doarme numai cu tzatza in gura, insa am citit in toate cartile posibile am vb si cu pedi si cu supernnay, sa nu ne impacientam sunt unii copilasi care asa fac pana la 2 ani, au nevoie mai multa de noi, deci rabdare
Laura- o placere sa te citesc
Dana imi pare rau de diagnostic, dar e bine ca e forma usoara eu zic ca David e un luptator si o sa fie bine
Remus bea si peste 500ml de apa intr-o zi alteori si mai putin.
Weekend frumos printre fulgi
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
lylyana.ion spune:
Neata!
Incep cu motivarea absentelor: copil mucios si febrilos, urmat de tasu, iar acum sunt eu... dar asa-i cu "primaverile" astea in mijlocul iernii!
Licu, Smara felicitari pt rezultatele bune. Sa va dea Dd putere sa va ocupati si de copilas si de samburel
si acu' ca o paranteza, eu tot fara rusi sunt, intarziere 7 zile, am sa mai fac un test azi...faza e ca daca ar fi sa fiu gravi, ar tb sa am vreo luni, iar eu n-am niciun alt semn sper la o dereglare si atat
Lumi_C bafta cu analizele!
Dozz Alexul sta in sling, dar n-am mai avut ocazia sa-l port in el, si mi-a dat si Monisu slingul ei fix, si n-am apucat nici macar sa-l probez
Am vazut pozici frumoase cu Ana si Santi, dar pe cele de la aniversarea Anei parca tot nu le-ai aratat...ori ma insel eu?
Raluci sper sa va iasa bb2 repede si fara sa fie nevoie sa opresti alaptarea lui Renus, care este un adorabil la bazin
Rgagapie, mie una imi pare rau ca ai trebuit sa renunti la alaptat, dar fiecare stie mai bine...ai o tarancuta frumusica tare
Lidia, te citesc cu drag, ma bucur tare ca postezi asa des. tu cum mai stai cu sanatatea?
Gabitza zic si eu ca ai copii cuminti, in ceea ce priveste somnul, cu mancarea...poate au si ei mancaruri preferate deja
Na_bo aici nimeni nu este intrus. toate avem acelasi interes, cei mai bun pt copiii nostri, de la mancare pana la educatie. fiecare mesaj postat poate fi de folos altcuiva. pup Amalia mica, "surioara" lui Alex
pupam si "fratiorii" Rares de Magda si Mateo de Mihamora(sanatate ), ca sa nu se supere
Tina sa folositi cu placere slingurile
Many ce ati facut cu analizele lui Vladut? sper sa nu fie nimic grav! pupici
Laura_A felicitari pt Gargarita mergareata
Miany bine ai reaparut! ai un cretzulin suuuuperb
sper ca noaptea trecuta a fost doar o exceptie, si datorata lunii
Cristina sa-ti traiasca sotul! si la Alex imi pare un dintisor putin ciudat, nu stiu daca ciobit sau asa e forma, pana una alta il las asa. nu ma lasa pe mine sa ma uit dar un stomatolog
nervii fac parte din cotidian
Shtephy imi pare rau ca si voi faceti parte din categoria muciosilor. mi-e dor de tine!
am vazut pozele cu strumfii
Ancutz lasa butoiul ca pun batul pe tine
facem clubul alpinistilor?
Simina afara si cu tine! (din butoi, a nu se intelege altceva)
Ali nici eu nu cunosc produsele respective, defapt nu prea cunosc ca nu folosesc
Alex bea intre 200-500 ml de apa.
Smara nu stiu limita maxima, dar de ce nu ii dai lui Timi laptele la 5-6 cand se scoala, la 9-10 micul dejun, la 12-1 pranzul, la 5 gustarea si seara iarasi lapte? printre mesele astea ii mai poti da fructe/biscuiti. parerea mea, pam-pam
Dana imi pare rau de confirmarea diagnosticului, dar va fii bine, noi suntem alaturi
cand ziceai ca vizitezi Ro?
si noi ne incadram la categoria alergatori de performanta
Dankutza, felicitari pt show! succes la urmatorul!
Flo ati scapat de bubite?
strig si catalogul repede:
Andreeeeeeeeee avem nevoie de capucine si frapucineeeee! se audeeeeee??
