Mamici inimoase de Constanta***140***
Raspunsuri - Pagina 20
vladis spune:
georgi, mi-am adus aminte ca intrebai de preturi la cinema, uite www.cityplex-tomis.ro/bilete" target="_blank"> aici preturile, difera in functie de zi, ora, daca este premiera, 3D etc. ca recomandari, deja am vorbit despre "o poveste incalcita", am vazut ca acum a aparut "ursul yogi" tot 3D, restul care ruleaza nu le-am vazut.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
Heiiii,
Am revenit ...nu e nimik de ingrijorat, doar ca am avut un curs de la prima ora, sunt studioasa si acum am aparut.
Am dormit mult mai bine, Luca se face bine, adik a dormit fratilor...dar a sforaittttt de tusit doar o repriza in rest e spre bine
YUKA...NU ...am lucrat la ei acum ceva ani buni, si stiu cum lucreaza, ce ajunge acasa nu este ceea ce este expus, si fff scump ptr productie locala si accesorii ieftine.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Bine ai revenit... studioas-o... mai ales ca vii cu vesti bune
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna, fetele!
Pana sa ma bag in bucatarie, dau o tura pe la voi, sa vad ce faceti.
Azi cine merge la Zumba, ca intentionez si eu sa apar, la 5 nu?
Alina: ma bucur ca e Luca mai bine
Miha: mult succesc, sa va mearga bine!
Sa aveti o zi frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Fiquelle spune:
Neata!
Ce bine-mi pare ca vorbiti de casa, asa mai aflu si eu ce este bun, ce este scump si nu merita etc...
Dar despre ferestre? (ca acus vine primavara si am de pus la casa)
Dar mobilier de baie si celelalte sanitare?
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Azi cine merge la Zumba, ca intentionez si eu sa apar, la 5 nu? |
eu azi zic pas la Zumba...sunt racita si mi-au venit si rusii!
ma pregatesc sa ies la aer cu Mihai!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
georgipuia spune:
Fiquelle... eu la apartamentul socrului am pus termopan cu 5 camere (inca de acum 4 ani), de la un producator din Navodari, de care sunt foarte multumita. Am avut si posibilitatea sa dam avans si diferenta sa platim in 3 rate, si conteaza enorm.
Acum la viitoarea casuta nu stiu ce calitate or avea geamurile. om vedea. Usile par solide si-mi plac, doar la bucatarie am o deschidere destul de mare, cred echivalentul usilor duble din imaginile lui Crix, dar parca e facuta bolta. Oare merg facute usi duble ovale sus? Mie imi place legatura asta larga cu livingul, mai ales pt cand ai musafiri... dar cand gatesti de zi cu zi cred ca ti se umple toata casa de mirosuri si deci consider ca e nevoie de usi si la bucatarie. Nu am primit insa raspunsul referitor la pret orientativ pentru usile duble. Inca mai astept!
diana2242 spune:
Am venit de la examen,am recuperat tot ce ati susotit aici azi am luat 6 deci merg in hopuri una mare una mica dar macar de le-as lua pe toate eu ma declar multumita.
007 imi cer scuze pt gresala ma crezi ca nici nu am observat?cred ca am scris in graba mare si nici nu am mai verificat ce am scris
Acum cu usile si eu am ca ale lui Simo de 2 ani si sunt super si se intretin bine eu ma declar multumita de ele se gasesc peste tot la pret accesibil,mobila tot la comanda doar in sufra am luat de la Domus pt ca am gasit ceva ce mergea si se potrivea ca dimensiuni.
Lulu insanatosire grabnica lui Luca si de zumba am convins-o si pe nasa dar sa termin examenele. pt toata lumea
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
georgipuia spune:
Dia... si pret la usi nu stii? Chiar sunt insistenta, nu?
diana2242 spune:
Eu la ale mele stiu in jur de 400 lei una cam asa.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel