Ma doare enorm...insarcinata si disperata...
Buna tuturor...am ajuns la limita disperari...nici nu stiu cum sa incep,cum sa fac sa nu fiu criticata,vreau niste sfaturi de la persoanele care poate au trecut prin Asa ceva sau care au Mai multa experienta ca mine.Sunt insarcinata in 7 luni si jumatate,am 21 de ani si stau cu tatal copilasului pe care il astept,nu suntem casatoriti si sincer am ajuns sa nici nu mi-l doresc k barbat.el este si cu mult Mai mare ca mine si are 2 copii dintr-o relatie anterioara de lunga durata.totul a inceput cam asa:ne-am cunoscut,dupa un timp am fost de comun acord sa facem un bebe si sa ne casatorim inainte ca bebe sa vina pe lume.totul a fost perfect,cel Mai atent om din lume,ma respecta enorm dar de vreo 3 luni de zile lumea mea s-a naruit,au inceput iesirile cu Asa zisi prieteni,noptiile nu Mai apare pe acasa,raspunde la tel noaptea zice k vine dar de la Ora 4 in colo nu Mai raspunde de loc pana urmatoatea zi cand ma suna si Pune pretextul ca a adormit la prietenul lui care eu nici nu-l cunosc si stiind ca nu sunt proasta si nu-l cred incepe sa vorbeasca urat si sa ma faca tot pe mine sa ma simt cea vinovata.dupa ce doarme Putin acasa isi revine,dar knd vine seara pleaca iar si cosmarul meu incepe din nou.cand vine noaptea acasa miroase ingrozitor a alcool si tigari si e f paranoic si incepe sa vb urat,sa ma injure sa ma faca in fel si fel ba Mai mult cateodata vrea sa ma scoata si in mijlocul drmului in miezul noptii stiind ca nu am pe nimeni si nu am unde sa ma duc,plus ca nu muncesc si nu am bani.plang f mult,pofta de mancare si somn noaptea nu Mai am....sunt disperata si in curand trebuie sa nasc,traiesc zi de zi in stres si cosmar.ma doare enorm de mult si nu mai stiu ce sa fac...stiu ca ma iubeste dar felul lui de a iubi ma distruge pe mine,plus ca necajesc si un sufletel fara vina pentru el dar voi mamicilor care a-ti fost insarcinate stiti cum se schimba hormonii si cat de sensibile suntem cand suntem insarcinate mai ales intr-o situatie ca a mea unde nu gasesc liniste si afectiunea de care am atata nevoie acum.Dari-mi un sfat,ajutati-ma cu o vorba buna,nu ma criticati pentru ca acum e prea tarziu,sunt la capatul puterilor si nu am dormit toata noaptea,simt ca ma pierd cu totul,si la varsta mea sa trec singura prin atatea nu cred ca e corect :((:((
Raspunsuri
maru spune:
nyco, cred ca nici un suflet de pe forum ar putea sa te critice.
Ai grija de tine si nu de el. Incearca tu sa dormi fara sa iti pese pe unde umbla craiul!
Bebe e cel mai important si tu stii asta!
silvi_2005 spune:
Intereseaza-te ca eu cred ca trebuie sa existe si la tine in oras un centru de ajutor temporar pentru femei in situatia ta, nu mai stiu exact cum se numeste in Romania dar trebuie sa fie un centru de adapost pentru femei. Asta pentru situatia in care doamne fereste chiar trebuie sa iti gasesti un loc unde sa stai. Intereseaza-te la primarie care sunt drepturile tale in ceea ce priveste alocatia pentru copil si eventual ceva ajutor social daca va trebui sa te intretii singura. Eu zic sa ai aceste informatii pentru ca nu poti sa stii ce iti rezerva viitorul, oricum in ce conditii spui tu aici eu nu te vad crescadu-ti linistita copilul.
silvi_2005 spune:
Esti din Bistrita de loc ca ai orasul selectat la profil ? Am rude si cunostinte in zona de aceea te-am intreabat Stai linistita ca o sa fie bine, nu te critica nimeni din pacate sunt multe femei in situatia ta. O sa incercam sa te ajutam cum putem , e o comunitate frumoasa aici. Incearca sa obtii inf de care vb in mesajul trecut si vezi ce drepturi ai avea. Ai zic ca nu ai pe nimeni? Parinti, rude, prieteni?
daiana_raluk spune:
Nicoleta,nu ai frati,surori sau pe cineva apropiat sa te ajute pana nasti cel putin?Sau pana iti gasesti ceva de lucru.El,daca a apucat-o pe acest drum,greu isi revine.Gandeste-te doar la tine si la sufletelul tau,nu te mai stresa pe unde isi duce prietenul tau zilele.Sper sa poti trece cu bine peste tot
NycoNycoleta spune:
Buna fetelor si multumesc mult pentru raspunsuri.Ma refeream la fapul ca sunt singura pentru ca nu sunt in tara si nu am pe nimeni aici numai familia lui si de aia am zis k sunt singura fara nimeni.si de aia traiesc cu sufletul la gura ca ma poate scoate in mijlocul drumului asa insarcinata cum sunt.de ieri plecat abia devreo jumatate de ora a ajuns acasa si doarme,cerandu-si iertare si simtindu-se vinovat,dar deja nu mai are efect acel imi pare rau.plus ca de vreo 3 seri m-a sunat pa 2-3 noaptea spunandu-mi sa-mi pregatesc bagajele si sa plec din casa in mijlocul noptii ca mint si multe altele.si tot eu sunt vinovata pentru orice de parca eu mi-as petrece noptiile prin cluburi nu el...
