Ma doare enorm...insarcinata si disperata...
Raspunsuri - Pagina 2
DarkBendis spune:
Nycoleta, deci esti in UK. Poti sa scrii exact unde (asta ca sa ma interesez de date concrete, ca uite si eu tot in UK sunt)?
In primul rand: tie iti urmareste cineva sarcina? Adica mergi la medic, la moasa etc? Aici nu conteaza daca esti "cu acte" sau nu, toata lumea beneficiaza de ingrijire medicala, iar nasterea e gratuita. Moasele te pot ajuta cu sfaturi bune, tin minte ca una dintre intrebarile pe care mi le-au pus la primul control a fost daca am ceva probleme in familie, daca sunt motive sa ma tem pentru siguranta mea sau a copilului, sa le spus ca pot sa ajute. Tu esti din Romania, adica din UE, asa ca atata timp cat ai un buletin sau pasaport valabil, acte ai si esti OK. Si sa stii ca si daca nu le ai OK, tot vei primi ajutor aici, nu te lasa nimeni sa ramai in strada, mai ales graviduta sau cu copil mic.
Uite aici un numar de telefon in caz de urgenta: Woman's Aid and Refuge: 0808 2000 247 ( http://www.womensaid.org.uk/?gclid=COfew6LAw6YCFVAf4Qod41iqGw )... si nu uita ca aici politia intr-adevar te ajuta. Nu stiu daca vorbesti limba engleza, dar chiar daca nu tot poti primi ajutor, ti se gaseste un interpret si vor face tot ce vor putea pentru tine si bebe. Nu are de ce sa-ti fie frica, siguranta ta si a lui bebe e pe primul loc.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
LauraNicole spune:
Nyco, in primul rand linisteste-te pentru ca nu e bine sa te agiti in situatia ta. Ma refer la sarcina si nu la situatia ta sociala. Fiind in U.K., asa cum ti-a spus si Dark, daca cineva iti urmareste sarcina poti afla mult ajutor de unde nici nu te astepti. Singura te referi ca nu ai familia in apropiere sau nu ai prieteni deloc si individul te tine in casa ca si incuiata?
Eu am plecat la 2 noaptea, cu copilul in brate pentru ca prietenul meu de atunci a incercat sa ma bata(s-a repezit sa dea in mine dar l-am lovit intre picioare si, profitand de nedumerirea lui si socul pe care l-a avut, mi-am luat copilul in brate si am fugit pe usa afara), am plecat desi stiam ca nu aveam unde sa ma duc, nu aveam decat hainele de pe mine si uite unde am ajuns! Se poate! Curaj!
De cat timp te afli in U.K.? Ai vreo dovada ca locuiesti la adresa respectiva( medical document, bank statement, orice pe care sa scrie numele tau si adresa respectiva)? Esti inscrisa la GP(medic de familie)? Iti urmareste cineva sarcina( la spital sau la GP)?
In functie de raspunsurile tale pot incerca sa te indrum incotro sa mergi. Si eu sunt in U.K. si pentru ca am prietene in fel de fel de situatii, am aflat multe.
El are familie? Familia lui stie situatia ta?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
NycoNycoleta spune:
Sunt undeva langa Londra,dar el cauta apartament prin hammersmith sa ne mutam.am inceput sa ma duc la doctor tot din 2 in 2 saptamani unde intalnesc moasa dar niciodata nu merge fara el,mereu e cu mine acolo.dar cateodata intalnesc Alta moasa acolo si sunt tare aiurita,nici macar nu stiu care va fi la nastere.am programare pe 31 si o sa ma interesez,macar asta sa stiu.Am 2 prietene dar e ca si cum nu le-as avea,ele stau in Londra si muncesc seara iar ziua dorm.el ziua e mai mereu acasa si de aia e Putin cam complicat sa ma interesez si sincer nici nu stiu unde de situatia mea pentru ca asa langa o persoana nu mai pot sta.Mai inainte a venit cu chef de scandal si mi-a luat tel si ca sa intru pe mail sa vada si el,am intrat pentru ca nu am nimic de ascuns si aveam mesaje de pe netlog cum ca in 2 zile e aniversarea nu stiu cui sau a nu stiu cui si a inceput sa se certe ca cine e netlog si-mi trimite mesaje si incepe sa ma faca mincinoasa si ca el nu e prost,isi pune hainele si pregatit sa plece...fug jos ca unde pleaca,ca acum chiar ca e prost si ma impinge din usa in perete,nu ma las si ies dupa el si incepe sa tipe la mine,pana la urma am intrat inauntru ca cu asa persoane paranoice nu ai ce vorbi.acum stau in pat,burtica ma doare:( bebe e agitat si toate astea pentru ce?nici macar numele lui nu vreau sa il dau bebeului,nu merita el ca copilasul meu sa-I poarte numele:((
NycoNycoleta spune:
Am de la doctor scrisori pe adresa flatului lui dar nu mai stam acolo,suntem la mama lui momentan care nu poate sa-i zica nimic pentru ca se cearta si cu ea ca de ce-mi tine parte,dar maica-sa vede ce se intampla si stie ca el e cel vinovat.mereu ma intreaba cum o sa traiesc asa cu el cu bebe cand se va naste?cum o sa suport atatea?dar asta e tot,ea nu poate face nimic.
antguess spune:
nicoleta, daca esti in uk considera-te norocoasa
in aceasta tara autoritatile te ajuta, exista o greamada de asociatii care iti vor oferi ajutor . contacteaza cu incredere link-urile pe care ti le dau fetele pentru ca englezilor le pasa. o sa vezi
eu cred ca e mai bine ca nu esti in romania pentru ca aici...nu te ajuta autoritatile dar acolo o fac.
AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a
babyblue spune:
draga mea, ce cred eu despre situatia data:
1. nu te iubeste
2. nu te respecta
3.avand in vedere ca esti gravida cu copilul lui, nu da nici macar dovada de umanitate, moralitate si grija fata de sanatatea ta si a copilului sau.
consider ca e genul de persoana care se simte depasita de responsabilitati, nu isi asuma faptul ca va avea un copil, spui ca pana sa ramai gravida era ok cu tine, deduc ca te prefera fara complicatii si probleme, pentru ca nu e capabil sa se implice in viata ta si altfel, la modul cu grija si sacrificiu.
cred ca vei fi f nefericita cu el. si gravida si la nastere si cu copil. nu cred ca ai alta solutie decat sa iti vezi de viata ta. sa -l parasesti adica.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
DarkBendis spune:
Nycoleta, ma bucur ca cel putin ai sustinerea familiei taticului bebelusului tau si cel putin acum nu esti singura.
Aici nasti cu ce medic sau moasa vor fi de servici la spital cand va veni vremea. Nu e ca in Romania, unde majoritatea mamicilor incearca sa fie asistate de un medic pe care il cunosc. Nu este un motiv de ingrijorare, vei fi tratata foarte bine oricum, si nu te va costa nimic. Eu tot ce am cheltuit au fost cateva lire - cat a costat o cutie maare de bomboane pe care am daruit-o moaselor la plecare + un card de multumiri din partea familiei noastre.
Tatal bebelusului tau lucreaza? Daca da, poti da un telefon la clinica in timpul zilei, sau cand esti singura acasa. Vorbeste cu cei de acolo si spune-le ce probleme ai. Daca nu, prinde tu un moment cand poti sa suni sau sa lasi un mesaj. Daca nu vorbesti engleza, roaga pe "soacra" ta sau pe o prietena sa te ajute, eventual poti incerca sa-ti notezi pe o hartie cateva fraze in engleza - ceva de genul: "Sunt cutare, am probleme si sunt ingrijorata de ce se va intampla cu mine si cu bebe. Nu vorbesc engleza bine, puteti gasi un interpret roman va rog? Numarul meu de telefon este:..." Cam asa. NHS folosesc zilnic interpreti pentru a vorbi cu pacientii care nu stiu engleza, sunt obisnuiti cu asta.
Uite aici inca niste adrese cu nr de telefon si website:
chiar in zona Hammersmith: Advance Advocacy Project: 02073 851 212
www.advanceadvocacyproject.org.uk/
Eaves Women's Aid
02077 352 062
www.eaves4women.co.uk/index.php
Woman's Trust Counselling and Support services: 02070 340 303/304, www.womanstrust.org.uk, email: admin@wtrust.entadsl.com
24 Hours National Domestic Violence Helpline
08082 000 247 (hotline) sau 02073 957 700 (informatii generale)
www.refuge.org.uk (am inteles ca cei de aici vorbesc mai multe limbi)
Daca nu vrei ca numele tatalui se fie pe certificatul de nastere a copilului, nu va fi. De altfel, daca nu sunteti casatoriti, el va trebui sa vina cu tine la "consiliu" sa declare ca vrea ca numele lui sa fie pe certificat, daca te vei duce singura nu-l vei putea trece oricum.
Incearca sa te linistesti, ai grija de tine si de burtica
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
NycoNycoleta spune:
Da el munceste dar cum vrea el pentru ca are afacerea lui si firma lui.multumesc din suflet pentru toata sustinerea voastra.mama lui ma sustine dar pana la urma daca ar fi ceva e mama lui si nu a mea.englez#259; vorbesc bine nu am treaba,pentru ca vorbesc cu el toata ziua si cu ai lui si invat tot mai mult.de respectat observ ca nu ma respecta,de iubit imi zice mereu ca ma iubeste dar nu mai vreau sa cred,chiar daca cateodata imi face toate poftele ,cand vine seara se termina toate...el vrea ca copilul sa aiba si numele meu si al lui ca vedeti cum e aici copii iau numele ambiilor parinti.mama lui munceste undeva pentru NHS de unde se fac toate platiile spitalelor si nu doctorii si nu mai stiu care si zicea ca s-a schimbat f tare statul si ca nu mai ofera ajutor ca inainte cand se dadeau case si apartment plus ajutor social.eu sincer nu stiu cum e si cum nu e,probabil imi zice sa nu plec intr-o zi...
victory spune:
Un singur lucru trebuie sa il stii.
Pentru copilul tau ca mama muti muntii din loc daca trebuie.Sunt convinsa ca nu asta este caminul pe care il vrei pt copilul tau.
Singura ta solutie este sa faci tot posibilul sa ajungi in tara,daca nasti acolo risti sa pierzi copilul datorita faptului ca nu ai acte.
Mergi la Ambasada si acolo vei primi tot sprijinul.
Iti doresc multa bafta !!!
Mami lui Stefan Alexandru 20.05.2004