Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 6
adablackcat spune:
Sara' buna! Am fost la doctorita care i-a vazut marti sa-i asculte sa vedem imbunatatiri. Iulia continua de duminica cu antibiotic oral iar Vlad continua cu genta+ampi intravenos cel putin pana luni cand mergem iar la ea.
Eu cred ca de duminica ma voi bucura de prezenta soacrei si a strabunicii copiilor (adica mama soacrei). Vorbesc serios! Adica io chiar ma bucur. O sa stea cu Vlad, o sa scap de stresul mancarii... Pe Iulia sper s-o duc de luni la scoala, ca e ultima saptamana si colegii ei au dat deja ceva teste de evaluare.
MA duc sa impart pijamalele! Noapte buna!
Alina, pupacim pe Ade, ca tot ii place, ca sa se faca bine!Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Ada, ce fain ca vei avea ajutor!
Despre copii ne-am vorbit la telefon, nu mai scriu nimic.
Si la Dragos in clasa sunt cativa copii bolnavi, inclusiv doamna a lipsit de 3 zile.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
niko_26 spune:
Multumim pentru urari Ada!
La multi ani Miha si Ducky!
Sanatate la puiuti si adulti!
Si eu ma inscriu in randul muciosilor si tusitorilor!
Ieri am fost terminata, am facut febra si am stat in pat ;n-am mai facut febra de ani buni!
Copiii sunt binisor, Maia a facut si ea febra o zi, dar a scapat de ea cu panadol, doar ca am fost la ORL-ist, ca mi se parea ca nu aude destul de bine, si a zis ca are ceva lichid in spatele timpanului, si cica de la polipi i se trage, ca are polipii mariti si de cate ori i se infunda putin nasul, face otita.Mi-a dat ceva picaturi de desfundat nasul care zicea ca nu creeaza dependenta, Rinonef-T, si cam atat.Zicea ca polipii tot cresc pana pe la 12 ani si daca tot ii fac probleme si mai face otite repetate trebuie scosi in anotimpul calduros.
Bogdi face febra de ieri noapte, tuseste putin si are nasucul infundat.S-o fi virusat de la mine...
monica70 spune:
La multi ani Miha, Nico si Ducky!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Claudelu spune:
La multi ani, DIANA
La multi ani, MIHA
La multi ani, NICO!
Sa fiti sanatoase si iubite
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
gabitzica spune:
la multi ani Miha
La multi ani Nico
La multi ani Diana
Pentru restul
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
flavia ramona spune:
Diana
Miha
Niko
Va doresc multi multi multi ani fericiti. Sa fiti iubite.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
maria_rubi spune:
La multi ani: NICO, MIHA, DIANA!
Multa sanatate ca sa va vedeti copiii realizati si nepoteii!!!
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
X-ray spune:
LA MULTI ANI IN NOUL ANI![:I] of si ce rusinica imi e....
la multi ani si multa sanatate sarbatoritelor de azi si celor care si-au sarbatorit ziua in ultima luna.
la multi ani mara!
scuze dar am fost suuuper prinsa in ultima vreme.si acuma sunt dar eli e rupta de la zapada si profit ca doarme....
imi pare rau ca sunt atatia prunci bolnaviori.eu pt tuse am o reteta la eli: sinecode(asta pe bune e un super sirop) cand era tusea seaca si cand incepea sa rupa bine rynatiol.alina eu i-am dat elisei romergan cand mi-a facut pneumonia,tusea pana lesina aproape, vomita tot de la atata tuse.numai asa am reusit sa o fac sa doarma 3 ore linistita si altfel a fost si dupa.un copil obosit nici nu poate sa lupte cu boala.eu cu sotia lui geanta am colaborat atunci,defapt ea mi-a pus-o pe picioare.
si ca homeopate in ch5 bryonia sau spongia(daca e si raguseala) cam de 3-4 ori pe zi 5 granule,apoi cand da sa rupa dar nu se desprinde bine antimoniu ch5 3-4 ture de 5 granule si la sfarsit cand e fff productiva natrium sulfuricum.astea le am de la andron si la noi functioneaza.
eu va doresc tuturor multa sanate si am emotii pt noi ca maine ma duc la o onomastica cu eli la gemi si nu prea rateaza ea nimic de pe acolo,de fiecare data se capseaza cu ceva dupa locurile de joaca....
gabi cica eli vrea la balet din februarie o aduc si eu sa vad cat o tine...
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
gabitzica spune:
Alina la cine la zi mergi miine la Gemi? Ca si noi mergem de la 10.30. Poate suntem la aceeasi petrecere
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2