Prietene la bine si la greu - 100

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Dana, Miany

Dana, draga de tine, il declaram pe Davidutz chinuitor sef iar pe fii-mea chinuitoare sefa Si Giulia are zile cand efectiv nici nu mai stiu de mine de atata frecush. In seara asta a dat un maxim concert ca vroia numai in bratze. Nu mai zic ca ma dispera cu aruncatul pe jos, mancare, biberon, apa, tot ce prinde. Daca nu ar fi asa scumpa cred ca mi-as schimba meseria de mamica
M-ai facut sa rad cu pusul la loc in raft, asta e de retinut. Mie fii-mea imi da tot, jucariile, imi baga suzeta in gura si tot asa si vocifereaza daca nu le iau (de-abia astept sa trag la suzeta ei).

In ce priveste problemutza cu sternul, sunt sigura ca va fi ok. Stii tu, Dumnezeu e mare, mare!

Miany, si eu am observat ca mananca mai putin acum insa incerc sa-i variez cat pot si cat ma lasa (deja se uita in farfurie sa vada cum arata inainte sa deschida guritza).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

laura cam asa stau lucrurile si la noi;am observat ca e interesat de tot ce e nou sau altfel prezentat..intr-o zi,i-am taiat o maslina in feliute..pana nu a mancat-o toata nu s-a atins de ce mai era pe farfurie...deci trebuie sa ma inarmez cu rabdare cat duce trenul...si sa devin tot mai inventiva..

noi ne-am confruntat cu o criza vizavi de iaurt...nu il mai vroia nici simplu nici cu cereale ..cu nimik....acum a revenit la sentimente mai bune..si..papam fructe asa cand cum...dar,asa cum ziceai au perioade si perioade...deja m-am obisnuit si cu asta...ma intreb va veni si refuzul carnii,ca pe asta o mananca toata every time,mai ales pestele...

Mergi la inceput

si la capitolul "mutrite" suntem pe urmele voastre...azi am iesit afara si n-a vrut nici cum sa vina in parc,voia tot in strada (la masini);l-am luat de manute ,zicandu-i ca mergem la calut,leagan etc...n-a vrut,pur si simplu s-a pus in genunchi in zapada si a inceput sa maraie ( nu era plans in toata regula)...l-am luat in brate si el continua sa maraie si sa dea din picioare...am numarat pana la zece si am inceput sa-i arat una-alta ...abia s-a linistit..

imbracatul e o corvoada,chiar si cand vrem sa iesim afara;dupa ce i-am dat ghetele nu mai are rabdare...se agita ca un pepsi..deschid usa si asa reusim sa ne luam haina si sa plecam....imi vine sa mor!!

Mergi la inceput

fetele va ..ma retrag ..noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Imagineaza-ti ca Giulia a fost asa de cand era mica: rabdare ioc, intelegere pt agitatia ma-sii, nici macar. Mai nou, ii dau caciula si geaca sa si le puna pana ma duc sa-i scot carutzul. Evident ca nu le pune si-si scoate si incaltarile sau desface sireturile....Invariabil ies transpirata insa m-am obisnuit

Merg si eu la nani ca maine avem zi de alergatura!

Noapte buna inca o data si un wk cat mai linistit!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Noi suntem raciti, adica 3 dintre noi, a inceput cel mic, apoi frate-su, si acum eu, toata saptamana au bolit, nopti nedormite...stiti voi..., sper sa le treaca pana duminica si de luni sa mearga la gradi.
Mateo -pleaca singurel din ce in ce mai sigur pe el...nu mai am bebe ...:( incerc sa il si intarc, nu stiu cum o sa fac, e dependent si trage de hainele mele pana ii dau, si daca nu ii dua ma bate ... frate-su nu facea deloc asa, niciodata nu m-a tras de haine...
Angi - ai o fetita tare frumoasa.
RAluci - super pozele, ce fain ca ii place Lui Remus apa:)
Cristina boc- felicitari pt primii pasi ai lui Andrei!
Ionela - multa sanatate!
Ramonika - merci de strigare, felicitari Cretulinei pentru progrese!
Laura - felicitari pentru vestile bune de la eco! Sa fiti sanatosi!
Dankuta - felicitari pentru show!
Smaranditza - felicitari pentru vestile bune despre bebe din burtica! Sigur nu are cum sa ii faca rau lapticul, chiar daca ii dai cat cere
Stephy - ma bucur sa te vad! Vad ca si voi tot in gashca boliti.Multa sanatate!
Ancutza
Lumi- inca nu stim cand venim in tara, dar ajungem anul asta si dam de veste
Tina - sa folositi cu placere slingul,ii place frumosului in el :)

