Aspirante optimiste > 20 ani (626)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Bella stai linistita,nu ai nimic grav.Daca ai test negativ atunci trebuie sa apara menstruatia in maxim 10 zile.La mine venea de obicei dupa 5 zile.

pupici tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

thx cosminutza...sper sa vina ai naibii mai rpd. mai ales ca ieri am zis ca vin 100% ca am avut dureri de burtica tot tacamul

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Miruna intrebarea mea era alta. Nu ti-a facut inatai analize sa vada daca ai vreo infectie, ceva de genul si apoi sa-ti fi facut HSG, ca asta e procedura.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

asta este procedura si asa trebuie sa faceti toate nu cum mi-a facut mie Nea Niculescu la Giulesti

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

buna fetele sper ca mai sunteti pe aici sa ma lamuriti si pe mine

am terminat duphastonul marti seara si pana acum nici un semn de urati si nici gravi nu sunt ca am mai facut un test care e foarte clar negativ...deci? ce se intampla? la cate zile dupa ce termini duphastonul trb sa vina uratii?

eu am luat 2 tb pe zi(tb de 10 mg) timp de 5 zile.

si in contiunare pauza de uratii
doame deja am inceput sa ma gandesc la tot ce e mai rau. oare exista risc de menopauza la 24 de ani simp ca mor si de teama si de nervi ca nu imi vine

va puuup si va astept sa imi dati si mie un rasp

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

cam la 5 zile,imi pare rau

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

daca va place de noi poate ne dati si noua un vot ,link la semnatura alx(nepoata mea) si an noi

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

buna dimineata,
dau si tiramisu- am ajuns ce nu mi-am imaginat:37 de ani.
Am o dorinta mare :Doamne,fa sa fie si la mine ,chiar daca nu am considerat sa am copii pina la o virsta atit de "inaintata", asta nu inseamna ca mi-l doresc mai putin decit doamnele de aici.Cel mult inseamna ca am avut si altele de rezolvat in viata asta!Da doamne si la mine si la cele ce, alaturi de mine, se roaga pt asta!
Dorinta aII-a: da doamne sanatate pt toti oamenii de pe planeta asta, sa nu mai fie boli si necazuri si spitalele sa se numeasca centre de cercetare si combatere,nu centre de vindecare!
Dorinta a III-a:vreau in Florida in Aprilie,marire de salar in Martie,sa fie bine la evaluarea din Februar,si sa petrecem bine si frumos( eu si ursu' meu) week-endul viitor (noi sarbatorim zilele de nastere impreuna).
Nu am avut timp sa citesc in urma.S-a mai anuntat cineva cu II? Felicitari daca da,bafta mare la testari daca nu,spor la munci pt cine e in perioada de productie maxima.
Va pup,o zi buna si nu uitati sa zimbitit si la cel/cea ce va calca pe nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata !
Vine cineva la cafea?
Sa aveti o zi frumoasa!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Haideti la o cafelutza
felicity LA MULTI ANI!!!,iti doresc ca tot ce ai spus tu ca-ti doresti sa se implineasca si in plus un ocean de sanatate,un munte de noroc si un camion de bani

Restul fetelor -icei
O zii super va doresc,incepe weekenduuul

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Luciana vin eu la cafelutza

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Luciana vin eu la cafelutza

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Iar suntem primele prezente

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Eu de la 8 fara 10 aici sunt,atunci pleaca sotiorul la serviciu

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput