Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Seara buna!
Am revenit si eu pe meleaguri pietrene dupa o zi petrecuta la Agapia, cu niste prieteni care au acolo o cabanuta. Am fost si-am facut acolo un gratar, am stat la taclale...acum gata cu boieria. Normal ca iar n-am nimic de mancare, si, ca o mama "responsabila" ce sunt, am facut ficat cu cartofi prajiti, rapid si la care nu comenteaza nimeni. Curatenie tot n-am facut, tot n-am chef de nimic...parca niciodata n-a fost asa dezastru la mine si, pe cuvant, nu-mi place dezordinea sau mizeria deloc. Nu's ce naiba nu ma mobilizez odata sa fac curatenie, sper sa nu ma mai tina mult starea asta, ca plec de-acasa...undeva unde-i mai curat.

Acum va las, ca am una bucata bolfosenie care tipa.

Black, mi-ai zis, da.

Noapte buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

lora am luat haineeeeeeeeeeee
marius nu intelegea de ce iau haine de la fete
am luat muuulte, maine fac poze si pun sa vezi ce am luat.
nu am gasit tot ce ai vrut, dar am luat chestii faine, zic euce nu iti place duc inapoi
black, acolose vede doar moaca, nu si
va doresc duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

yeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!
avem haine faineeee!!! am incredere ca sunt dragute, abia astept sa le vad!
acum o tin in brate pe bol;fosenie si vrea sa tasteze si ea, nu mai pot scrie, dar intru mai pe seara, ca o sa fim plecati de acasa.
multumim mult-mult de tot!
sa-mi zici cum facem cu banutii, ti-i trimit acvum ori cand vii?
pupici!

edit: imi imaginez fata lui marius! sper ca anul viitor sa luati pt. fetita voastra!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
dar nu intelegea ce caut eu la raionul fete, am mai cumparat acu 2 ani pentru o cunostinta de la cluj.
imi zice deja cumperi pt bebe asa mici, nici macar nu e confirmata sarcina, nici nu stii ce o sa fie, tinem banii in haine, inteleg ca vrei ceva frumos, dar nu atatea
lora, eu tin hainele lui alex, sper sa fie tot baiatdar pana la urma ce conteaza.
cu banii rezolvam in tara!
am sa fac poze sa ti le trimit mai tarziu.
distractie faina va doresc

o duminica excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Am revenit si eu pe meleaguri pietrene dupa o zi petrecuta la Agapia, cu niste prieteni care au acolo o cabanuta.

Ce trai pe unii, ce trai...
Citat:
Nu's ce naiba nu ma mobilizez odata sa fac curatenie, sper sa nu ma mai tina mult starea asta, ca plec de-acasa...undeva unde-i mai curat.

Cand afli de ce nu te poti mobiliza, sa-mi spui si mie. Ca poate avem acelasi motiv.
Dar daca gasesti unde sa pleci de-acasa, sa ma iei si pe mine. Nu ma lasa de una singura.

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Eu am tras o fuga pana la birou pe ziua de azi. Nu prea am avut ce face acolo. Mai mult a fost asa, ca sa ies din casa.
Am incercat sa trag un pui de somn si nu mi-a reusit. Pe la tv nu am ce sa vad.
Voiam sa scriu ceva si n-am inspiratie....
Deci iar o zi de aia gen "lasa-ma ca sa te las..."

Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ola, fetili!!
Daca fac clatite, va chem la mine la o sueta??

Deci, eu sunt numai cu Radu acasa ca sot a plecat cu fii-sa la o distractie de plozi. Ma foiesc de colo-colo fara niciun rost. Nu stiu ce mama zmeului am. Asa ca m-am gandit eu in profunzimea mea profunda sa fac niste clatite. Dar trebuie sa-l astept pe asta mic sa faca ochi ca parca nu-mi vine sa bag mixeru'n priza si sa-l trezesc.

Deci, nu fac nimic constructiv. Asa scrie oare si la horoscop??

Hai macar sa va arat cateva poze. Sunt de luna trecuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Daca fac clatite, va chem la mine la o sueta??

Pe mine nici nu e nevoie sa ma chemi.
"Clatite" e un cuvant magic si cand il aud, ma prezint imediat, indiferent de locatie

Citat:
Ma foiesc de colo-colo fara niciun rost. Nu stiu ce mama zmeului am.

Aha, exact ca mine. Iar incep sa ma simt mai bine, cand aud si pe altii ca-s la fel.

Citat:
Dar trebuie sa-l astept pe asta mic sa faca ochi ca parca nu-mi vine sa bag mixeru'n priza si sa-l trezesc.

Presteaza cu mana pana una-alta

Ma duc sa-ti vad pozele pana aduci clatitele...

Albumele mele

Mergi la inceput

Gata, am admirat si pozele... unul mai frumos decat altul pe-acolo...
Doar ca... nu stiu, dar din poze, Andra mi se pare asa matura...
Asa e si in realitate sau doar pozele fac sa para altfel?
Dar oricum, tot scumpica e, indiferent de raspunsul tau.
Iar pustiul...

Albumele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Deci, nu fac nimic constructiv. Asa scrie oare si la horoscop??

16 ianuarie 2011

Va recomandam sa nu incepeti activitati noi astazi, pentru ca puteti sa va loviti de obstacole neprevazute.

De dimineata s-ar putea sa va incurce planurile cateva drumuri scurte, pe care nu le puteti evita.

Amanati activitatile dificile, care necesita o concentrare intensa

------------------------------

16 ianuarie 2011

Privesti spre viitor cu un dram de dezamagire, de parca ti-ai pierdut interesul pentru rezultatele unei activitati la care ti-ai adus contributia. Se intrevad deja roadele eforturilor tale si, pentru ca nu sunt la nivelul asteptarilor, nici nu mai vrei sa continui. Du la capat ce ai inceput, chior daca nu te mai atrage nimic, pentru a-ti lua de o grija si a te elibera de sarcina. Dupa aceea, te vei putea concentra la altceva, cu lectia invatata de pe urma acestui asa-zis esec.

(aoleu, cred ca azi chiar mi se potriveste asta!!!!!!!!!!!)

---------------------------
15-16 ian

Luna va traverseaza zodia in acest final de saptamana si aveti toate motivele sa fiti inflacarati, exaltati, energici, poate si cu dispozitii schimbatoare. Este normal, pentru ca de fiecare data cand Luna se plaseaza in zodia noastra asa se intampla. Suntem atat de receptivi la ce se intampla in jurul nostru, incat suntem si noi dupa cum bate vantul. Dar aspectele sunt pozitive. As zice ca exista o coerenta, o sintonie, o armonie intre suflet si constiinta. Asa incat, in aceste doua zile este de asteptat sa fiti prudenti, sa fiti constiinciosi, sa va ganditi la binele vostru si la interesul vostru. Asa ca, iata doua zile in care va simtiti bine, dar nu sunteti imprudenti!
========================

16 ian

16 ianuarie 2011
Astazi veti avea o discutie in contradictoriu cu o anumita persoana. Incearcati sa o luati ca pe o sansa de a invata ceva util, pentru ca nu le stiti chiar pe toate. Daca va veti arata interesat/a de punctul de vedere al persoanei respective ii veti demonstra ca stiti sa purtati o discutie serioasa fara sa va enrvati sau sa deveniti critic/a.
Albumele mele

Mergi la inceput