Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

ELE,SORINA,BEA

am reusit sa il adorm iar acum. Astept sa se trezeasca si ma duc cu el la dr iar. Sunt curioasa sa vad ce spune... nu ca as avea mare incredere in ea.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Doamne ce greu respira... ce-o fi asta...?

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mara si David

off
mititelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Mara si David

Nyny cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

nynydragul de el....daca nu ai incredere in dr de ce nu meri la urgente?zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu am cumparat 6 bucati de nelsons graphics cream de pe ebay.co.uk...n-am luat mai multe pt ca v-am vazut in .....suspans...am 3 in plus..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele vreau sa lansez si eu un sondaj.
Pufuletii vostrii stau cuminti sau sunt energici?
Vineri ne-am intalnit cu un bebelus de 8 luni care statea acolo unde il puneai. Ii daduse mama lui un pantof de-al lui si statea si rodea la el.
Ea mergea la bucatarie, copilul ramanea singur in pat si nu se misca de acolo.
Teo nu sta o clipa intr-un loc.
El tre sa cotrobaie prin toata casa, sa traga de tot ce gaseste.
E mereu cu ochii in stanga si dreapta sa vada de ce poate sa mai traga, de ce poate sa se mai agate, ce poate sa mai darame.
Si pufuletii vostrii tot asa sunt?
Sau doar Teo e f activ.
Vorbea platea de carti pai teo la 1 an are peste 72 cm dar nici macar 8 kg.
20 de cuvinte cu sens nu stiu de unde sa le scoatem ca nu ies nicicum.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Nici a mea nu sta intr-un loc...sa o las in pat ...inca e un vis...e la fel de petarda la coborat din el ...se pliba peste tot...cerceteaza orice colt ...si e atrasa in mod deosebit de gunoi ...daca nu-s atenta il ia la puricat ...ma refer la cosul de gunoi din camera ca la ala cu gunoi menajer n-are acces ...plimba pantofii dintr-o camera in alta...pana azi ii plimba doar pe ai ei ...azi a inceput si pe ai nostri ...se mai joaca si cu jucariile, in special cu mingiile...are un cos plin cu mingiute...si seara avem program special de strans de prin casa mingiile ...cred ca sunt vre-o 60 de mingiute ...si eu mama loca ca i-am luat ...dar de ...placerea ei e mai presus de toate

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

nynydragul de el....daca nu ai incredere in dr de ce nu meri la urgente?zic si eu

Nu am unde sa ma duc in alta parte cu el acum. Daca ma duc la spital sigur ma opreste si mai rau ne imbolnavim acolo. Nu vreti sa stiti ce conditii avem noi in spitalul de aici...

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Mara si David

offf...ziceau astia la TV mai zilele trecute ca bantuie nishte viroze tare urate ...cica de la schimbarile de temperatura ...Doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa ii treaca cat mai repede!!! ...

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

hm cu plecatul de acasa....
cum spuneam si la alt subiect...suntem pers diferite....conceptii, educatie, stare materiala , varste...etc....DIFERITE...

CE ne uneste aici sunt COPIII in primul rand, apoi, fara neaparat a se crea grupulete am descoperit ca avem si alte afinitati si atunci unele dintre noi nu ne rezumam doar la forum
pt mine personal e o placere sa ma intalnesc..desi subiectul principal...tot copilul e...dar ma delectez...socializam

acum..ca sa revin...este clar ca vedem diferit multe chestii..insa parearea mea e ca tre sa mentinem aici o stare de mijloc in tot ce declaram fara a brava cu... pui de cioara ca al meu nu mai e sau sunt frumoasa, deshtepta si cu bani...sau habar n-am ce...

pt ca pe acest forum ne spunem de f multe ori of-ul...care poate este un nimic..pt multe pers...dar il spunem si ne simtim mai bine...si sunt sigura ca va simtiti mult mai intelese aici decat de multe dintre prietenele voaste ....spunem retete..aratam poze cu ce-am fc de mancare...fleacuri...lucruri marunte..dar astea ne fac existentza frumoasa, nu?

fiecare ne iubim copilul si-l crestem dupa carti..stele..luna..povesti...sau pur si simplu cum ne taie capul...cum simtim de cuviintza...

daca una dintre noi procedeaza altfel ...asta nu inseamna ca nu e ok..da e ok pt ea...ca nu-mi place mie....c'est la vie...

hai sa nu fim rele si sa incercam sa ne controlom putin atunci cand ne manca ...papila

va rog sa ma scuzati...n-am fc niciun apropo...nu vreau sa se supere nimeni...e doar o opinie..proprie si personala...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

1
numai tu o puteai spune asa de tare! minunat!fara cuvinte!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput