Mamici inimoase de Constanta***140***
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela77O spune:
asa,acum sa va zic despre ce este vorba...
azi am semnat actele pt infiintarea asociatiei umanitare MIHAI...in sfarsit am reusit...mai avem o membra care trebuie sa vina sa semneze,din motive bine intemeiate nu a reusit azi!
pana la sfarsitul lunii martie avem codul fiscal si contul bancar...asa ca revin cu rugamintea la voi de a dona 2%,pt asociatie!
voi doar completati hartia,eu ma ocup de restul!
cine vrea/poate sa doneze,sa-mi spuneti sa va trimit formular pe email!
Va multumesc si sunt convinsa ca ne veti fi alaturi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani Eva si Andreea! Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase! Parintilor le doresc sanatate si sa se bucure de realizarile copiilor.
lulu sanatate micutului!
Angi multumesc!
Va doresc o saptamana buna!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
kim222 spune:
va multumesc mult pentru raspunsuri!!!
Alina da-mi pe pm nr ,o sa trec si pe la showroom..Crix pui niste poze cu bucataria? daca poti...si pe pm nr de tel. Va multumesc din nou!
Noi am fost la Yuka...sunt dementiale bucatariile!!!!!!! Pret nu am intrebat de frica
Crix usile acelea sunt si la magazinul de care spui pe Lapusneanu? Sau unde se mai gasesc?
Poate ma repet dar Porta mi-a oferit 12 usi la 108 milioane ,dara clante si montaj..
ma scuzati ..dar la momentul acesta numai despre asta pot vorbi...pana nu o iau razna de tot:)))
batmanita spune:
LA MULTI ANI PUPUSA CRSTI MARE, FRUMOASA ,SANATOASA SI TOT CE-SI MAI DORESC PARINTII TAI.
VAD CA SUNT CEVA BOLNAVIORI ,SANATATE ,DENIS A FACUT DE JOI ROSU IN GAT ,DUPA DOUA ZILE AM FACUT SI EU DAR EU AM AVUT SI TEMPERATURA, FRISOANE SI MA DUREA TOT CORPUL ,ACUM MA SIMT BINE DOAR GATUL MA MAI DOARE PUTIN.
MIHAELA FELICITARI PT INFIINTAREA ASOCIATIEI.
PUPICI
Dodo-pui spune:
Buna CT
O zi cum v-o doriti!
Sper ca sunteti bine cu toate si ca lui Luca ii e mai bine...
La mine D e varza tuseste,a vomat toata ziua(la serv) si azi noapte ...are frisoane...sper sa-si revina repede.
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
roxanaz spune:
neata!!
mai... sanatate multa bolnaviorilor! Gabi cum a reusit Dan sa se viruseze asa nasol??
Mihaela felicitari si sa va mearga bine cu asociatia.
eu sunt la servici.. cam plina de trebi azi asa ca revin daca pot si cum pot.
va doresc o zi super!!
georgipuia spune:
Neata fetele... am fost in Carrefour aseara pentru niste produse la oferta si nu am mai gasit mare lucru.. am luat in schimb portocale la 2 lei/kg... minunate sunt.. acu beau un fresh... sunt dulci si au coaja subtire...
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Noi am fost la Yuka...sunt dementiale bucatariile!!!!!!! Pret nu am intrebat de frica |
Yuka ... cunosc... superbe dar scumpe rau... functie de modelul si materialele alese, o bucatarie de 2 m lungime depaseste 1000 euro. Cine are bani, alege Yuka... eu nu-mi permit.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Cornelia spune:
Cu ceva intarziere , ii urez si eu Evei: La multi ani fericiti!
Alina, sanatate lui Luca!
Kim, eu am usi Porta, dar nu am asa de multe usi in casa ca tine si le-am luat pe rand. Usile imi plac, dar am avut ceva discutii cu ei, nu sunt tocmai "prietenosi" cu clientii.
Mihaela, mult succes cu asociatia!
vladis spune:
buna dimineata!
lulu, ce face luca? sper ca ati trecut noaptea mai bine
miha, felicitari pentru realizare! sa imi trimiti si mie un formular pe mail. la cat mai multe donatii
kim, intr-adevar superb mobilierul de la yuka, mie mi-a placut f mult acolo mobila pt copii, am "fotografiat" modelul si am realizat-o cu alta firma, vad ca mai toata lumea s-a orientat catre alte variante.
georgi, pofta buna la fresh! pai la carrefour cred ca au golit rafturile colegii lui vlad, ne-am amuzat ca au fost intrebati la gradi ce au facut in we si majoritatea copiilor au raspuns "cumparaturi la carrefour"' iar al meu era tare nedumerit de ce au fost toti copiii acolo, numai noi nu
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
georgipuia spune:
Vladis nu vreau sa-mi inchipui cum a fost in we acolo...Adevarul este ca sambata am vazut si eu catalogul lor si ofertele erau valabile de la 20 pana pe 26... deci am ajuns cam la sfarsit de oferta... dar tot nu am plecat cu mana goala
Lulu... nu zici nimik azi? pe mess nu esti... sa ne ingrijoram?
Sanatate la toti bolnaviorii!
Miha, felicitarile noastre... tinem pumnii la cat mai multe donatii si vesti bune.
Am baut un litru jumate de fresh... si as fi baut muult mai mult daca as mai fi avut...
Am intrat de curiozitate pe site-ul Yuka sa-mi mai clatesc ochii, ca tot venise vb..
Ce am eu de oferit si/sau vandut?