adry2010 spune:
De ce nu pleci acasa la ai tai? Cum o sa faci fata cand te va da afara cu bebelusul in brate??? Sau acolo nu exista niste autoritati cu care sa iei legatura?
DarkBendis spune:
Nyco, in ce tara esti? Peste tot sunt organizatii care protejeaza mamicile in situatii ca ale tale, iar la nevoie autoritatile pot interveni si pot sa te ajute. Aici pe forum sunt fete cam de pretutindeni, spune-ne unde esti acum si poate reusim sa te ajutam cu un sfat concret, cu o adresa sau numar de telefon la care poti apela in caz de nevoie
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
vikinga spune:
In ce tara esti?Ai muncit inainte de sarcina? Cu carte de munca?Actele tale de sedere sunt in ordine?Cit de mult depinzi de el? Adica ai ceva economii pe care sa te bazezi?Daca esti in vreo tara din europa de vest, ai putea fi ajutata de serviciile sociale.Daca o sa nasti acolo si daca copilul va fi imediat recunoscut si daca tatal copilului are cetatenia tarii respective, si copilul o sa primeasca cetatenia respectiva. In mod normal, ar trebui sa poti ramine acolo sa-ti cresti copilul. Daca asta vrei si daca sansele tale pt o munca sunt mai mari acolo.Daca nu doresti sa ramii acolo, ai grija ca odata copilul nascut, recunoscut acolo, nu prea mai poti pleca cu el cind doresti inapoi in romania. Copilul va fi si al lui si asta inseamna ca o sa impartiti custodia.Sa nu cazi pe spate cind auzi amenintarea "iti iau copilul si tu n-ai decit sa te intorci acasa", doar daca nu esti cumva prin vreo tara araba.In rest, is povesti. Daca mult mai in virtsa decit tine, te poate si manipula cu usurinta. Insa cum curind o s afii mama, ai sa vezi ca o sa prinzi puteri sa te luti cu oricine pt puiul tau. Esti tinara, e adevarat, insa lasa ca au fost si altele si au reusit!Deocamadata, lasa-l pe el in plan neutru si vezi-ti de ale tale, concentreza-te pe nevoile tale si ale copilului, invata cit mai mult despre legile tarii in care esti.Nu e acum momentul nimerit pentru a-l educa pe el, mai ales ca daca are niste ani, nu-l mai scoti tu din ale lui.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NycoNycoleta de vreo 3 luni de zile lumea mea s-a naruit,au inceput iesirile cu Asa zisi prieteni,noptiile nu Mai apare pe acasa,raspunde la tel noaptea zice k vine dar de la Ora 4 in colo nu Mai raspunde de loc pana urmatoatea zi cand ma suna si Pune pretextul ca a adormit la prietenul lui care eu nici nu-l cunosc si stiind ca nu sunt proasta si nu-l cred .... |
Nu iti spun ce este evident... Iti spun doar: faptul ca nu lucrezi si ca locuiesti in alta tara, nu inseamna ca trebuie sa continui sa suporti asemenea creatura.
Apeleaza la autoritati si vino inapoi acasa!!!
Familia ta stie prin ce treci?
NycoNycoleta spune:
Buna tuturor si multumesc pentru sprijin si raspunsuri.sunt in Uk,nu am acte,nu am carte de munca nu am nimic,nici macar economi pentru ca ce am am de la el.chiar si tel de pe care va scriu e de la el :( familia mea e tot prin tari straine,adica mama momentan,iar cu tatal meu nu m-as putea intelege niciodata cu sarcina pentru ca niciodata nu a acceptat sa fiu aici cu el.el este nascut aici si cel Mai tare ma tem ca nu o sa Mai pot parasi Tara daca noi naste aici.acasa nu ma pot intoarce in situatia mea dar nici cu el nu Mai pot traii.il iubesc si ori de cate ori face ce face si vine tarziu sau chiar nu vine knd ma ia ca nu mai pleaca si ca ma iubeste si ma ia in brate,simt pe moment asa o ura care ma face sa-l resping dar cum zice vikinga ma manipuleaza cu usurinta si cedez :((...nici macar nu stiu daca m-am exprimat corect dar ceea ce stiu este ca nu mai pot trai asa....fiind mai mare si stiind cum sa ma ia la varsta mea o sa ma distruga cu totul ...Nici macar nu am placerea care o are fiecare femeie insarcinata de a ma bucura de sarcina....trebuie sa fiu tare in fata lui si sa nu mai cedez dar nu stiu cum s-o fac :(