Aspirante optimiste > 20 ani (626)
Raspunsuri - Pagina 12
camcris spune:
neata fetele
felicity
LA MULTI ANI!!!
iti doresc multa sanatate si toate dorintele tale sa se indeplineasca 
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
hei fetele unde ati disparut?
Sper ca nu pe la butoi 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mirunita1983 spune:
Buna fetele,ce mai faceti ? Felicity La multi ani!!!!! 
[blue][Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit][blue]
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Bob_Pixel Buna seara girls ! bccami, ca sa ajungi la Panait Sarbu de la universitate/unirii, poti lua metroul pana la Crangasi si de acolo iei autobuzul 178, te lasa exact langa maternitate :)
Din proprie experienta, pot spune ca HSG e responsabila pentru sarcina mea. Am facut-o in ziua 10 si in ziua 17 mi-a zis doctorul ca am ramas gravi. Imi mai dau maxim 2 luni de incercari, daca nu reusim sa avem bebe, cred ca mai fac o HSG, am inteles ca trompele se pot infunda din nou (eu am avut trompa dreapta putin infundata si pe dreapta am ramas atunci). P.S. de sangerat, am sangerat vreo 3 zile dupa interventie si atat. Nu a mai urmat vreo sangerare, deci nu stiu ce sa-ti spun legat de ce ti se intampla. |
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
asta este procedura si asa trebuie sa faceti toate nu cum mi-a facut mie Nea Niculescu la Giulesti ![]() ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
mirunita1983 spune:
Anca da in tara cu ce se incepe ca si analize ;daca ai timp sa imi rarpunzi ca sa stiu de ce sa il intreb si eventual sa ii cer trimitere la laborator ca fara nu iti face nici intru-n caz;ce bine cu forumul mai aflu si eu cite ceva ;
racheel spune:
Buna ziua fetelor 

de molipseala
mirunita, eu am avut infectie cu Chlamidia(de fapt si eu si sotul bineinteles) si nu s-a manifestat in niciun fel.Nu am avut scurgeri, dureri, mancarimi sau mai stiu eu ce, dar, citind despre ea am vazut ca da anexite si chiar infunda trompele.Am scapat de ea in 3 luni cu antibiotice si eu si sotul.Apoi am repetat-o si am facut si HSG.
Inainte de HSG se fac analize ale secretiei pentru ca daca tu esti infectata cu ceva, prin substanta de contrast care trece in trompe trec si aceste infectii care mai tarziu iti dauneaza.
Poate nu ai nicio infectie si atunci este bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunita1983 Anca da in tara cu ce se incepe ca si analize ;daca ai timp sa imi rarpunzi ca sa stiu de ce sa il intreb si eventual sa ii cer trimitere la laborator ca fara nu iti face nici intru-n caz;ce bine cu forumul mai aflu si eu cite ceva ; ![]() Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
mirunita, pe prima pagina, ai lista de analize pentru preconceptie.Cu aceste analize se incepe.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
cixinica spune:
buna fetele! cam slaba activitate pe aici astazi
racheelam prins si eu pupici de molipsire, sa se prinda si la mine, multam 

la toate fetele!
lary74 spune:
LA MULTII ANI FETELOR SI TOT CE VA DORITII SA SE IMPLINEASCA ANUL ACESTA
Felicitari BEBELU pt frumoasa Natalia,sa creasca mare sa fie sanatoasa sa aibe tot ce doreste in viata.
Am citit cu lacrimi in ochii capitolul in care sa anuntat 4 proaspete gravidute.
FELICITARII RACHEEL,ANDRA,DANANAGI,CAMADY sa aveti parte de sarcini super usoare.
In alta ordine de idei noi ne-am intors de la munte duminica noaptea,iar in timpul liber ,de luni pina azi,am citot tot ce ati scris de la sarbatoare incoace.Azi am ajuns su eu in rind cu lumea si am avut timp si sa scriu![]()
Pe 25 dec.am avut prima zi a cm,asa ca de azi intro saptamina sper sa nu vad rosu ,
Sunt cu o multime de emotii,am prins ,cred,toata perioada fertila si sper ca aerul de munte ,iubire multa si buna dispozitie sa fi contribuit la o reusita pe care o asteptam exact de un an.In urma cu un an am decis ca e vremea ca in familia noastra sa mai apara inca un
.
Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel

;nu stiu daca e adevarat sau a incercat ala sa ma consoleze imi zicea ca chiar daca nu ai nimic le ajuta sa se deschida mai bine...
om vedea....
!