bebe nu mai are carnea pietroi pe picioruse

bebe nu mai are carnea pietroi pe picioruse | Autor: irina_covaci

Link direct la acest mesaj

buna, fetelor. va rog sa ma ajutati ca nu mai stiu ce sa cred. de cateva zile bebe Gabriel nu mai are carnea pe maini si picioare pitroi, parca s-a 'desumflat'. el este un dolofanel si parca nici cutulitele de pe copase nu mai sunt asa adanci. mananca in continuare foarte bine, deci nu stiu care ar fi cauza. mi-am facut programare la pediatru, dar abia peste o saptamana si pana atunci simt ca innebunesc cand vad ca pe zi ce trece are carnea mai moale.
va multumesc din suflet.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Da si tu mai multe detalii ca sa poti primi un raspuns util ...

Ce varsta are bb, cate kilograme, cum mananca etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_covaci spune:

bb are 5 luni, are 7,300 si mananca san, iar de 4 zile am inceput cu suculet de mere. merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Irina mama, eu zic sa te relaxezi putin! nu mai innebuni pt probleme inchipuite, daca bebe mananca in continuare, face pipi si kk si nu plange mai mult decat de obicei, e totul in regula: creste in inaltime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

poate ca ar fi trebuit sa mai astepti putin cu diversificarea, macar o luna
e posibil ca bb sa fie acum intr-un puseu de crestere si se lungeste, de aceea ti se pare ca se "desumfla", chiar daca papa bine.
l-ai cantarit in fiecare zi sa vezi daca intr-adevar e vorba despre scadere in greutate ? asta era cea mai simpla metoda de a verifica ce se intampla cu bb, se lungeste sau slabeste
n-ai spus daca bb a inceput sa fie mai activ in ultimul timp, sa faca mai multa miscare.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Aoleu, suculet de mere ??? !!! Draga mea, sa nu pleci de pe forumul asta, o sa inveti multe lucruri bune de aici, si te rog eu nu mai da suc de mere la copil. Totusi e bine ca nu ai inceput de la 2 luni cu sucul de mere.

Mergi la inceput

@CorinaDani - intradevar este mai activ in ultima vreme decat de obicei. de cantarit il cantaresc in fiecare dimi, dar in ultima sapt nu a mai luat in greutate. insa nu l-am mai masurat de vreo 2 sapt. sigur il voi masura cand se trezeste.
cat despre diversificare, asa ne-a recomndat pediatrul, sa incepem acum. el in continuare face pipi si kk normal, in schimb este ceva mai agitat noaptea. el dormea de la 22 pana pe la 6, 7, iar acum se trezeste aproape din ora in ora.merci

Mergi la inceput

@Sibylle - am inceput cu suc de mere la recomandare pediatrului. voi cu ce ati inceput.
treb sa recunosc ca sunt la primul copil si nu am experienta deloc in ceea ce priveste diversificarea si nici una din prietenele mele nu au copii. merci

Mergi la inceput

Daca se trezeste din ora in ora o fi un puseu de crestere sau sucul de mere ii provoaca dureri de burtica.

Mergi la inceput

Uite aici un prim text despre diversificare:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=625

Mergi la inceput

@corina - se trezea din ora si ora si inainte de a-i da suc de mere

Mergi la inceput