Sezatoarea canadiana (205)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristip71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Exclusive
Vin si eu cu o intrebare (si nu ma jignesc daca nu puteti/vreti/aveti timp sa raspundeti - I don't take things personally- my EGO is not umflat ). So, here it goes:

Fata mea se apropie de examenul de liceu - la toamna - dar inca nu stim unde. Ne gandim sa alegem intre Marie-de-France, Villa Maria si Notre-Dame. Astea ne-ar conveni ca locatie si pret.

Buna,

Eu nu mi-as da copilul la o scoala numai de fete. Societatea in care traim e mixta si eu consider ca si scoala trebuie sa fie mixta. Dar asta e parerea mea.
Eu pe copilul meu sper sa-l dau la Royal West Academy - daca intra ca am inteles ca e foarte greu de intrat acolo.

Mult succes la examene si in alegerea liceului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Eu cica n-am timp nici sa respir la munca , dar vroiam musai sa spun ca la America Idol refuz sa ma mai uit de cand nu a luat Adam titlul, parca acum 2 ani. Pur si simplu nu am acealeasi preferinte ca si publicul american .

Bravo piticului Patrick, e un talentat . Si la noi desenatul a devenit activitate zilnica, adica eu fac tot felul de forme geometrice si Soimita traseaza elegant cate o linie artistica

Mqqm, merci mult de raspuns , ma uit acasa pe carnetul de vaccinuri si iti spun. Oricum, mie mi se par multe tare...:( Ce mult imi place cum povestesti de copiii tai , se pare ca ai niste artisti in casa, ce frumos .

Delia, un pt tine, nu stiu cum sa te ajut , dar sper sa reusesti cat mai repede ce ti-ai propus .

Eu varsatori nu cunosc (decat unul ), in schimb e pliiiiin de tauri in grupul nostru. Asa ceva.....

oh well, trebuie sa ma intorc la munca

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:

Vin si eu cu o intrebare (si nu ma jignesc daca nu puteti/vreti/aveti timp sa raspundeti - I don't take things personally- my EGO is not umflat ). So, here it goes:

Fata mea se apropie de examenul de liceu - la toamna - dar inca nu stim unde. Ne gandim sa alegem intre Marie-de-France, Villa Maria si Notre-Dame. Astea ne-ar conveni ca locatie si pret.

Aveti vreo sugestie pro/cons sa optam ptr. un liceu numai ptr. fete (Villa Maria) vs. un liceu mixt?

Eu inclin - fara sa am experiente cu cele trei scoli mentionate - clar catre o scoala mixta. Pt societatea in care traim nu mi se pare bine sa ingramadesti fetele la virsta asta impreuna si sa le lasi sa-si imagineze... Daca stau sa citez un adolescent, fetele din scoli de fete sint... in limba dupa baieti. Citat aproximativ, da' vine mama lui si ma corecteaza :) Da' ideea e corecta. In plus or sa traiasca o viata intr-o societate mixta... mi se pare o filfiiala si un moft chestia asta cu scoala de fete in anii 2000.

Marie de France si Notre Dame, numai de bine amindoua. ND f. mult sport.

Mie mi-a placut si Regina Assumpta, mult! Foarte mult. Nu stiu unde stati, dar poate merita sa-l vizitati, au transport scolar. Pe bani, dar e acolo.

mQQm, you cannot be serios cu non-reciprocitatea aia... adica stiu ca esti, da' mi se pare absurd!

Eu mi-am inregistrat aseara American Idol, cica ne uitam intr-una din zile... Si Glee, am dat in damblaua lui Glee, dom'le, ce ne mai place. Asa ca la ala ne uitam probabil vineri seara. Apropos de inregistrat, sa va zic si cui nu stie, recorderul de la Videotron e muuult superior celui de la Bell. Detalii daca e nevoie :) Ah, si Off the Map, ceva film nou cu doctori prin America Latina, una demoiselle ii taie unuia din mina in timp ce ala e infipt intr-o linie de-aia de cobori in viteza printre copaci, ca nu pot sa-i zic acum... asa-i cind alaptezi :) te uiti la toate prostiile. Revenind la Am Idol, mie nu cred ca o sa-mi placa fara Simon... Cred ca ma uitam de dragul lui...

mQQm, de ce nu ne spui si noua lincurile cu muzica, sa vedem daca e vina ta sua vina lui... :) R. a zis ca lui sigur i-ar place ce produce Athos.