Laura-andreea - felicitari pentru primii pasi ai Gargaritzei!Asa e cu fazele, au perioade cand apar, si dispar asa cum au venit...Si noi avem de astea :) Cred ca m-ai intrebat ceva de gradinita , dar nu mai retin, al meu mananca la pranz acolo, adica la 13 si apoi urmeaza somn. La ora 14 il iau pe cel mare de la gradi(el nu are masa)si vad ce face cel mic, daca nu doarme il iau acasa si il culc, daca doarme il las acolo pana la 16- 16.30.
Many - tinem pumnii sa fie bine cu analizele
Na-bo
Dana - pupam micutul alergator!

Va pup pe toate cele de care nu am amintit mai sus
Am si colorat numele, am mancat si o punga mare de bomboane....ar fi timpul sa dorm...

Va doresc noapte productiva !

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Licu inteles cum e cu tzitzi si cu semnaturica .Las ca te edifici la urmatoarea eco .

Cuscri stii bine ca locul tau nu e la fundul butoiului .Decat daca-i cu ceva alcoale -n el .
Zi-i la cuscru sa nu mai te supere ca altfel scot artileria grea de emoticoane .

Apropo de beuturi ,mai fetelor ,sunt sanse sa o punem de-o bancuta ca pe vremuri ? Si de dimineata sa ne intampine frapucinele de la malul marii? Eu mi-as dori .

Raluci ce vesti ne-aduci de la gineco ... Sper totusi sa nu fi nevoita sa ablactezi .

Lili miss you

Diana mi-e dor de voi ,de povestile cu 3 prunci .Cum e fara tati ?El a inceput serviciul acolo?
Sper ca sunteti bine si sa ne anunti cand sa tinem pumnii pt examenul de germana.

K miss your purple

Smara si eu zic sa-i dai la baiat cat laptic cere .

LauraA bravo Gargaritei pt primii pasi .

Dana cu siguranta David va fi bine ,se va dezvolta frumos sternul lui .
Si zici ca piticutul pune inapoi in rafturi produsele din cos ?? Deh ,barbatii astia...

Mihamora sanatate si voua ! Si noi am inceput in aceeasi ordine ,de la mic la mare .
Mateo probabil ca nu-i pregatit sa renunte la tzitzi si apeleaza la toate mijloacele pe care le stie ca sa pape laptic de mami . Poze?

RamoC cand vine tati acasa ?
Eu zic sa-l lasi si pe Xoricel sa scrie pe forum daca altfel nu te lasa sa butonezi .

Sper sa reusesc acum sa adorm ca iar am ceva insomnii ,vad ca am depasit perioada in care ma puneam cu Isutin in pat si adormeam inaintea lui .

O noapte linistita si un weekend frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ah ,Mihamora ,ce mai stii de Lauradi ? Nu a mai scris de multa vreme si imi lipseste . Mi-ar placea sa o mai citesc macar din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Smara mie mi se pare ca Timi bea prea mult lapte. Dr spun ca trebuie sa bea intre 300 si 500ml. Incearca sa-i dai mai putin lapte ca sa poata papa si solide. La inceput o sa fie destul de greu, dar pana la urma il doboara foamea. Lasa-l la 2 bibe de lapte pe zi, dimineat si seara, iar peste zi dai solide. Cred ca te si speculeaza. Nu rad, ca si pe mine ma speculeaza, mama-mama.
Noi seara bem 180 sau 200ml Lp+cereale. Dimineata, nu primeste solide pana nu bea 150-180 LP simplu.

Ali lui Pinky nu-i plac lichidele. Nu vrea nici fresh de portocale, nici ceai, nici apa. Asa ca ea isi ia apa din lapte, ciorbita, fructe. AM innebunit cat ma chinui sa-i dau. Nu vrea si pace. Din cand in cand, o mai pacalesc cu cateva lingurite de ceai (indulcit cu sirop de agave - fructoza) si f.f.f. rar cateva lingurite de apa.

Dana citind acum, am realizat ca si sotul meu are sternul infundat. Uite ca pana la 32 de ani, habar nu a avut asta ca are sternul infundat. Are un fel de gropita intre ... tate (ca sa zic asa). In rest nimic. Nici nu-ti sare in ochi. Asa ca stai linistita.

Mergi la inceput

Buna dimineata, e pregatita, doritoare?

V-am pupat si cam atat ca am o lipitoare care ma trage de pantaloni

poze

Mergi la inceput