Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 6
liliac1 spune:
Seara buna, cicas!!!
Pentru mine a fost o zi in care am functionat!! Chiar am facut mancarici bun-bun pentru toata lumea (si sot si-a bagat botul si in musacaua copiilor). Pentru noi am executat o minunata si mirobolanta mancarica de mazare.
Tot mai tusesc de ma doare toata caroseria, tot din 2 in 2 functionez...dar starea generala este buna. Astept sa fie excelenta ![]()
Black hai mai, ca in 2-3 luni ai sa vezi ce progrese o sa faca Dragos. Si-atunci sa te tii nebunie ca trebuie sa dai de baut la toata lumea. Eu vreau o apa plata cu lamaie ![]()
Ce tare e faza cu hainutele Olim vs Lora! Olim, te las data asta sa aduci de-alea de fete. Poate data viitoare o sa iti explic cum e cu astea de baieti care le vreau si eu...si-o sa te opreasca la granita ca faci trafic ![]()
Oricum, tot te invidiez.
Va pup dragelor...ca n-am nimic inteligent de spus.
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Raluca, o fi citit si seful tau horoscopul de azi |
Da, sigur asa a fost

| Eu nu sun tin starea cea mai festiva zilele acestea, de asta am si ocolit topicul, chit ca de citit am citit. |
Ce-ai mai patit?
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui olim black astrele is devina pentru starea noastr. |
E clar, de acolo ni se trage...

Albumele mele
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Pai Ralu nu prea am inteles care-i faza cu seful. Iti ridica osanale doar din vorba, fara niciun fel de marire salariala? Pacat! ![]() |
Evident.
Osanalele sunt doar asa, pentru imaginea mea si pentru ca eu sa primesc noile atributii care mi se plaseaza zilnic, cu zambetul pe buze.
Albumele mele
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 ...sunt asa, intr-o pasa de "lasa-ma sa te las", asa...nus' cum sa explic. Poate-mi trece maine. |
Aha, mai mult ca sigur ca stelele ne-au dictat soarta ieri-azi...

Eu m-am pus azi cat de cat pe picioare si mi-a mai revenit cheful, dar intr-o proportie destul de mica fata de cat as avea nevoie, de fapt.
Albumele mele
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Seara buna,fetele. Eu astept sa ma odihnesc in week ,sunt franta.Am asa o stare blegoasa,cred ca azi a fost o zi naspa pt. gemeni.Sa se mai amestece astrele alea odata sa iesim din starea asta |
Niciuna dintre noi n-a mai ramas pe pozitii???

Toate ne-am dus la vale?
Hai, care-si revine prima sa le scoata si pe restul?

De ieri a inceput la mine starea asta. Si Olim zicea la fel... Maine suntem ok, da?
Albumele mele
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Pentru mine a fost o zi in care am functionat!! Chiar am facut mancarici bun-bun pentru toata lumea (si sot si-a bagat botul si in musacaua copiilor). Pentru noi am executat o minunata si mirobolanta mancarica de mazare. |
Asa, deci aici era salvarea noastra...
Liliacul a inflorit si-a fost in forma maxima.
Deci avem sanse... cineva ne scoate la suprafata. Asta e de bine...
| Tot mai tusesc de ma doare toata caroseria, tot din 2 in 2 functionez...dar starea generala este buna. Astept sa fie excelenta |
Important e sa nu te dezmembrezi.
| Si-atunci sa te tii nebunie ca trebuie sa dai de baut la toata lumea. Eu vreau o apa plata cu lamaie Dar oare va avea fonduri suficiente pentru noi toate? [quote]Va pup dragelor...ca n-am nimic inteligent de spus. |
Draga mea, ai impresia ca eu de exemplu, zic ceva inteligent??? Vezi-ti de treaba! Suntem toate la fel
De aia ne iubim si ne intelegem...
Albumele mele
ralnied1 spune:
Acum pot pleca la somn?
Ca azi-noapte, m-a prins ora 4 fara ceva privind tavanul... ![]()
Noapte buna si weekend placut intregului popor de gemanute! 
Albumele mele
olim spune:
salutare
liliac, la alea de baieti is experta
daca vrei ceva zii repede ca numa la 11 plec de acasa
iar la vama numa daca vii in cluj
dar aia is obisnuiti cu gentile mele imense, cred ca ma si cunosc deja, ca io is nebuna cu un copil care isi duce geanta lui, eu cu a mea, plasa cu jucarii, si o jeanta de 30 de kile
plina cu branza de burduf, mici gata facuti in kofland, cremes, dobos si amandina la cutie,salam de sibiu si pastrama afumata, si vreo 20 de carti prin ea![]()
lora am notat tot,sa ved ce gasesc
black, felicitari lui dragos
poate asa cobori cu picioarle pe pamnat si vezi ca e un copil normal la varsta lui
ralu te-am vazut aseara prin zona, da mi-a fost tare somn, ca am fost la ikea la reduceri si am ajuns tarziu
gasca fug s aimi caut un bilet de avion da is in zona daca vine liliac cu masurile de rigoare
blackgirl0 spune:
Azi:
Te afli intr-un mediu aglomerat, cu multa lume, cu personalitati foarte variate, si trebuie sa te adaptezi lor in orice conditii. Nu tu trebuie sa-i faci pe ceilalti sa raspunda dorintelor tale ci invers, tu sa te integrezi in colectiv conform cerintelor. Ceva nu iti convine totusi in acest anturaj, de parca ai fi asteptat mai mult, pentru ca sunt oameni banali cu care nu gasesti subiecte comune de discutie, de aceea te-ai putea simti stingher pana ii vei cunoaste mai bine.
Liliac, bine ca ti-ai mai revenit nitel! Eu, daca gatesc, inseamna ca sunt in forma maxima! Ceea ce iti doresc cat mai grabnic si tie!
Pe cand poze mai noi cu copiii?
Raducu ce a inceput sa vorbeasca? Va intelegeti cu el? Tot roscovan? 
Ma bucur ca a invatat Dragos ceva nou, insa ma deranjeaza cum a invatat: arunca cate o jucarie pe jos sau chiar mingea si spune repede "buf"!
Cand vede ceva comestibil pe masa spune intrebator: "pa-pa?", "pa-pa?" Seara il apuca iubirea de ta'su si tipa in gura mare" taaa-taaaa", "taaa-tiii". Azi am mers sa-i cumparam saci/cosuri de pastrat jucarii, plus reductor de wc si abia l-am scos din magazinele de jucarii. In fiecare ne arata cu degetul cate-o jucarie, iar daca era la nivelul lui o lua direct din raft.
S-a inmuiat sot la o locomotiva (mai nou casa noastra este plina de sine, vagoane, trenuri), dar galagie caci vroia copilul jucaria in brate. Pana si in scaunul de masina a stat nedezlipit de locomotiva lui.
Lora, ce-ti fac fetele?
Am vazut poze cu mica smecherie
si-mi place tare mult de ea ca zambeste! Ti-am mai spus ca este 100% fata lui mama? 
Ralu, eu am impresia ca seful asta al tau te manip.u.l.eaza in mare fel!
Eu am facut ceva cursuri de comunicare, mi-au prins tare bine in relatia cu cei care ma vad doar "o fetita" si ma iau prin urmare de fraiera.
Am ajuns sa-mi vad strict interesul meu! ![]()
Olim, am admirat pozele de pe fb, dar nici vb de zecile de kg in plus cu care te mandresti tu!
Cand te intorci in tara? Vii singura, cu Alex, cu sotul? Ai ceva examene sau gata studentia?
Kokyi, iar am nimerit-o bine!
sa iti fie de bine odihna!