Delia-Simona, avem vaccin si la 18 luni???? Wow, avem! Asa zice schema de vaccinare. Bine ca ai zis! Pai vad ca in schema la 18 luni figureaza un rapel la vaccinul combinat difterie - polio - coqueluche si haemophilus influenzae, plus rapelul la rujeola-rubeola-oreon. Pe primul il facem sigur, la al doilea e decizia ta, probabil ca eu va trebui sa i-l fac cit de repede, educatoarea ei e insarcinata. Nu stiu varicela, tre sa fac un search sa vad cum se are cu gravidele, ca parca vad ca tre sa i-l fac si pe ala!

Ailed, da, Royal Vic e meserias, da' zic si eu ca toata lumea tot Dragaica e mai pe metereze cu info. Din pacate ea e pe metereze si cu leutii, asa ca nici nu stiu daca citeste forumul in perioada asta. Trimite-i un pm.

Ladies, nu-mi raspundeti in scris ca sa nu ocupam forumul, da' miine de pe la 9 fara un sfert sa va ginditi un pic la Colegu'. Vine un hop si DD tre sa fie pe-acolo...

Iselin, you serious about reading-ul ala intr-o situatie data? Ca facem neste baby shower-uri meseriase! :)

Dana, ce-ai facut cu varza aia??? Placinta cum a zis Nelia?

Pupam,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristip71

Citat:

Buna,

Eu nu mi-as da copilul la o scoala numai de fete. Societatea in care traim e mixta si eu consider ca si scoala trebuie sa fie mixta. Dar asta e parerea mea.
Eu pe copilul meu sper sa-l dau la Royal West Academy - daca intra ca am inteles ca e foarte greu de intrat acolo.

Mult succes la examene si in alegerea liceului.

Cristina - mama lui Alexander si Kaitlyn

Pai, da... dar e anglofona, intra cine indeplineste conditiile. Bafta!

mQQm, ma bucur mult de tot pentru vestea buna pe care ne-o dai. Sanatate multa!

Fata ta face o scoala normala si o scoala de muzica in paralel? Ca nu prea inteleg... de fapt nici AP nu stiu ce inseamna, OSAP e bursa si imprumutul, nu? Complicat.

Dar pe mine ma intereseaza mult baiatul 'eficient', mi-ar placea sa stiu cum s-a descurcat, cum a evoluat si daca e in regula acum, asa, cu tot cu muzica lui. Am si eu o eficienta acasa...

Eu nu ma uit la televizor aproape deloc, dar mai caut filmulete de la America Idol si de la cel cu talentele din Anglia... credeam ca numai mie imi place afurisitul de Simon. Mie mi-e drag rau... si avem gusturi relativ comune.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

Fetelor , nici nu stiu de unde sa incep si cum sa temrin mai repede.

Pai ideea e asa , vazut doctor , facut analize, acuma astept confirmare rezultat , eu am o idee ce ae putea fi, insa uite asta e lung si tine mult intalnirea cum dr. sa-mi zica clar ce demonstreaza rezultatele. Eu nu sunt de FIV, asta vine din faptul ca am ramas insarcinata in mod natural. FIV il gasesc bun atunci cand nu dau rezultate metodele mai clasice sa zicem. Am cunoscut pe cineva doctor aici in Quebec, acuum nu practica si mi-a zis clar apropo de tot ce v-am scris eu aici, nu esti de FIV, la tine e ceva mult mai simplu iar pentru faptul ca mi-au anulat rdv-ul nu are rost sa ma enervez si sa ma cert cu nimeni pentru ca in fapt imi fac mie rau, nervii nu sunt buni la hormoni. Eu cred ca am nevoie de medicatie si asta ar fi metformin-ul care l-am primit si in Romania sau asa cum un sfat bun am mai primit ar mai fi ceva natural Maca. Am inteles ca e o planta care se gaseste in Anzi si ajuta in a avea menstruatie, zavalita a scris aici despre ea, ramane sa ma documentez mai mult. Azi dimineata am sunat si mi-am luat rdv saptamana viitoare la medicul ginecolog care m-a trimis la OVO , am gasit asa repede pentru ca cineva a anulat un RDV, ceea ce ma bucura enorm. Cred eu asa in sinea mea ca pana in aprilie o sa raman iara insarcinata, cred ca cei de la ovo unul din lucrurile bune care l-au facut e ca mi-au desfundat trompele, pentru ca exact dupa ce mi-am facut o histerosalno... nu stiu cum am ramas insarcinata si se spune ca dupa acest examen multe femei raman insarcinate.
Cred ca am scris destul pentru ziua de azi , poate chiar pentru toata saptamana , acuma fiindca sunt om al muncii trebuie sa ma pregatesc de lucru.