Lumi_R tati e plecat, de ce nu esti cu noi?
Di cum s-a acomodat tati de muschetari la noul job? cum merge germana? ce fac muschetarii? v-ati mutat la Tm?
Broscutzoooo te-a doborat munca?
Lili cum ati petrecut zilele fara tati? mai zi-ne ceva de frumoasa Lila!
Coque ce fac urechiusele lui Matei? s-a confirmat otita? sanatate!
Monis si matale cam rarut pe aici...ce face Santi? da semne de plecare singurel?
madam K de Albastrel nu ne mai spui nimik???
Rony nu ne-ai mai scris in ultima vreme, nici in parc nu ne-am vazut...
Ava ati petrecut frumos de Rev? am vazut pozici. cum a fost fara gemenasi? ce mai fac dragii de ei?
Monica, Tinonino, Mitzi. Alinus, Mami.ilinca, Fdaniela, Dienutze, Biara, Padi, Lauradi, Alinutza, Mariandreai, Cristinica voi ce mai faceti??
acum despre noi: muciosi, curiosi, relativ mancaciosi, dormiciosi cand si cand, ramasi cu un somn pe zi de 1,5-2 h, 8 dinti si 3 masele, cucuiul e pe trecute.
reintorcerea la job va fi de 1 martie, daca se accepta cererea salariala. inca nu stiu ce voi face cu Alex, va sta in familie, sa vedem cum si in ce fel. ma gandesc cu groaza sa nu pierd lapticul, toti imi spun sa nu-i mai dau, ca poate doarme noaptea...
cam atat pe ziua de azi, si pe saptamana asta cred
va mai las o si un ceai ca e tare tare urat afara, brrrr
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Intrebare: Cati ml de lapte/zi e maximul admis pt un bebe la varsta asta? Timi bea dimineata 240 ml lapte de vaca, seara la 8 inainte de culcare 240ml, iar noaptea la 1 inca 220ml. |
offff, tu te plangi ca ar bea prea mult, eu ma plang ca bea prea putin.Bea doar seara lapte, maxim 180 ml.......dimineata nici nu mai incerc sa-i dau, a renuntat de mult timp la bibele asta
In schimb, daca i-as da un biberon plincu apa sau ceai nu s-ar lasa pana nu ar bea si ultima picatura, asa am ajuns la conc ca nu-i mai place laptele
si : Buna dimineata fetele
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ramonika spune:
neata
am vazut ca multi fulgusori sunt raciti, din pacate si noi facem parte din categoria asta bineinteles ca ne-am molipsit de la tati
de fapt mai mult eu, pt. ca Ruxi numai joi s-a simtit mai rau si a avut febra, insa eu ieri am crezut ca mor de rau ce-mi era: febra, durere de cap si spate, azi raceala, muci, tuse, tot tacamul.
in plus, am fost joi la dentist si mi-a gasit 2 masele stricate, asa ca pe 9 februarie ma duc sa mi le plombeze, cica face anestezie, asa ca imi iau gandul luna asta de la conceput bb2, poate pe la sfarsitul lui februarie, daca nu ne-om razgandi...
voiam s-o intreb pe shtephy cum a fost cu alaptatul cand ai facut anestezia pt. mana? ca si eu tre sa fac la dinti si nu stiu cum sa fac cu alaptatul. e de ajuns sa arunc primul lapte de dupa anestezie? ca Rxi suge destul de des si acum.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
many_bani spune:
Lyly, am reusit azi sa strang ceva pipilica asa cum au zis Raluci si Smara, asteptam rezultatele si apoi sa mergem la pedi. Vezi ca poate este valabila si la tine zicala "nu-i ptr. cine se pregateste ci ptr. cine se nimereste". Imi pare reau ca sunteti prieteni cu Dl. M. Deci este batuta in cuie treaba cu jobul, program normal sau de 6 ore?
Dana imi pare tare rau ca s-a confirmat diagnosticul, insa bine ca este o forma usoara, sa speram ca lucrurile merg spre bine si nu spre agravare
Smara sa stii ca atunci cand Vlad a inceput cu greva foamei eu am zis ca de la lapte mult, asa ca am scos bibe de la somnul de pranz si am diminuat si cantitatile, adica seara 210ml cu 7 masuri iar dimineata 180 ml cu 6 masuri. LA inceputuri bibe de dimineata era la 5,30-6 si treptat s-a dus spre 7,30-8. Acum parca s-au mai indreptat lucrurile si la noi cu mancatul, adica mananca intr-o zi fructe, solide, cirbita/supa, iaurt/branzica, cantitati multumitoare.
