Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 7
X-ray spune:
la melisa fetita elsei de la palat mergem .dar azi aflu de la ce ora,al meu sot a lasat invitatia la birou....
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
gabitzica spune:
La o fetita Melisa mergem si noi, dar nu cred ca e fetita Elsei de la palat. E colega de clasa cu Tudor.
X-ray spune:
mama dar ce coincidenta ,nu e melisa noastra ea are 4 anisori.o mai duci pe ioana la balet asa-i?
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
gabitzica spune:
Citat: |
o mai duci pe ioana la balet asa-i? |
Daaa, e tare incantata ca acum vine si prietena ei si plus ca i-am facut 2 rochite de balet. De luna viitoare sau peste 2 luni o sa aiba sala la UTA si muta grupa lor acolo. Sunt mai mult decat incantata de idee.
X-ray spune:
ooo asta da veste buna ma ingrozeste si pe mine drrumul pana acolo.eli sa hotarat sa incerce ,din nou,din cauza celor doua fetite cu care am fost in concediu,amandoua merg la balet sunt cu ioana in grupa.acum ca au schiat impreuna e musai si baletul.slava domnului ca altfel am incercat toate metodele sa o duc si degeaba.si mi-e ciuda ca-i place, isi pune singura pe youtube balet si face si ea ce fac fetele de acolo ,dar inca mai are in cap experiante neplacuta de acum aproape un an....plus ca ar ajuta-o extraordinar la problema ei cu mersul in interior,mi-a recomandat si ortopedul.si noi avem de un an doua tinute de balet,toata ziua le imbraca.lasa ca mai povestim noi acolo am un pont de facut fusta de balerina din tul in 5 minute,perfecta!
povestea noastra...
X-ray spune:
si daca tot am intrat in forta puteti sa vedeti poze mai vechi si mai noi aici
povestea noastra...
X-ray spune:
am fost in nordul italiei la aproximativ 40-50 km sub granita cu austria la 80 km de innsbruck.statiunea e defapt un mic satuc cochet numit valles in apropierea(19 km) de oraselul brixen sau bresannone. dar sincer a fost cel mai reusit concediu ,cu siguranta de acum incolo tot acolo vom merge.elisa a schiat mai cu stangacie,ea e si mai micuta decat restul,in ultimele doua zile i-am luat instructor numai pentru ea. dar i-a placut sportul ca atare si acum arata la toata lumea cum face ea "frena" sau felia de piza.eu am avut partia albastra in spatele hotelului ma urcam pe schiuri si ma dadeam imediat.plus ca am fost 14 familii de romani toti cu copii.ca acasa ce mai.
povestea noastra...
gabitzica spune:
Citat: |
.plus ca am fost 14 familii de romani toti cu copii.ca acasa ce mai. |
Pe blondina mica o stiu de la balet
Sotul tau a schiat? Ca n-am vazut nici o poza sugestiva...
gabitzica spune:
Alina te rog frumos sa pui poze mai des. Am ajuns deja la cele de la ziua ei. Asa imi place cele cu Mihnea si cu buchetul de flori in mana