Sezatoarea canadiana (205)
Raspunsuri - Pagina 20
mamaana spune:
buna si la multi ani pe 2011! cam tarziu ce-i drept...
v-am mai citit din cand in cand dar nu prea am avut timp ca de la munca nu prea s-a putut (cerinte peste cerinte de la noii proprietari) iar de acasa nu ajungeam niciodata langa calculator decat sa verific tot treburi pe la munca. anyway, sper ca de acum in colo o sa pot intra mai des
doloress ma bucur ca ai ajuns la termen!
mQQm ma bucur pentru prietenii tai! multa sanatate!
fi-miu a trebuit sa-si aleaga cursurile de clasa a 10-a in prima sapt din ianuarie si noi am pierdut cartea aia groasa pe care a primit-o in clasa a 8-a
ailed
delphin spune:
Nelia poate ar trebui sa faci o cura de vitamine. sistemul tau e slabit, oboseala fizica si psihica acumulata isi spune cuvantul.
AILED, te cred ca nu e usor si ca ai vrea ca lucrurile sa se intample mai repede, dar crede-ma, toate au un rost in viata si sigur vei avea si tu un pui al tau! trebuie doar sa think pink! eu cred mult in acest gandit pozitiv!
Exclusive spune:
Cristina, Simona, Nelia - multumesc de raspunsuri. Si eu sunt de acord cu voi, insa ideea mi-a venit cand am vazut ca de la Liz din clasa o fata merge dupa sora ei la Villa-Maria si fetele astea au tatal psiholog ... so maybe he knows what he knows ...In al doilea rand, Marie-de-France nu e numai liceu, deci locurile de la secundara sunt numarate caci vin cei din elementara lor minus cei care se decid sa plece in alta parte - am fost la open house, mi-a placut fff mult atmosfera, curiculum dar mai ales mancareadar cand i-am intrebat daca vor adauga mai multi copii in clasa sau daca vor crea o clasa suplimentara in cazul in care vor fi asaltati de multi copii destepti asa ca fiimea nu mi-au zis ca ar fi posibil ...Am fost si la Notre-Dame la open house dar mi s-a parut totul cam rigid - si profesorii si atmosfera, iar pe listele absolventilor 99% din nume erau de quebecosi de souche
ailed, eu folosesc MACA. Sa-ti spun putin povestea mea ... asta vara, din cauza stresului de la munca, am ajuns sa am palpitatii, sa nu mai pot respira, si colac peste pupaza, nu mi-a mai venit si ciclul ptr. vreo 2 luni(si asta fara sa fiu insarcinata). Am fost la GP, care, dupa ce m-a trimis la EKG, facut profil de hormoni si toate cele mi-a zis ca am "Stressed induced false menopause" Am decis sa-mi dau demisia de la sectia aceea si sa ma mut altundeva in spital ca sa reduc stresul. Dar eram ingrijorata ca la numai 40 de ani eram deja diagnosticata ca baba Cum eu sunt numai pe naturiste, am inceput sa caut ca disperata pe net cum sa fac sa-mi vina hormonii inapoi, si cu ei ciclul , si cu ciclu tineretea Pot sa-ti spun ca am avut deja un preview la cum arata menopauza - bufeuri la 4 dimineata dupa care ma lua cu frig, no libido (si eu sunt fff activa la capitolul asta, nu ca alte femei care nu stiu ce e aia o orgasma, daramite 3 in a row), etc. etc. Am fost aproape distrusa. Si aici am reanceput cu acupunctura si am descoperit Maca - and I'm glad to tell you that IT WORKS! La vreo 2-3 zile de luat cate o lingurita de faina de Maca dimineata, am avut crampe ca la 13 ani ptr. vreo 2 zile de am crezut ca mor -aceleasi simptome ca atunci cand mi-a venit ciclul prima data. De atunci totul a reintrat in normal. Deci poti sa cauti pe net de unde sa comanzi Maca - din ce-am inteles eu, cel mai bine e sa iei Organic Black Maca din Peru sub forma gelatinizata (e mai usor de digerat gelatinizata). Au si sub forma de pilule pe aici pe la Loblaws dar nu as lua sub forma de pilule - I have no idea what else (chemicals) are in there besides the maca.
Eu am gasit cel mai ieftin aici dupa zile in sir de cautari pe net
http://www.skyfieldtropical.com/Details.cfm?ProdID=38&category=7
Am luat asta vara o punga de 1 kg si mai am si acum ... daca mai ai intrebari poti sa ma contactezi la alina.exclusiveminispa@gmail.com caci nu intru prea des pe desprecopii - la servici nu am timp la lunch si nu e etic sa-i fur la ore, iar acasa stau ai mei sa ma boscorodeasca ... "Vezi? Ti-am zis ... iar ai sa dai in dependenta cu saitul tau "
So, acum ma duc ... to prove them wrong
O seara placuta in continuare la toata lumea