Vlad se invarte prin casa ca un leu in cusca. Ajunge cu nasul la blatul de la bucatarie, scaneaza ce este pe acolo si sa vedeti ce i-a trecut prin capusor ca sa ajunga se ia. A dus masinuta in dreptul blatului, s-a urcat pe ea si a luat o spumiera, noroc ca este din plastic si nororc ca nu era ceva cutit lasat pe acolo. Am ajuns sa ridicam tot, in curand ne mutam pe dulap.
Am citit cu mare placere mesajele fetelor care au scris in ultima perioada, dar nu va suparati ca nu raspund nominal.
Sa aveti un w-e minunat
mami de Vlad (29.10.2009)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Neata! Simina afara si cu tine! (din butoi, a nu se intelege altceva) |
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lumi_calin spune:
LauraA felicitari ptr.primii pasi ai gargaritei!!!
Smaranditza spunea Dr Culcer zilele trecute pe tv sa nu mai cantarim mancarea copiilor( cum nu cantarim nici noi mesele noastre), ca fiecare mananca cat ii trebuie. Unii copii mananca mai putin( si nu trebuie fortati) altii mai mult. Despre refuzul unor anumite mese spunea ca trebuie intrerupt felul respectiv si incercat cu el dupa o perioada de timp, sau in alta textura. Si eu am o problema ca mananca cam mult si am impresia ca deja ii impun limite . Hai pup
Raluci- imi pare rau de sfatul medicului stiu ca nu e pe placul tau. Tu stii ce e mai bine ptr. voi. Pup si bafta in continuare.
Lyly deci gata hotarat cu munca. Sanatate familionului racit si sa fie testul cum vrei tu.
Dana imi pare rau ca va confirmat diagnosticul. Va dat ceva tratament?
Am experimentat si eu aseara o criza a copilului in magazin. Am zis ca intru in pamant. Nu a mai facut asa ceva pana acum, cel putin nu cu spectatori. Acasa cand face figuri si se tranteste cu curul de pamant( ceea ce se intampla destul de rar) il intind pe jos( sa nu isi faca rau cand se apunca pe spate) si ii spuns sa se calmeze si cand termina circul sa ma caute. eu plec si il las singur. Pana acum a dat rezultat ca ii trece relativ repede apoi vine si ma trage de picior sa il iau in brate. Dar in magazin ce pot sa fac . I-am dat o multime de tampenii sa tina in mana, dar toate erau mingi la el si le arunca pe jos, iar cand nu ii mai dadeam chestia respectiva urlaoffff
we placut
ps la noi ninge asa de fain
Ramonika spune:
lyly, shtephy - wow, ce placinte lungi ati copt
smara - felicitari pt. samburel nu stiu ce sa te sfatuiesc cu lapticul, noi suntem pe si nu stiu cat bea. oricum tind sa cred ca stie el ce vrea.
raluci - tinem pumnii sa iasa bb2 cat mai repede si sa nu fii nevoita sa renunti la alaptat.
cuscrelu si voi cu muci? si noi... sanatate multa lui ginerica
na-bo nu trebuie sa te simti intrusa, chiar daca nu ti se raspunde mereu, de citit citim tot, numai ca e mai greu cu scrisul, a mea cum aude tastele, cum se infiinteaza langa mine...
miha sanatate la toti 3.
lyly poate e cu oki
many sp er sa nu fie infectie. si la cretulina cand am fost la spital i-au iesit in urina leucocite multe, insa la urocultura n-a iesit nimic, si i-au facut 3 analize. tot asa ne-am cam chinuit cu pungutza pt. pipi. la fete e si mai greu.
cristina LMA sotului
laura_a felicitari pt. primii pasi. si Ruxi incepe incet-incet sa-si dea drumul, deocamdata merge tinandu-se de marginea canapelei.
dankutza felicitari pt. show.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
many_bani spune:
Si nu puteam sa ratez, felicitari Giulia ptr. primii pasi.
mami de Vlad (29.10.2009)