Si ca sa va dau o veste buna nu pentru ca nu ati stii vine week-endul....

Mergi la inceput

Ailed15, eu citesc tot ce scrii, dar nu a ce sa-ti raspund pentru ca nu am fost niciodata in situatia ta. Dar stiu sigur ca ma gindesc la tine si iti doresc sa ajungi sa tii copilasul mult dorit in brate.

Iselin, chiar asa... A picat subiectul propus de mine, am ales refugiatii, e bine si asa. Argumentul adus a fost solid, lipsa de documentatie si e rau tare sa te apuce originalitatea cind ai 4 sau chiar 5 cursuri pe sesiune cum au ei.

Atit de mult costa conferintele alea? Oh, mi-a stat inima in loc. Eu am ajuns la aceasta stiinta pentru ca am avut o conferinta cu http://lyneforcier-neuro-coaching.com/. Si apoi sint foarte 'patrunsa' de procesul asta de invatare si asa am ajuns la cognitivisti, pe care nu i-am inteles niciodata, ei sint logici, dar nu se exprima pe intelesul meu... si apoi la neurostiintele sociale pentru ca invatarea este si un proces social printre altele. Si ... si tot sint. Acum eu ca eu, dar vin din urma trei copii si nu prea stiu cum sa-i abordez pe acest plan ca sa nu fac rau vrind sa fac bine...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ailed si eu sunt alaturi de tine.

mqqm, felicitari pentru reusita!!!

Doloress, ma bucur pentru ca ai ajuns asa de departe cu sarcina. M-ai intrecut! (la 35 s +5 zile s-a nascut Sabina). Cat despre Varsatori, numai de bine. Pe 28 sunt baietii nascuti.

Azi am reusit sa scot anulez de pe factura de Bell 100$ !!!!
Ne-a venit o factura muuult prea mare si cand am luat-o la puricat sa te tii.

Nici nu va pot spune cat e factura de Hydro () noi avand incalzirea electrica. Insa la ei chiar nu am cum sa verific...

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Simona, de ce ti-a placut mult Regina Assumpta?

Nici eu nu sint pentru o scoala de fete sau de baieti, ci pentru una mixta. Dar am ascultat parerile unor mamici cu care fac benevolat la scoala Agatei si, daca gindesti asa, din punctul lor de vedere, au dreptate (3 din 5 au urmat tot scoala de fete).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Delia/ailed, eu te citesc cu interes , si-ti tin pumnii.
ai incredere in medicii de aici, nu renunta la ce-ti doresti intr-adevar aici sistemul se misca mai incet decit in Romania, dar in final vei vedea ca va da rezultate! eu am sa-mi reprosez toata viata ca n-am insistat cu analize, ca m-am trezit abia la 40 de ani, dupa doua pierderi de sarcina ca e...tirziu.

apropo de zodii, trecem sau nu la horoscopul ala nou, ca eu as pica in "leu" a coté de barbatu-meu si am fi trei animale in casa in loc de doua, gata menajeria (ala mic e berbec cu cornite, nu gluma); oricum nu ma prea asortez zodiei fecioarei.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Ana, e tirziu pentru psihic sau pentru fizic?

Arturicii, de cind tot vreau sa-ti multumesc pentru filmuletele de pe www.britishpathe.com.

Pentru cine este interesat si nu a vazut inca, la semnatura exista un link cu site-ul bibliotecii, iar acolo, la File de istorie sint citeva video-uri care merita vazute. Nu am avut timp sa-l rasfoiesc, nu am intrat decit pe link-uri, dar al cui e site-ul, cine s-a gindit sa faca asa ceva?

Eu iar am venit acasa inghetata bocna, trebuie sa stau in patura vreo jumatate de ora sa ma opresc din tremurat. Pina anul asta nu mi s-a intimplat sa suport atit de greu frigul, stie cineva de ce oare?

Simona, .

Mergi la inceput